Els cereals secundaris són molt comuns a la vida de les persones, i els grans de blat sarraí també són una mena de cereals secundaris. És possible que els grans de blat sarraí no tinguin un bon gust si es mengen sols, però tindran un gust extremadament delicat si es cuinen. Moltes persones també estan preocupades per com menjar grans de blat sarraí. En general, podeu fer una mica d'arròs de blat sarraí per menjar. 1. Arròs de fajol Ingredients: 50 grams de grans de blat sarraí i 100 grams d'arròs (barrejar uniformement en la proporció de grans de blat sarraí a arròs = 1:2). operar: 1. Remullar els grans de blat sarraí (grans de blat sarraí o arròs de blat de sarraí) durant uns 10 minuts. D'aquesta manera, els grans de blat sarraí quedaran suavitzats una mica, no seran massa durs de menjar i tindran un bon sabor. 2. Cuini l'arròs segons la quantitat normal d'aigua i el temps. 2. Farineta de gra de blat sarraí Ingredients: Farina de blat sarraí, arròs vell pràctica: 1. Porteu l'aigua a ebullició, poseu-hi l'arròs i deixeu-ho coure durant 20 minuts fins que es converteixi en farinetes. Podeu afegir-hi més aigua i es farà més espessa si hi afegiu pols de blat sarraí. 2. Barregeu la farina de blat sarraí amb aigua freda, recordeu no fer servir aigua bullint. Aboqueu la pasta de blat sarraí a l'olla, feu el foc més baix i remeneu constantment amb una cullera i deixeu-ho coure durant 10 minuts. 3. Fideus freds de gra de blat sarraí Ingredients: 1 bloc de gelatina de blat sarraí, 200 g de kimchi de col, 1 cebolleta, 3 grans d'all, 1 cullerada de llavors de sèsam, 2 cullerades d'oli de sèsam, 1,5 cullerades de salsa de soja, 1 full d'algues pràctica: 1. Talleu la gelatina de blat sarraí en dos trossos i talleu-los en 7 mm de gruix. 2. Trieu el farcit del kimchi de col i talleu-lo a trossos, i piqueu la ceba verda i l'all. Les algues fregides es torren i després es trituren. 3. Afegiu la ceba preparada, l'all, les llavors de sèsam i l'oli de sèsam a la salsa de soja per fer la salsa de condiment. 4. Poseu el kimchi deshidratat i la gelea en un bol gran i barregeu-los amb la salsa de condiment. Servir en un bol i espolvorear amb algues. |
<<: Què fer si sou al·lèrgic al blat sarraí?
>>: Quina diferència hi ha entre el blat sarraí i el blat sarraí?
L'envelliment de la població de la Xina és ca...
Tot i que les cuines d'inducció s'utilitz...
La roba interior és una part essencial de l'a...
El cor és l'òrgan més important del cos humà ...
El motiu dels braços grassos es deu principalment...
Crec que tothom està familiaritzat amb el xiclet....
Hi ha certs tabús en l'ús de Flammulina velut...
A la tardor i l'hivern, el clima es torna fre...
Si tens una mala dieta o es fa massa calor, sovin...
Tot i que l'avortament és una operació relati...
Clínicament, el fenomen del Qi i la deficiència d...
Les persones que sovint pateixen úlceres orals po...
La imprimació pot aïllar la radiació, la contamin...
Quina és la pàgina web de l'INSA d'Estrasb...
L'aire a l'hivern és molt sec, i sovint e...