La medusa és un animal marí comestible. A més de ser rica en proteïnes, també pot ajudar en el tractament de moltes malalties, com la bronquitis crònica, per exemple. Com fer front a les meduses vives? Primer, renteu les meduses fresques amb aigua neta. Aneu amb compte que les meduses grans puguin picar les persones. A continuació, poseu la medusa fresca en aigua dolça, poseu-la en remull durant dos dies, traieu-la i esbandiu-la; Remullar-lo en vinagre durant més de 5 minuts. Recorda que cal remullar-lo durant més de 5 minuts. Com tractar amb els caps de meduses? 1. Esteneu primer un tros gran de pell de medusa a la taula de tallar, talleu-lo a filaments amb un ganivet (els filaments no han de ser massa prims ni massa gruixuts, uns 2 cm d'ample i 5 cm de llarg són adequats), després poseu-lo en una conca gran, aboqueu-lo amb aigua freda, fregueu-lo suaument amb les mans una estona, traieu-lo i torneu-lo a posar-hi 10 hores durant 8 hores , el millor és fregar-lo de tres a quatre vegades, canviar l'aigua cada vegada i abocar l'aigua després de fregar. Després de fregar, remull en aigua freda. Es pot dir que aquest fregament i remull mata dos ocells d'un tret, no només elimina la sorra i altres impureses barrejades a la pell de la medusa, sinó que també elimina la sal i l'alum de la pell de la medusa i elimina el sabor amarg i salat de la sal i l'alum. Si mengeu pell de medusa que no es neteja correctament, podeu experimentar símptomes com ara diarrea i vòmits. 2. La pell de medusa remullada no ha de tenir un gust ni astringent ni salat, però sí lleuger. Si encara té un gust astringent i salat, vol dir que el temps de remull no és suficient o que el fregat no és prou exhaustiu. No us afanyeu a gaudir-ne ara. Continueu remullant i fregant segons el primer mètode fins que desaparegui el gust astringent i salat. 3. Bulliu l'aigua en una olla, aboqueu ràpidament la pell de medusa ben remullada a l'aigua bullint. El temps de blanqueig a l'aigua bullint no ha de ser massa llarg, bàsicament s'ha d'acabar en 20 segons, després traieu-lo i deixeu-lo refredar immediatament en aigua bullida. Si el temps de blanqueig no es controla correctament, la pell de la medusa s'encongrà molt i afectarà el gust. La pell de medusa així processada quedarà totalment expandida, extremadament cruixent i tendra, refrescant i deliciosa, i es podrà servir freda sense perdre el seu sabor original. 4. Quan es menja pell de medusa, s'ha d'afegir principalment vinagre quan es barreja en fred, s'ha d'afegir sal, MSG i altres condiments. 5. La pell de medusa que és negra i fa olor a peix pot haver estat podrida i malmesa, així que no la mengeu per evitar danyar el vostre cos. |
<<: Com eliminar les taques de te amb llet
>>: Com tenir cura després de la cirurgia de reparació del menisc
Què és el lloc web de la Universitat d'Akita? ...
Amb l'acceleració contínua dels temps i la mi...
Què és Boston Dynamics? Boston Dynamics és un fabr...
Què és el lloc web de George Clooney? George Cloon...
La pressió de la vida urbana és cada cop més gran...
Els ous són un aliment habitual a les nostres vid...
L'anèmia macrocítica sovint és causada per la...
Què és British Wallpaper Magazine? Wallpaper és un...
Què és la Universitat de Northwood? La Northwood U...
El principal símptoma de la cataracta és la disca...
L'alternança del dia i la nit a la primavera,...
Acció de neteja 1: tallar les ungles Desastre de ...
Es pot dir que la depressió és una malaltia menta...
La teràpia de bloqueig que sovint mencionen els m...
El fenomen de la micció dolorosa és causat princi...