El iogurt congelat és un producte nou que s'ha popularitzat en els darrers anys. Combina les característiques comunes del gelat i el iogurt i pertany a la tercera generació de postres congelades, com que no conté nata i mantega, també és ric en probiòtics i té l'efecte d'embellir i aprimar com una crema de gelat. Mètode de preparació 1. Primer, netegeu la màquina de iogurts, el dipòsit interior, la closca exterior i la tapa s'han de netejar tres vegades amb aigua calenta. 2. Després de rentar, aboqueu la llet a l'olla interior. Afegiu la llet desnatada abans d'abocar la meitat de la llet i, després de remenar uniformement, aboqueu la resta de la llet, remeneu la llet en una direcció, no hi haurà bombolles Després de fer-ho tot, tapeu la tapa de l'olla interior, aboqueu aigua bullint a la closca exterior, poseu-hi l'olla interior, tapeu la tapa exterior i assegureu-vos de cargolar-la amb força a l'hivern i unes vuit hores a l'estiu. 3. No mengeu el iogurt solidificat immediatament a la nevera per passar tres o quatre hores, i el gust serà el mateix que el que heu comprat a l'exterior. Si us agrada el menjar dolç, podeu afegir el suc de fruita corresponent. 4. Hi ha molts sabors d'agents de fermentació, incloent sabor original, sabor de maduixa, sabor de préssec groc, sabor de mango, etc. Personalment, crec que els millors sabors són el sabor de maduixa i el sabor de préssec groc. 5. El segon mètode és comprar iogurt en pols. El mètode és similar. Després de rentar l'olla interior, afegiu primer 500 ml d'aigua, aboqueu-hi la meitat del iogurt en pols, remeneu-ho uniformement, afegiu-hi aigua, aboqueu-hi el iogurt en pols restant, remeneu-ho uniformement, tapeu la tapa de l'olla interior, poseu-lo a bullir a l'olla exterior i poseu-lo a la nevera durant deu hores. tres o quatre hores Si voleu seguir fent altres sabors, podeu traslladar el iogurt preparat a altres recipients. 6. Després de fer el iogurt, aboqueu l'aigua bullint a la closca exterior. L'olla interior transferida també es pot netejar amb aigua freda, i les zones del fons que no es poden netejar es poden remullar una estona. Precaucions Parlem dels motius específics de la fallada del iogurt: la llet no és greix sencer, el revestiment interior no es neteja net, la quantitat d'agent de llevat i la durada del temps. El iogurt no té un bon gust just després de fer-lo, però tindrà un bon gust després de posar-lo a la nevera durant tres o quatre hores. |
<<: Quin paper tenen els nucleòtids en la llet en pols?
>>: Està bé beure mel després de menjar porros?
Què és Monarch Airlines? Monarch Airlines és una c...
La gastritis erosiva grassa crònica es pot tracta...
A molta gent els agrada menjar pebrots, però molt...
La hipoglucèmia és un fenomen comú a la vida diàr...
Si les ulleres són fosques, la primera impressió ...
Recordo que quan érem petits, sovint ens posava t...
Tothom sap que t'emborratxaràs després de beu...
La vida de les persones és realment millor i mill...
El mal de cap i la diarrea són problemes relativa...
La concentració d'hemoglobina és un element d...
Normalment les nostres ungles són llises, però si...
Tothom sap que molts aliments són incompatibles i...
Avui en dia, les amigues cada cop tenen més atenc...
Tot i que el clima és molt fred a l'hivern, l...
Què és Ssense? Ssense és un famós lloc web de comp...