Hi ha principalment dos tipus d'aliments a la nostra vida diària: aliments àcids i aliments alcalins Moltes persones no poden distingir entre aliments àcids i aliments alcalins, i algunes persones no saben si l'api és un aliment àcid o alcali. A jutjar pel contingut de sals inorgàniques, l'api s'ha de classificar com a aliment alcalí. 1. L'api és àcid o alcalí? Els experts en nutrició diuen que l'api és un aliment alcalí i que l'acidesa i l'alcalinitat dels aliments no es poden determinar simplement pel gust. L'anomenada acidesa i alcalinitat dels aliments fa referència a si les sals inorgàniques dels aliments són àcides o alcalines. 2. Què són els aliments àcids? El menjar humà es pot dividir en aliments àcids i aliments alcalins. L'acidesa i l'alcalinitat dels aliments no estan determinades pel gust de les persones o les propietats químiques dels aliments quan són solubles en aigua, sinó per l'acidesa i l'alcalinitat dels metabòlits finals produïts després que els aliments entrin al cos humà. Proteïnes, greixos, hidrats de carboni, vitamines i minerals són els cinc elements dels aliments. Els minerals representen una petita proporció dels aliments, però tenen un paper indispensable en la salut humana. Hi ha vuit oligoelements relacionats amb l'acidesa i l'alcalinitat dels aliments: potassi, sodi, calci, magnesi, ferro, fòsfor, clor i sofre. Aliments com el fetge animal, la carn, el greix, les proteïnes i els grans contenen més anions com sofre, fòsfor i clor Després del metabolisme en el cos humà, produeixen fàcilment substàncies àcides com l'àcid làctic i l'àcid fosfòric, i per tant són aliments àcids. Els aliments que consumim diàriament es poden dividir aproximadament en aliments àcids i aliments alcalins. Des del punt de vista nutricional, una combinació raonable d'aliments àcids i alcalins és garantia de bona salut. 3. Què són els aliments alcalins? Els aliments alcalins es refereixen als aliments que produeixen substàncies alcalines després de ser digerits i absorbits pel cos humà. L'acidesa i l'alcalinitat dels aliments estan determinats generalment pel tipus i contingut de minerals continguts en l'aliment, no pel gust dels aliments. Els aliments alcalins són rics en diversos oligoelements, que generalment contenen vuit oligoelements: potassi, sodi, calci, magnesi, ferro, fòsfor, clor i sofre. Com que els aliments conté aquests cations metàl·lics, després d'entrar al cos humà, pateixen un metabolisme i els productes finals fan que els fluids corporals siguin alcalins, per la qual cosa és un aliment alcalí. Els aliments alcalins comuns inclouen verdures, fruites, llegums, etc. Des del punt de vista nutricional, una combinació raonable d'aliments àcids i alcalins és garantia de bona salut. Tanmateix, alguns aliments alcalins són especials. Per exemple, el vinagre té un gust àcid, però produeix diòxid de carboni i aigua durant el metabolisme del cos humà, però sense substàncies àcides, per tant, el vinagre també és un aliment alcalí. |
<<: Quins són els símptomes de la calor superior i del fred inferior?
>>: A què he de prestar atenció quan tinc espondilosi cervical?
Amb la millora contínua de la vida social, moltes...
Què és el lloc web de QBE Insurance Group? QBE Ins...
Avui en dia, la majoria de les persones tenen esp...
Ara moltes famílies tenen fogons de gas, cuinar é...
Les persones s'enfronten a majors pressions p...
Moltes mestresses de casa han de fer les tasques ...
Cada ingredient és únic, i hi ha molts aliments q...
Les ferides són inevitables a la nostra vida, si ...
Quina és la web del Conservatori de Música de Tern...
Què és Chrysler Automobiles? Chrysler és una famos...
Avui en dia, moltes persones tenen les natges cai...
Potser no estem molt familiaritzats amb el factor...
Què és el lloc web de Sulwhasoo? Sulwhasoo és la p...
Quina és la causa del dolor al costat esquerre de...
Què és el lloc web de KK American Donuts? Krispy K...