La síndria provoca calor interna A què hem de prestar atenció quan mengem síndria?

La síndria provoca calor interna A què hem de prestar atenció quan mengem síndria?

La síndria és un menjar d'estiu imprescindible per refrescar-se. La síndria freda és la preferida de moltes persones perquè calma la set i redueix la temperatura corporal. Algunes persones poden menjar mitja síndria en un àpat ? Mirem-ho més de prop a continuació!

Si menjar síndria provocarà calor interna depèn de la condició física específica. Alguns nens tenen una constitució més fresca i no rebran calor interna. Si tens una constitució corporal calenta, pots tenir mal de coll. El més important és observar la femta per veure si és molt dura. Si és molt dur, ja no el pots menjar.

Precaucions per menjar síndria a l'estiu

1. La síndria és un aliment fred, per tant no és apte per menjar-ne massa.

La síndria és un aliment fred si les persones amb un físic dèbil i un estómac feble mengen massa, provocarà distensió abdominal i diarrea, pèrdua de gana, acumulació de fred i humitat. No s'ha de menjar amb aliments grassos si es menja amb menjar o begudes calentes, el fred i la calor no s'harmonitzaran, cosa que pot provocar vòmits.

A més, tot i que la síndria té efectes que milloren la bellesa, té un alt contingut de sucre i menjar-ne massa pot convertir-se fàcilment en greix, per la qual cosa també cal parar atenció. Si voleu embellir la pell sense augmentar de pes, podeu menjar menys de la part ensucrada al mig de la síndria i, en canvi, menjar la síndria després de les 21:00, ja que a l'estiu podeu fer servir la pela per cuinar, com ara aigua freda, aigua freda. , traieu la pell dura més externa, talleu-la a trossos petits i després afegiu sucre, sal i diversos condiments segons el vostre gust.

2. Quatre tipus de persones no haurien de menjar

Pacients freds: no importa si es tracta d'un fred de vent o de calor, la fase inicial és un símptoma extern i s'ha de tractar amb un mètode de dispersió per eliminar els factors patògens de la superfície. La medicina tradicional xinesa creu que si es tracta d'un refredat causat pel vent i el fred o un refredat causat pel vent i la calor, menjar síndria en l'etapa inicial d'un refredat equival a prendre medicaments per netejar la calor interna, que provocarà l'entrada del mal al cos, empitjorant el refredat o allargant el curs de la malaltia, però, quan el fred s'agreuja i empitjora, la calor interna i els símptomes de la febre i la febre de color vermell intens; menjar síndria adequadament mentre pren medicaments normals ajudarà a la recuperació.

Persones amb insuficiència renal: Menjar una gran quantitat de síndria en un curt període de temps augmentarà la quantitat d'aigua del cos i superarà la capacitat fisiològica del cos. Per a les persones amb insuficiència renal, la capacitat del ronyó per regular l'aigua es redueix molt. Són incapaços de regular i excretar l'excés d'aigua que entra al cos, provocant un fort augment del volum sanguini i són propensos a la mort per insuficiència cardíaca aguda.

Persones amb úlceres orals: des de la perspectiva de la medicina tradicional xinesa, la principal causa de les úlceres orals és la deficiència de yin i la calor interna, que fa que el foc virtual molesti el cos i cremi la sang, la carn i les venes. La síndria té un efecte diürètic Si les persones amb úlceres orals mengen més síndria, part de l'aigua normal que necessita el cos s'excretarà a través de l'efecte diürètic de la síndria, que agreujarà l'estat de deficiència de líquid yin. La deficiència de yin augmentarà la calor interna i agreujarà les úlceres orals.

Dones postpart: les dones postpart tenen una constitució relativament feble. La medicina xinesa creu que menjar massa síndria causarà un fredor excessiu i danyarà la melsa i l'estómac. Per tant, és millor que les dones postpart no mengin síndria.

