Els pebrots en escabetx són un ingredient que sovint trobem a la vida diària. Molts aperitius deliciosos com els peus de pollastre en escabetx i el kimchi de pebrot en vinagre estan fets amb pebrots en vinagre. Però recentment algunes persones han descobert que els pebrots en vinagre són molt semblants als pebrots de mill. De fet, aquesta suposició és correcta. El pebrot és la matèria primera per fer pebrots adobats. Com menjar pebre mill Com fer un gall sofregit amb pebre mill Ingredients: gall petit, pebrot, 30 grams d'oli, 5 grams de sal, 10 grams de salsa de soja fosca, 10 grams de midó sec, una mica de sucre, essència de pollastre i pebre. pràctica: 1. Talleu les cuixes de pollastre a trossos petits, afegiu-hi sal, midó sec, pebre i salsa de soja fosca, barregeu-ho bé i deixeu-ho marinar durant 30 minuts. 2. Talleu el pebrot en petits cercles, talleu el pebrot embotellat embotellat a trossos petits, peleu l'all, talleu la ceba i el gingebre a trossos, i l'api a trossos oblics per al seu ús posterior. 3. Poseu més oli a la paella i escalfeu-la al 60%. Quan sentiu la calor posant la mà per sobre de la superfície de l'oli, aboqueu-hi les cuixes de pollastre marinades. Quan estiguin daurades, retireu-les de la paella i escorrem l'oli. 4. Aboqueu l'oli a l'olla, netegeu-lo, afegiu-hi oli base i escalfeu-lo. Afegiu-hi el gingebre ratllat, els grans d'all i la ceba, sofregiu fins que estiguin fragants, afegiu-hi els dos tipus de pebrots picats i sofregiu fins que estiguin picants. 5. Aboqueu-hi les cuixes de pollastre fregides, afegiu-hi sal, sucre i salsa de soja, sofregiu ràpidament a foc fort, afegiu-hi una mica d'aigua per la vora de l'olla, sofregiu-hi una mica perquè els trossos de pollastre quedin totalment aromatitzats. 6. Quan el pollastre estigui fragant, afegiu-hi l'essència de pollastre, el pebre en pols, espolseu-hi api i cacauets, remeneu-ho bé, empolvoreu-ho amb llavors de sèsam blanc fregit i serviu. Com fer escabetx de pebrot Ingredients: 1000 ml d'aigua bullida, 250 ml d'aigua de bitxo, 10 ml de vi blanc, 200 g de sal fina, 30 g de xile adobat, 3 g de pebre de Sichuan, quantitat adequada d'anís estrellat i galangal, enciam, pastanaga, coliflor, escabetx, calamars, pebrot verd i pebrot vermell. pràctica: 1. Posar sal en aigua bullida freda i remenar bé, afegir suc de pebre de mill i vi blanc i barrejar bé. 2. Posar en remull el pebrot, l'anís estrellat i la galanga en aigua salada durant 2 hores, després afegir-hi l'enciam, les pastanagues i la coliflor Es pot utilitzar l'endemà. 3. Rentar el kimchi i escórrer. 4. Escalfeu una mica d'oli en una paella, aboqueu-hi els calamars picats i fregiu-los fins que quedi blanc. 5. Afegim els pebrots verds i vermells i el kimchi i sofregim una estona. Com cuinar peix Wuchang amb pebre mill Ingredients: peix Wuchang, pebre mill, pebrot, oli, salsa de soja lleugera, MSG, vi de cuina, gingebre ratllat, sal, essència de pollastre, pebre, sucre blanc i cebolleta. pràctica: 1. Prepareu un peix Wuchang de més d'un quilogram de pes Rentar el peix, tallar-li la panxa, treure els òrgans interns i reservar. 2. Utilitzeu un ganivet de cuina afilat per tallar les obertures dels dos costats del peix de Wuchang. El peix de Wuchang s'ha netejat i està llest. 3. A continuació, espolvorear sal pels dos costats del peix Wuchang i marinar una estona. Eviteu afluixar la carn durant la fregit. 4. Talleu els pebrots adobats a trossos d'1 cm, talleu els pebrots verds a la mateixa longitud que els xiles i talleu el gingebre a rodanxes per utilitzar-lo posteriorment. 5. Afegiu el gingebre ratllat a l'olla i afegiu-hi prou oli per fregir el peix Wuchang. 6. Fregiu el peix Wuchang fins que els dos costats estiguin daurats. Per evitar que el peix s'enganxi a la paella durant la fregit, després que la temperatura de l'oli augmenti, agafeu el peix Wuchang a la mà, poseu-lo ràpidament i, a continuació, aixequeu-lo diverses vegades abans que pugueu posar el peix Wuchang a la paella. 7. Afegiu de nou el gingebre ratllat a la cassola d'oli. Els pebrots en escabetx picats també s'han de posar a la cassola d'oli. Poseu el peix Wuchang fregit a l'olla. 8. Afegiu dues tasses d'aigua, una cullerada de salsa de soja lleugera, una cullerada de vi de cuina, una cullerada de sucre i una cullerada de sal, i deixeu-ho bullir a foc fort. 9. Tapeu l'olla i continueu cuinant el peix Wuchang durant cinc minuts. Apagueu el foc quan la sopa estigui espessa i gairebé seca. 10. Col·loqueu primer el peix Wuchang cuit en un plat. Poseu els pebrots picats a la paella i sofregiu-los ràpidament. Afegiu una cullerada d'essència de pollastre, una cullerada de MSG, pebre en pols i ceba verda picada abans de servir. Aboqueu el condiment cuit directament sobre el peix Wuchang. |
<<: Les raons del baix percentatge de neutròfils són en realitat aquests 7 punts
>>: Beure sopa de gingebre és realment eficaç per a la febre baixa?
Crec que tothom sap què són els grànuls de greix ...
Hi ha moltes maneres de conservar la jaca. Es pot...
Les flors són precioses i encantadores. Hi ha dif...
Què és el lloc web de Thai AIS? AIS (tailandès: แอ...
En la societat actual amb un ritme de vida tan rà...
El vitiligen és una malaltia comuna i freqüent qu...
Tothom ha de saber que l'intestí és un dels ò...
Com eliminar eficaçment l'escala de les teter...
A l'hivern fred, les jaquetes són la nostra r...
Avui en dia, el nostre nivell de vida està en con...
El mètode de tractament de les fractures de vèrte...
La dieta sempre ha estat un tema que ens preocupa...
Quina és la pàgina web del Ministeri d'Educaci...
El desinfectant de glutaraldehid és un desinfecta...
el meu país és una zona d'alta incidència de ...