Per ajudar-vos a perdre pes millor, no es pot ignorar l'elecció de la dieta Per als amics que volen perdre pes, no cal que us preocupeu per l'excés de greix quan mengeu patates, perquè les patates tenen un contingut baix en greix, però són aliments nutritius rics en proteïnes. 1. Menjar patates pot ajudar a perdre pes. 1. En primer lloc, no us haureu de preocupar per l'excés de greix quan mengeu patates, perquè només contenen un 0,1% de greix, que està molt més enllà de l'abast de tots els altres aliments que omplen la gana. 2. En segon lloc, la proteïna de les patates no només té valor nutricional, sinó que també té funcions per a la salut. Des del punt de vista nutricional, el valor nutricional de 0,5 kg de patates equival aproximadament a uns 2.000 grams de poma. 3. No t'has de preocupar per tenir gana. Tot i que les patates proporcionen gairebé tots els nutrients que necessita el cos humà, la rica fibra pot fer que l'estómac se senti ple i donar-li la sensació d'estar ple. 4. Però aneu amb compte de menjar patates com a aliment bàsic més que com a plat. Podeu menjar patates bullides, fer patates fregides o creps de patates fregides i menjar només patates per un àpat al dia Això és molt eficaç per prevenir la sobrealimentació o perdre l'excés de greix a la llarga. 2. Des de la perspectiva del valor nutricional, les patates també són un excel·lent aliment bàsic. 1. En primer lloc, el seu contingut en potassi i magnesi és superior al de l'arròs blanc refinat i la farina blanca refinada, i és un aliment alcalí. Tot l'arròs blanc i la farina refinada fan que el cos de la gent sigui àcid. En segon lloc, les patates tenen una alta qualitat de proteïnes. Tot i que el contingut de proteïnes és només del 2%, és rica en lisina, sempre que mengeu prou, podeu obtenir tots els aminoàcids que necessita el cos. En tercer lloc, les patates contenen vitamina C, que és una bona cosa que l'arròs refinat i la farina blanca no tenen. En quart lloc, les patates contenen fibra dietètica, mentre que l'arròs refinat i la farina blanca contenen molt poca fibra. La fibra de les patates és suau i no irritarà l'estómac i els intestins, per la qual cosa pot ser consumida per tot tipus de persones. Les persones amb úlceres gàstriques o enteritis també poden menjar patates amb seguretat. 2. Tanmateix, des del punt de vista de la seguretat alimentària, les patates no són un bon berenar. Resulta que després que les patates s'escalfen a altes temperatures, són especialment propenses a formar substàncies tòxiques com "acrilamida", de manera que les patates fregides són l'aliment amb més contingut d'aquesta toxina, i les patates fregides també tenen aquest problema. Per tant, heu de tenir molta cura quan mengeu aperitius com ara patates fregides, patates fregides i patates fregides, i no supereu els 25 grams al dia. |
<<: Les patates es poden utilitzar per fer màscares facials?
>>: Com comprovar si hi ha neurastènia
A molta gent li agrada beure te amb llet, el te a...
L'herpes genital és una malaltia de transmiss...
L'atròfia dels músculs de la cuixa afectarà l...
Què és KitchenAid? KitchenAid és una marca famosa ...
Quin és el lloc web de la Universitat de les Arts ...
La primavera és aquí, i molta gent ha començat a ...
No importa qui siguis, has de parar atenció a la ...
Molts medicaments són una combinació de pols estr...
Per determinar és una paraula xinesa comuna, que ...
A la vida, moltes persones pateixen malalties de ...
Alguns amics senten que els seus globus oculars s...
El jujube és un aliment molt habitual per a la sa...
Què és Forest Lab? Forest Laboratories és una cone...
A la vida diària, crec que cada amic que treballa...
Quin és el lloc web de la Universitat Soka del Jap...