Hi ha principalment dos tipus d'aliments a la nostra vida diària: aliments àcids i aliments alcalins Moltes persones no poden distingir entre aliments àcids i aliments alcalins, i algunes persones no saben si l'api és un aliment àcid o alcali. A jutjar pel contingut de sals inorgàniques, l'api s'ha de classificar com a aliment alcalí. 1. L'api és àcid o alcalí? Els experts en nutrició diuen que l'api és un aliment alcalí i que l'acidesa i l'alcalinitat dels aliments no es poden determinar simplement pel gust. L'anomenada acidesa i alcalinitat dels aliments fa referència a si les sals inorgàniques dels aliments són àcides o alcalines. 2. Què són els aliments àcids? El menjar humà es pot dividir en aliments àcids i aliments alcalins. L'acidesa i l'alcalinitat dels aliments no estan determinades pel gust de les persones o les propietats químiques dels aliments quan són solubles en aigua, sinó per l'acidesa i l'alcalinitat dels metabòlits finals produïts després que els aliments entrin al cos humà. Proteïnes, greixos, hidrats de carboni, vitamines i minerals són els cinc elements dels aliments. Els minerals representen una petita proporció dels aliments, però tenen un paper indispensable en la salut humana. Hi ha vuit oligoelements relacionats amb l'acidesa i l'alcalinitat dels aliments: potassi, sodi, calci, magnesi, ferro, fòsfor, clor i sofre. Aliments com el fetge animal, la carn, el greix, les proteïnes i els grans contenen més anions com sofre, fòsfor i clor Després del metabolisme en el cos humà, produeixen fàcilment substàncies àcides com l'àcid làctic i l'àcid fosfòric, i per tant són aliments àcids. Els aliments que consumim diàriament es poden dividir aproximadament en aliments àcids i aliments alcalins. Des del punt de vista nutricional, una combinació raonable d'aliments àcids i alcalins és garantia de bona salut. 3. Què són els aliments alcalins? Els aliments alcalins es refereixen als aliments que produeixen substàncies alcalines després de ser digerits i absorbits pel cos humà. L'acidesa i l'alcalinitat dels aliments estan determinats generalment pel tipus i contingut de minerals continguts en l'aliment, no pel gust dels aliments. Els aliments alcalins són rics en diversos oligoelements, que generalment contenen vuit oligoelements: potassi, sodi, calci, magnesi, ferro, fòsfor, clor i sofre. Com que els aliments conté aquests cations metàl·lics, després d'entrar al cos humà, pateixen un metabolisme i els productes finals fan que els fluids corporals siguin alcalins, per la qual cosa és un aliment alcalí. Els aliments alcalins comuns inclouen verdures, fruites, llegums, etc. Des del punt de vista nutricional, una combinació raonable d'aliments àcids i alcalins és garantia de bona salut. Tanmateix, alguns aliments alcalins són especials. Per exemple, el vinagre té un gust àcid, però produeix diòxid de carboni i aigua durant el metabolisme del cos humà, però sense substàncies àcides, per tant, el vinagre també és un aliment alcalí. |
<<: Quins són els símptomes de la calor superior i del fred inferior?
>>: A què he de prestar atenció quan tinc espondilosi cervical?
A la vida, veiem molts pacients amb hemiplegia, m...
Els ulls són una part molt important dels nostres...
Hi ha moltes raons per a la inflor del vedell, qu...
Si el nivell de creatinina és alt, significa que ...
Les lents de contacte són una forma popular de po...
Què és el lloc web de Jetstar Airways? Jetstar Air...
El ràpid desenvolupament de la societat ha fet qu...
Per als nens amb mala constitució física, malalti...
Si la teva llengua es mossega a la teva vida, has...
La matèria primera de la mostassa està feta de fu...
Hi ha molts vins negres falsos al mercat, i fins ...
Afegir vinagre blanc en rentar-se la cara pot ten...
El talc és un mineral. El talc és el mineral més ...
L'herpes és una malaltia molt comuna que pot ...
El més important per als pacients amb hipertensió...