A algunes persones els agrada molt menjar en vinagret, però els brots d'all d'algunes persones es fan malament després de l'escabetx. Això es deu a que el mètode d'escabetx no és correcte, i assegureu-vos de controlar la humitat quan s'escabetx. 1. Quan netegeu els brots d'all, poseu-los en remull en aigua lleugera salada durant 10 minuts per esterilitzar-los. 2. Després de rentar els brots d'all, assegureu-vos de controlar la humitat de la superfície, en cas contrari s'introduirà aigua crua i els brots d'all faran créixer fàcilment els cabells quan estiguin en vinagre. 3. Escorreu la humitat dels brots d'all, talleu-los a trossos i torneu-los a remullar amb aigua salada. En primer lloc, l'àrea dels brots d'all serà més petita, facilitant-los l'absorció, en segon lloc, també es pot esterilitzar. Però cal tenir en compte que quan remulleu els brots d'all per segona vegada, no feu servir aigua freda, en cas contrari, els brots d'all es deterioraran fàcilment i es podriran, assegureu-vos de posar-los en remull en aigua tèbia, cosa que no només evitarà que els brots d'all es deteriorin i es pudrin, sinó que també forçarà el sabor picant dels brots d'all i reduirà la irritació picant. 4. El temps de remull dels brots d'all es pot allargar adequadament Si el temps és massa curt, serà difícil que l'all absorbeixi el sabor i el sabor picant residual serà fort. 5. Després de treure els brots d'all remullats, assegureu-vos de col·locar-los en un lloc ventilat per assecar la humitat de la superfície, en cas contrari, faran créixer els cabells fàcilment i es deterioraran durant l'escabetx. 6. La salsa i el sabor dels brots d'all en vinagre es poden ajustar lliurement segons les vostres preferències, però cal tenir en compte que, independentment de quina salsa s'utilitzi, s'ha d'assegurar que no s'introdueixi aigua crua, en cas contrari, els brots d'all es podriran i es deterioraran fàcilment durant el procés de decapat. 7. Els brots d'all adobats es poden menjar normalment l'endemà. Es poden menjar amb farinetes o plats sofregits. 8. Els brots d'all adobats s'han de guardar a la nevera, i el seu color sempre serà verd maragda quan es treguin. Nota: Els brots d'all en escabetx es poden menjar el segon dia després de fer-los el primer dia. Utilitzeu escuradents i col·loqueu-los en un recipient. Tenen un color verd i un sabor cruixent. Mètode d'emmagatzematge dels brots d'all Emmagatzematge segellat Si les condicions ho permeten, podeu posar-lo a la nevera, si no, podeu posar-lo en un bol i cobrir-lo amb paper de plàstic. Nevera Els brots d'alls frescos es poden col·locar en una caixa de conservació tancada i després refrigerar-los a la nevera. D'aquesta manera, els aliments no perdran aigua, es deterioraran o generaran bacteris. Conservació Si el voleu conservar durant molt de temps, podeu picar els brots d'all, marinar-los amb sal i tancar-los en un recipient de vidre D'aquesta manera, es poden guardar mig any i el gust encara és molt cruixent. |
<<: L'eficàcia i les contraindicacions del suc de coco fresc
>>: Efectes del suc d'àloe vera fresc
La paraula "bellesa" és molt popular av...
Quina és la pàgina web d'Anelli Asset Manageme...
Quan la gent fa servir roba durant molt de temps,...
Què és Air Nostrum? Air Nostrum és una companyia a...
La rinitis té un gran impacte en la salut física ...
És possible que moltes persones no sàpiguen què é...
És molt important que els nadons complementin la ...
En realitat, l'aparició d'esperons ossis ...
Els trastorns gastrointestinals en els nens es ma...
Quin tipus de condicions són els símptomes de l...
Moltes persones amb pell sensible no s'atreve...
L'anèmia i els problemes de pressió arterial ...
La menstruació fa que les dones l'estimin i l...
La llimonada és una beguda molt popular entre el ...
La tos és una manifestació de la calor pulmonar d...