El kelp és un aliment comú a la taula diària, però com netejar el kelp perquè estigui net és el problema més problemàtic per a les mestresses de casa. De fet, el kelp es divideix en dos tipus: sec i humit al mercat, de manera que també hi ha dos mètodes de neteja. Fem una ullada a com netejar aquests dos tipus de kelp per separat. Algues seques Sovint hi ha una capa de pols blanca com la gelada a l'alga seca, que fa que se senti brut. De fet, aquesta capa de pols blanca no és floridura, sinó el compost orgànic "manitol", que és una substància medicinal preciosa que pot reduir la pressió arterial, promoure la diüresi i reduir la inflor. L'àcid iodoacètic i el manitol continguts a l'alga són solubles en aigua Si l'alga seca es remull en aigua durant més de diverses hores, es perdrà al voltant del 90% de l'àcid iodoacètic i el manitol també es dissol, reduint així el valor nutricional de l'alga. Per tant, remulleu l'alga seca acabada de comprar en aigua durant unes 6 hores i, a continuació, fregueu-la amb les mans per eliminar la sorra fina i la mucositat adherida a l'alga. El temps de remull no pot ser massa llarg, en cas contrari, els nutrients de l'alga es dissolen a l'aigua, provocant la pèrdua de nutrients. Algues fresques Actualment, a causa de la contaminació cada cop més greu de l'aigua del mar, els mariscs absorbiran més o menys algunes substàncies nocives, normalment arsènic i compostos d'arsènic. Per tant, des d'una perspectiva de seguretat, quan mengeu algues, assegureu-vos de rentar-les a fons. Per tant, en remullar algues, la quantitat d'aigua ha de ser suficient i l'aigua s'ha de canviar durant el procés de remull. Per tant, en circumstàncies normals, les algues fresques es poden remullar en aigua neta durant unes 5 hores, i l'aigua s'ha de canviar diverses vegades per netejar-la al mig. Si compreu nusos d'algues, haureu d'obrir-los i netejar el fang i la sorra a l'interior. Si el temps de remull és massa llarg, els nutrients continguts a l'alga, com ara sals inorgàniques, vitamines solubles en aigua, etc., es dissolen a l'aigua, donant lloc a una disminució del valor nutricional de l'alga. |
<<: Puc menjar algues si tinc èczema Què no puc menjar si tinc èczema?
>>: La cavitat uterina ocupa massa, els símptomes són tan evidents
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Ma...
Si es produeix una deficiència de ronyó, sovint e...
Hi ha moltes raons per a la inflor de les parpell...
La tardor és l'època en què les magranes esta...
Moltes persones tenen ulleres sota els seus ulls....
La columna lumbar és la part esquelètica més impo...
Què és el web de la Universitat de Valladolid? La ...
El dolor abdominal no és un problema petit, una v...
El drenatge de l'abscés perianal és en realit...
Què és All India Radio? All India Radio (AIR) és l...
Les persones modernes estan sota una gran pressió...
Els refredats són molt comuns avui en dia. Genera...
Okra, també coneguda com okra, és un aliment comú...
KTS és una malaltia rara en el naixement o en la ...
Els símptomes de mans i peus adolorits i febles s...