Com tractar amb la carn podrida

Com tractar amb la carn podrida

Avui en dia, la feina i la vida de la gent està relativament ocupada. En aquesta situació, s'obliden d'algunes coses. És possible que la carn que han comprat es posi a la nevera i s'ha oblidat de treure-la per menjar Múltiples substàncies En aquest cas, podeu espolvorear una mica de sal a la carn abans de menjar.

Talleu la carn a rodanxes i poseu-les en una caixa de plàstic.

Ruixeu-hi una capa de vi d'arròs, tapeu-lo i poseu-lo a la nevera. Es pot emmagatzemar 1 dia sense canviar-ne el gust.

Talleu la carn a rodanxes i poseu-les planes

Posar-lo en una pica metàl·lica, congelar-lo al congelador, després embolicar les llesques de carn congelada capa per capa amb film plàstic i guardar-la al congelador de la nevera. Es pot mantenir sense canvis durant 1 mes.

qualitat. Traieu-la quan ho necessitis i descongela la carn a temperatura ambient abans de processar-la.

Aboqui el pebre bullit i l'aigua salada en un recipient.

Deixeu-ho refredar, després poseu-hi la carn fresca (que l'aigua salada cobreixi la carn), no anirà malament en 2 o 3 dies.

Talleu la carn a rodanxes. Afegiu-hi una olla de ferro

Escalfeu una gran quantitat d'oli a foc fort, poseu-hi els talls de carn quan l'oli estigui calent, sofregiu fins que els talls de carn canviïn de color, serviu, deixeu-ho refredar i deixeu-ho a la nevera, es pot guardar de 2 a 3 dies.

Cuini la carn fresca i poseu-la a dins

Es pot emmagatzemar durant molt de temps en mantega de porc.

Tallar la carn fresca a tires i aplicar

Després d'afegir-hi una mica de mel, enganxeu-los amb fil i pengeu-los en un lloc ventilat.

El vinagre pot inhibir el creixement de bacteris.

Embolicada en un tovalló net i submergit en vinagre, la carn encara estarà fresca després d'un dia i una nit.

Ruixeu una mica de vi blanc sobre la carn de porc fresca i poseu-hi

Una bossa de plàstic neta, sense motlles i no porosa pot conservar els aliments i mantenir-los frescos.

Utilitzeu vi d'arròs per remullar la carn de porc fresca que no hagi estat tocada per l'aigua.

Després de remullar (o fregar), penjar-lo en un lloc ventilat Es pot mantenir durant molt de temps sense fer malbé i pot mantenir la frescor de la carn.

Remullar la carn en vi, perquè el raïm

El vi conté alcohol i diversos enzims, que reaccionen amb la proteïna de la carn per suavitzar la carn, mantenir la carn fresca i fer-la tendra i deliciosa després de la cocció.

Talleu la carn de porc fresca en trossos de 400 g a 500 g i poseu-los en un bol net. Després posa

Bullir la salsa de soja, deixar-la refredar i abocar-la en una olla, suficient per cobrir la carn de porc, després tapar-la. Si la carn de porc s'emmagatzema d'aquesta manera, no hi haurà olor fins i tot durant 2 o 3 mesos.

Com emmagatzemar la carn de porc:

1. Talleu la carn a rodanxes, poseu-les en una caixa de plàstic i ruixeu-les

1 capa de vi d'arròs, col·locada a la nevera, es pot conservar 1 dia sense canviar el gust.

2. Posa les llesques de carn al congelador perquè es congelin fort i després fes servir

Emboliqueu les llesques de carn congelada capa per capa amb un paper de plàstic i poseu-les al congelador de la nevera. Es poden conservar 1 mes sense deteriorar-se.

3. Poseu la carn fresca a l'aigua salada de pebre bullit i refredat

Pot durar 2 o 3 dies sense deteriorar-se.

4. Cuini la carn fresca i afegiu-hi el llard de porc acabat de bullir mentre encara estigui calent.

Es pot emmagatzemar durant més temps

5. Emboliqueu la carn en un tovalló net submergit en vinagre i encara estarà fresca al cap d'un dia.

6. Remull la carn amb vi pot mantenir la carn

Certa frescor.

<<:  Com fer una teràpia quàdruple antituberculosa?

>>:  Quin aliment bàsic he de menjar a la nit sense engreixar-me?

Recomanar articles

Quatre resultats habituals després d'una aventura: amarg o dolç

Als ulls de molta gent, les relacions extramatrim...

Quina és la millor manera de fer un massatge a l'esquena?

El mal d'esquena, espatlles i coll és un prob...

Què fer si el múscul masseter està inflat

Avui en dia, moltes persones estan familiaritzade...

Per què sento opressió al pit i dificultat per respirar a la nit?

Alguns amics experimentaran opressió al pit i dif...

Mesures preventives per a la pneumònia aguda causada per refredats

Gairebé tothom es refreda i els refredats greus s...

Quines són les causes de la sigmoiditis?

El còlon sigmoide és una secció del còlon situada...

Què fer si tens el nas vermell i inflat després d'esprémer els punts negres

És bastant comú tenir punts negres al nas. En pri...

Què tal Gestetner? Gestetner_Gestetner Comentaris i informació del lloc web

Gestetner_Què és el lloc web de Gestetner? Gestetn...

Què tal Hong Leong Bank? Comentaris i informació del lloc web de Hong Leong Bank

Què és el lloc web de Hong Leong Bank? Hong Leong ...