Avui en dia, la feina i la vida de la gent està relativament ocupada. En aquesta situació, s'obliden d'algunes coses. És possible que la carn que han comprat es posi a la nevera i s'ha oblidat de treure-la per menjar Múltiples substàncies En aquest cas, podeu espolvorear una mica de sal a la carn abans de menjar. Talleu la carn a rodanxes i poseu-les en una caixa de plàstic. Ruixeu-hi una capa de vi d'arròs, tapeu-lo i poseu-lo a la nevera. Es pot emmagatzemar 1 dia sense canviar-ne el gust. Talleu la carn a rodanxes i poseu-les planes Posar-lo en una pica metàl·lica, congelar-lo al congelador, després embolicar les llesques de carn congelada capa per capa amb film plàstic i guardar-la al congelador de la nevera. Es pot mantenir sense canvis durant 1 mes. qualitat. Traieu-la quan ho necessitis i descongela la carn a temperatura ambient abans de processar-la. Aboqui el pebre bullit i l'aigua salada en un recipient. Deixeu-ho refredar, després poseu-hi la carn fresca (que l'aigua salada cobreixi la carn), no anirà malament en 2 o 3 dies. Talleu la carn a rodanxes. Afegiu-hi una olla de ferro Escalfeu una gran quantitat d'oli a foc fort, poseu-hi els talls de carn quan l'oli estigui calent, sofregiu fins que els talls de carn canviïn de color, serviu, deixeu-ho refredar i deixeu-ho a la nevera, es pot guardar de 2 a 3 dies. Cuini la carn fresca i poseu-la a dins Es pot emmagatzemar durant molt de temps en mantega de porc. Tallar la carn fresca a tires i aplicar Després d'afegir-hi una mica de mel, enganxeu-los amb fil i pengeu-los en un lloc ventilat. El vinagre pot inhibir el creixement de bacteris. Embolicada en un tovalló net i submergit en vinagre, la carn encara estarà fresca després d'un dia i una nit. Ruixeu una mica de vi blanc sobre la carn de porc fresca i poseu-hi Una bossa de plàstic neta, sense motlles i no porosa pot conservar els aliments i mantenir-los frescos. Utilitzeu vi d'arròs per remullar la carn de porc fresca que no hagi estat tocada per l'aigua. Després de remullar (o fregar), penjar-lo en un lloc ventilat Es pot mantenir durant molt de temps sense fer malbé i pot mantenir la frescor de la carn. Remullar la carn en vi, perquè el raïm El vi conté alcohol i diversos enzims, que reaccionen amb la proteïna de la carn per suavitzar la carn, mantenir la carn fresca i fer-la tendra i deliciosa després de la cocció. Talleu la carn de porc fresca en trossos de 400 g a 500 g i poseu-los en un bol net. Després posa Bullir la salsa de soja, deixar-la refredar i abocar-la en una olla, suficient per cobrir la carn de porc, després tapar-la. Si la carn de porc s'emmagatzema d'aquesta manera, no hi haurà olor fins i tot durant 2 o 3 mesos. Com emmagatzemar la carn de porc: 1. Talleu la carn a rodanxes, poseu-les en una caixa de plàstic i ruixeu-les 1 capa de vi d'arròs, col·locada a la nevera, es pot conservar 1 dia sense canviar el gust. 2. Posa les llesques de carn al congelador perquè es congelin fort i després fes servir Emboliqueu les llesques de carn congelada capa per capa amb un paper de plàstic i poseu-les al congelador de la nevera. Es poden conservar 1 mes sense deteriorar-se. 3. Poseu la carn fresca a l'aigua salada de pebre bullit i refredat Pot durar 2 o 3 dies sense deteriorar-se. 4. Cuini la carn fresca i afegiu-hi el llard de porc acabat de bullir mentre encara estigui calent. Es pot emmagatzemar durant més temps 5. Emboliqueu la carn en un tovalló net submergit en vinagre i encara estarà fresca al cap d'un dia. 6. Remull la carn amb vi pot mantenir la carn Certa frescor. |
<<: Com fer una teràpia quàdruple antituberculosa?
>>: Quin aliment bàsic he de menjar a la nit sense engreixar-me?
Als ulls de molta gent, les relacions extramatrim...
Quina és la pàgina web del Servette Football Club?...
El mal d'esquena, espatlles i coll és un prob...
Què és Newsweek Australia? News Weekly és un diari...
Avui en dia, moltes persones estan familiaritzade...
Què és Webmaster World? WebmasterWorld.com és un f...
Alguns amics experimentaran opressió al pit i dif...
Gairebé tothom es refreda i els refredats greus s...
El còlon sigmoide és una secció del còlon situada...
Fill és una paraula molt important per a tota don...
La L-carnitina és un fàrmac comú per a la pèrdua ...
És bastant comú tenir punts negres al nas. En pri...
Tinc somni a la primavera, cansat a la tardor, bo...
Gestetner_Què és el lloc web de Gestetner? Gestetn...
Què és el lloc web de Hong Leong Bank? Hong Leong ...