De fet, la proteïna de l'ou és una proteïna estranya, és a dir, no és una proteïna produïda pel cos humà, serà reconeguda pel sistema immunitari com un antigen in vitro i desencadenarà una sèrie de respostes immunitàries. 1. Trobeu els al·lèrgens, però això sovint és difícil. Si sou al·lèrgic als ous, intenteu evitar menjar ous. 2. Quan l'al·lèrgia a l'ou provoqui una erupció cutània, intenteu evitar que les substàncies irritants entrin en contacte amb la pell No renteu la zona afectada amb sabó alcalí, no renteu la zona afectada amb aigua massa calenta i no apliqueu cap oli. 3. Porteu roba solta, preferiblement de pur cotó. Consells: per prevenir les al·lèrgies als ous, hauríeu de començar amb una petita quantitat d'ous i augmentar-ne la quantitat gradualment. Si no sou al·lèrgic, podeu augmentar la quantitat després de 7-10 dies. Si el nadó és al·lèrgic a la clara d'ou, només podeu donar-li rovell d'ou, o donar-li una petita quantitat de clara d'ou primer i després augmentar-ne la quantitat gradualment. Si el vostre nadó té restrenyiment, podeu donar-li mel per ajudar a alleujar el restrenyiment per evitar que els aliments al·lèrgics romanguin massa temps als intestins. |
<<: La diferència entre ous artificials i ous reals, els cinc punts següents us ajudaran
Sumar els peus amb vinagre pot enfortir el cos i ...
La mucosa bucal és un teixit de la pell simple, i...
Què és el lloc web de Urawa Red Diamonds? Urawa Re...
Què és el lloc web del College of William and Mary...
Pel que fa als efectes de l'oli de sèsam, mol...
Què és la UNESCO? L'Organització de les Nacion...
Tothom sap que menjar peix és realment bo per a l...
Ara moltes persones s'acaben de mudar a una c...
Avui en dia, hi ha molts pacients que pateixen ar...
El iogurt congelat és un producte nou que s'h...
Quin és el lloc web de Scarlett Johansson? Scarlet...
Després d'haver experimentat un part dolorós,...
Quan tossiu cada dia però diversos inhibidors de ...
L'edema pulmonar agut és una emergència clíni...
A la vida real contemporània, la incidència de la...