Hi ha principalment dos tipus d'aliments a la nostra vida diària: aliments àcids i aliments alcalins Moltes persones no poden distingir entre aliments àcids i aliments alcalins, i algunes persones no saben si l'api és un aliment àcid o alcali. A jutjar pel contingut de sals inorgàniques, l'api s'ha de classificar com a aliment alcalí. 1. L'api és àcid o alcalí? Els experts en nutrició diuen que l'api és un aliment alcalí i que l'acidesa i l'alcalinitat dels aliments no es poden determinar simplement pel gust. L'anomenada acidesa i alcalinitat dels aliments fa referència a si les sals inorgàniques dels aliments són àcides o alcalines. 2. Què són els aliments àcids? El menjar humà es pot dividir en aliments àcids i aliments alcalins. L'acidesa i l'alcalinitat dels aliments no estan determinades pel gust de les persones o les propietats químiques dels aliments quan són solubles en aigua, sinó per l'acidesa i l'alcalinitat dels metabòlits finals produïts després que els aliments entrin al cos humà. Proteïnes, greixos, hidrats de carboni, vitamines i minerals són els cinc elements dels aliments. Els minerals representen una petita proporció dels aliments, però tenen un paper indispensable en la salut humana. Hi ha vuit oligoelements relacionats amb l'acidesa i l'alcalinitat dels aliments: potassi, sodi, calci, magnesi, ferro, fòsfor, clor i sofre. Aliments com el fetge animal, la carn, el greix, les proteïnes i els grans contenen més anions com sofre, fòsfor i clor Després del metabolisme en el cos humà, produeixen fàcilment substàncies àcides com l'àcid làctic i l'àcid fosfòric, i per tant són aliments àcids. Els aliments que consumim diàriament es poden dividir aproximadament en aliments àcids i aliments alcalins. Des del punt de vista nutricional, una combinació raonable d'aliments àcids i alcalins és garantia de bona salut. 3. Què són els aliments alcalins? Els aliments alcalins es refereixen als aliments que produeixen substàncies alcalines després de ser digerits i absorbits pel cos humà. L'acidesa i l'alcalinitat dels aliments estan determinats generalment pel tipus i contingut de minerals continguts en l'aliment, no pel gust dels aliments. Els aliments alcalins són rics en diversos oligoelements, que generalment contenen vuit oligoelements: potassi, sodi, calci, magnesi, ferro, fòsfor, clor i sofre. Com que els aliments conté aquests cations metàl·lics, després d'entrar al cos humà, pateixen un metabolisme i els productes finals fan que els fluids corporals siguin alcalins, per la qual cosa és un aliment alcalí. Els aliments alcalins comuns inclouen verdures, fruites, llegums, etc. Des del punt de vista nutricional, una combinació raonable d'aliments àcids i alcalins és garantia de bona salut. Tanmateix, alguns aliments alcalins són especials. Per exemple, el vinagre té un gust àcid, però produeix diòxid de carboni i aigua durant el metabolisme del cos humà, però sense substàncies àcides, per tant, el vinagre també és un aliment alcalí. |
<<: Quins són els símptomes de la calor superior i del fred inferior?
>>: A què he de prestar atenció quan tinc espondilosi cervical?
Generalment, les persones grans tindran els cabel...
Què és Rip Academy? El Ripon College és un col·leg...
Què és VeryVilla? Veryvera és una famosa marca loc...
Quin és el lloc web de Skidmore College? Skidmore ...
Molts amics veuen que creixen molts punts negres ...
Tothom té alegria, ràbia, pena i felicitat. Algun...
Molta gent pensa que la contracció de l'ull d...
Des del punt de vista clínic, les úlceres bucals ...
La baixa hormona estimulant de la tiroide pot cau...
Moltes persones experimentaran dolor muscular des...
Tossir i escopir pus i flema és un tipus de tos m...
La falta de gana és un problema molt molest quan ...
Molta gent coneix el fenomen dels caps blancs al ...
Les dents són una part molt important del cos hum...
Per a tothom, l'edat és un ganivet de carniss...