Com menjar grans de blat sarraí

Com menjar grans de blat sarraí

Els cereals secundaris són molt comuns a la vida de les persones, i els grans de blat sarraí també són una mena de cereals secundaris. És possible que els grans de blat sarraí no tinguin un bon gust si es mengen sols, però tindran un gust extremadament delicat si es cuinen. Moltes persones també estan preocupades per com menjar grans de blat sarraí. En general, podeu fer una mica d'arròs de blat sarraí per menjar.

1. Arròs de fajol

Ingredients: 50 grams de grans de blat sarraí i 100 grams d'arròs (barrejar uniformement en la proporció de grans de blat sarraí a arròs = 1:2).

operar:

1. Remullar els grans de blat sarraí (grans de blat sarraí o arròs de blat de sarraí) durant uns 10 minuts. D'aquesta manera, els grans de blat sarraí quedaran suavitzats una mica, no seran massa durs de menjar i tindran un bon sabor.

2. Cuini l'arròs segons la quantitat normal d'aigua i el temps.

2. Farineta de gra de blat sarraí

Ingredients: Farina de blat sarraí, arròs vell

pràctica:

1. Porteu l'aigua a ebullició, poseu-hi l'arròs i deixeu-ho coure durant 20 minuts fins que es converteixi en farinetes. Podeu afegir-hi més aigua i es farà més espessa si hi afegiu pols de blat sarraí.

2. Barregeu la farina de blat sarraí amb aigua freda, recordeu no fer servir aigua bullint. Aboqueu la pasta de blat sarraí a l'olla, feu el foc més baix i remeneu constantment amb una cullera i deixeu-ho coure durant 10 minuts.

3. Fideus freds de gra de blat sarraí

Ingredients: 1 bloc de gelatina de blat sarraí, 200 g de kimchi de col, 1 cebolleta, 3 grans d'all, 1 cullerada de llavors de sèsam, 2 cullerades d'oli de sèsam, 1,5 cullerades de salsa de soja, 1 full d'algues

pràctica:

1. Talleu la gelatina de blat sarraí en dos trossos i talleu-los en 7 mm de gruix.

2. Trieu el farcit del kimchi de col i talleu-lo a trossos, i piqueu la ceba verda i l'all. Les algues fregides es torren i després es trituren.

3. Afegiu la ceba preparada, l'all, les llavors de sèsam i l'oli de sèsam a la salsa de soja per fer la salsa de condiment.

4. Poseu el kimchi deshidratat i la gelea en un bol gran i barregeu-los amb la salsa de condiment. Servir en un bol i espolvorear amb algues.

<<:  Què fer si sou al·lèrgic al blat sarraí?

>>:  Quina diferència hi ha entre el blat sarraí i el blat sarraí?

Recomanar articles

Quina és la manera correcta de mesurar la pressió arterial?

L'envelliment de la població de la Xina és ca...

Com funciona la cuina d'inducció

Tot i que les cuines d'inducció s'utilitz...

És millor portar roba interior ajustada o fluixa?

La roba interior és una part essencial de l'a...

Com realitzar una RCP manual?

El cor és l'òrgan més important del cos humà ...

Com perdre pes a l'hivern La manera més ràpida d'aprimar-se a l'hivern?

El motiu dels braços grassos es deu principalment...

Diversos desavantatges del xiclet

Crec que tothom està familiaritzat amb el xiclet....

Què passa si menges bolets enoki quan no estan cuits?

Hi ha certs tabús en l'ús de Flammulina velut...

Llavis esquerdats i descamats

A la tardor i l'hivern, el clima es torna fre...

Quins són els millors consells per lubricar els intestins?

Si tens una mala dieta o es fa massa calor, sovin...

Com remeiar l'avortament

Tot i que l'avortament és una operació relati...

Saps quins són els símptomes d'una falta de qi i sang?

Clínicament, el fenomen del Qi i la deficiència d...

Quins aliments són bons per a les úlceres orals freqüents?

Les persones que sovint pateixen úlceres orals po...

Cal treure la imprimació? T'ho expliquen els experts en cura de la pell

La imprimació pot aïllar la radiació, la contamin...

Com resoldre el problema de la descamació de la pell a l'hivern

L'aire a l'hivern és molt sec, i sovint e...