Com menjar grans de blat sarraí

Com menjar grans de blat sarraí

Els cereals secundaris són molt comuns a la vida de les persones, i els grans de blat sarraí també són una mena de cereals secundaris. És possible que els grans de blat sarraí no tinguin un bon gust si es mengen sols, però tindran un gust extremadament delicat si es cuinen. Moltes persones també estan preocupades per com menjar grans de blat sarraí. En general, podeu fer una mica d'arròs de blat sarraí per menjar.

1. Arròs de fajol

Ingredients: 50 grams de grans de blat sarraí i 100 grams d'arròs (barrejar uniformement en la proporció de grans de blat sarraí a arròs = 1:2).

operar:

1. Remullar els grans de blat sarraí (grans de blat sarraí o arròs de blat de sarraí) durant uns 10 minuts. D'aquesta manera, els grans de blat sarraí quedaran suavitzats una mica, no seran massa durs de menjar i tindran un bon sabor.

2. Cuini l'arròs segons la quantitat normal d'aigua i el temps.

2. Farineta de gra de blat sarraí

Ingredients: Farina de blat sarraí, arròs vell

pràctica:

1. Porteu l'aigua a ebullició, poseu-hi l'arròs i deixeu-ho coure durant 20 minuts fins que es converteixi en farinetes. Podeu afegir-hi més aigua i es farà més espessa si hi afegiu pols de blat sarraí.

2. Barregeu la farina de blat sarraí amb aigua freda, recordeu no fer servir aigua bullint. Aboqueu la pasta de blat sarraí a l'olla, feu el foc més baix i remeneu constantment amb una cullera i deixeu-ho coure durant 10 minuts.

3. Fideus freds de gra de blat sarraí

Ingredients: 1 bloc de gelatina de blat sarraí, 200 g de kimchi de col, 1 cebolleta, 3 grans d'all, 1 cullerada de llavors de sèsam, 2 cullerades d'oli de sèsam, 1,5 cullerades de salsa de soja, 1 full d'algues

pràctica:

1. Talleu la gelatina de blat sarraí en dos trossos i talleu-los en 7 mm de gruix.

2. Trieu el farcit del kimchi de col i talleu-lo a trossos, i piqueu la ceba verda i l'all. Les algues fregides es torren i després es trituren.

3. Afegiu la ceba preparada, l'all, les llavors de sèsam i l'oli de sèsam a la salsa de soja per fer la salsa de condiment.

4. Poseu el kimchi deshidratat i la gelea en un bol gran i barregeu-los amb la salsa de condiment. Servir en un bol i espolvorear amb algues.

<<:  Què fer si sou al·lèrgic al blat sarraí?

>>:  Quina diferència hi ha entre el blat sarraí i el blat sarraí?

Recomanar articles

La cirurgia mínimament invasiva pot eliminar la preocupació de la rinitis?

Rinitis al·lèrgica, que es coneix comunament com ...

Què tal Mazda? Revisions i informació del lloc web de Mazda

Què és el lloc web de Mazda? Mazda és el cinquè fa...

Què fer si tens mal de coll i molta flegma

El clima és molt sec ara, i moltes persones tenen...

Puc beure te gelat si tinc al·lèrgies a la pell?

Crec que molts dels meus amics prefereixen beure ...

El colesterol total és baix, aquestes coses s'han de saber

El colesterol total baix és relativament comú. Es...

El clima s'escalfa, però aquests mètodes de bany són perjudicials per a la salut

El clima és cada cop més calorós Per a moltes per...

Quins són els mètodes efectius per matar els mosquits?

El més molest quan arriba l'estiu és que hi h...

L'alcohol pot eliminar les taques d'oli?

En el nostre dia a dia, és fàcil embrutar la roba...

Què fer amb l'anèmia per deficiència de ferro

L'anèmia és molt freqüent a la nostra vida di...

Quant de temps és el temps adequat per remullar el gluten?

El gluten és una mena de producte de fideus, que ...

9 passos des dels esternuts fins al càncer

Des d'un esternut normal i menor fins a conve...

Què mengen els cargols?

Els cargols contenen proteïnes i calci, i si es f...

Què causa les taques negres a les ungles?

Les ungles normals són de color carn Si trobeu ta...

Per què l'alvocat és tan desagradable?

L'alvocat, també conegut com a pera caiman, c...