3. Els pacients diabètics han de menjar síndria amb moderació

La síndria conté aproximadament un 5% de sucre, i és principalment glucosa, sacarosa i una mica de fructosa, el que significa que menjar síndria farà que augmenti el sucre en sang. Les persones normals poden mantenir el sucre en la sang i el sucre en l'orina a nivells normals perquè poden segregar insulina de manera oportuna. Però és diferent per als diabètics si mengen massa síndria en un curt període de temps, no només augmentarà el seu nivell de sucre en la sang, sinó que també poden patir acidosi a causa de trastorns metabòlics i, fins i tot, posar en perill la seva vida. La quantitat d'hidrats de carboni que mengen diàriament els diabètics s'ha de controlar estrictament Si mengen síndria diverses vegades al dia, haurien de reduir la quantitat d'aliments bàsics en conseqüència per evitar empitjorar la seva condició. Si mengeu de 25 a 50 grams de síndria alhora, no tindrà gaire efecte sobre els diabètics, de manera que els diabètics haurien de prestar atenció a menjar síndria amb moderació.

4. No mengeu síndria que s'hagi obert massa temps, i mengeu menys síndria freda

La temperatura és alta a l'estiu, la qual cosa és adequada per a la reproducció bacteriana Si menges síndria oberta durant massa temps i contaminada per bacteris, provocarà malalties infeccioses gastrointestinals. Per tant, quan mengeu síndria, heu de triar síndria madura i fresca.

Cal tenir en compte que, tot i que menjar síndria gelada en un dia de calor és molt eficaç per alleujar la calor, és molt irritant per a l'estómac i pot causar fàcilment danys a la melsa i l'estómac, per la qual cosa cal parar atenció a la temperatura i la quantitat. El millor és col·locar la síndria al prestatge inferior de la nevera, on la temperatura és d'uns 8 ℃ ~ 10 ℃. No mengeu més de 500 grams cada cop. Les persones amb càries (càries), al·lèrgies dentals que se senten agres i doloroses quan s'exposen al fred i aquelles amb una funció gastrointestinal deficient no haurien de menjar síndria freda.

5. No menjar abans ni després dels àpats

Com que la gran quantitat d'aigua de la síndria diluirà els sucs digestius a l'estómac, menjar-la abans o després dels àpats afectarà la digestió i l'absorció dels aliments. A més, menjar una gran quantitat de síndria abans dels àpats ocuparà el volum de l'estómac, la qual cosa reduirà considerablement la ingesta de múltiples nutrients durant l'àpat, especialment per a la salut de les mares embarassades.

Per a aquells que volen perdre pes fent dieta, menjar síndria abans dels àpats és una bona manera de reduir la ingesta d'aliments.

<<:  La mandarina provoca calor interna Quins són els beneficis de menjar mandarina?

>>:  Causes de l'hematúria després d'un exercici intens

Recomanar articles

Quines fruites no afavoreixen la pèrdua de pes?

Per a les dones que estimen la bellesa, una bona ...

Què tal el Darden Hotel? Comentaris de l'hotel Darden i informació del lloc web

Què és Darden Hotel? Darden Restaurants és una cad...

Com tractar eficaçment la pressió arterial alta?

La hipertensió és molt perjudicial per al cos hum...

Tabús per utilitzar aigua amb sucre moreno d'arç

Les contraindicacions de l'ús d'aigua d&#...

Com eliminar l'òxid del bullidor elèctric

Si el bullidor elèctric s'utilitza durant mol...

Els medicaments són efectius per als espasmes intestinals?

L'espasme intestinal és una malaltia que és m...

Els perills del forn d'ona de llum

Hem utilitzat un forn d'ona de llum a la nost...

Què indica el cabell blanc a la part superior del cap?

El creixement del cabell prové del qi i la sang. ...

Com nodrir l'estómac de manera eficaç?

L'estómac és vital per a la nostra salut, per...

Què tal Infobel? Revisions del lloc web d'Infobel i informació del lloc web

Què és Infobel? Infobel és un lloc web global de p...

Quina cadira de massatge és millor?

Sovint, després d'un dia de feina o d'un ...

Què fer si tens molèsties àcids a l'estómac

L'àcid de l'estómac és especialment incòm...