Què causa la floridura del vi casolà?

Què causa la floridura del vi casolà?

El vi té molts beneficis per al cos humà. Afavoreix la circulació de la sang, embelleix la pell i una copa de vi abans d'anar a dormir és bo per a dormir. És molt interessant fer vi a casa quan el raïm està madur. Fem una ullada.

1. Hi ha diversos motius principals pels quals el vi casolà es fa floridura

1. Perquè la pell del raïm està en contacte amb l'aire durant massa temps.

Els bacteris creixen massa ràpidament i provoquen floridura.

Mètode de tractament: Traieu les closques florides, vigilant que no entrin en contacte amb el vi. Remeneu 1 o 2 vegades al dia després de netejar-les per mantenir-les humides fins a la fermentació.

2. El raïm no fermentava gens, i el contingut en sucre era massa elevat, provocant que es fessin floridura.

Mètode de processament: afegir llevat actiu.

3. Pot ser que hagi entrat en contacte amb l'oli durant el procés d'elaboració, o que el recipient no estigui net, provocant floridura.

Mètode de tractament: després d'eliminar el motlle, no ho agiteu per treure la capa superior de vi. Després d'observar durant 2 dies, si no hi ha més motlle, podeu continuar la fermentació si es torna a florir, es declara un fracàs.

2. Coses a tenir en compte a l'hora de fer el teu propi vi .

1. Quan escolliu matèries primeres de raïm, intenteu eliminar els fruits podrits, florits i esquerdats.

2. Després de rentar el raïm amb aigua neta, assegureu-vos d'"assecar-lo a l'aire" perquè no quedi humitat.

3. La temperatura durant la fermentació ha d'estar entre 26 i 28 graus, i la fermentació ha d'iniciar ràpidament.

4. Després de 7 a 10 dies de fermentació primària, filtrar els residus (pells de raïm, llavors, lies, etc.) a temps.

5. Un mes després de la segona fermentació, filtrar els fangs a temps i assegurar-se que el dipòsit d'emmagatzematge del vi estigui ple (per evitar l'oxidació).

6. Després d'això, buidar els dipòsits regularment cada 3 o 5 mesos per treure les mares i omplir els dipòsits que contenen el vi.

7. El vi elaborat amb raïms de vi no especials es consumeix millor entre 4 mesos i 1 any després de finalitzar la fermentació secundària.

3. Recordatori

Durant un procés de fermentació, un cop sentis que la fermentació s'ha aturat, pots afegir una mica de sucre per veure si el llevat s'ha descompost completament, intenta fer fermentar completament el llevat del raïm.

<<:  Com conservar el vi?

>>:  Es poden menjar porros i raïm junts?

Recomanar articles

Tens algun d'aquests símptomes que indiquin un ictus?

Les dades rellevants mostren que en els darrers a...

Sis punts a tenir en compte quan creixen pústules al nas

Gairebé tothom vol tenir una pell semblant a un n...

Què tal Lonsdale? Revisió de Lonsdale_Lonsdale i informació del lloc web

Què és Lonsdale? Lonsdale és una famosa marca espo...

Quant de temps es triga a recuperar-se del tractament de pigmentació làser?

Hi ha molts factors que provoquen la pigmentació ...

lents de contacte diàries

Les lents de contacte diàries d'un sol ús s&#...

Grànuls de sulfat de gentamicina

Les persones amb estómacs febles sempre odien via...

Les taques blanques dels vedells estan relacionades amb el vitiligen?

Quines són les taques blanques dels meus vedells?...

Quins són els beneficis de menjar pomes per a les dones embarassades?

Hi ha un proverbi a Occident: una poma al dia all...

Com rentar les taques grogues a la roba

De vegades trobarem taques grogues a la roba, esp...

Com prevenir la urèmia?

Com tots sabem, la urèmia és una malaltia renal f...

Què fer si hi ha massa escama a l'aigua de l'aixeta

És fàcil que l'escala s'amagui a les cano...

Sis maneres d'alleujar la fatiga visual

Un article publicat a la Xarxa de Salut Popular a...