Què causa la floridura del vi casolà?

Què causa la floridura del vi casolà?

El vi té molts beneficis per al cos humà. Afavoreix la circulació de la sang, embelleix la pell i una copa de vi abans d'anar a dormir és bo per a dormir. És molt interessant fer vi a casa quan el raïm està madur. Fem una ullada.

1. Hi ha diversos motius principals pels quals el vi casolà es fa floridura

1. Perquè la pell del raïm està en contacte amb l'aire durant massa temps.

Els bacteris creixen massa ràpidament i provoquen floridura.

Mètode de tractament: Traieu les closques florides, vigilant que no entrin en contacte amb el vi. Remeneu 1 o 2 vegades al dia després de netejar-les per mantenir-les humides fins a la fermentació.

2. El raïm no fermentava gens, i el contingut en sucre era massa elevat, provocant que es fessin floridura.

Mètode de processament: afegir llevat actiu.

3. Pot ser que hagi entrat en contacte amb l'oli durant el procés d'elaboració, o que el recipient no estigui net, provocant floridura.

Mètode de tractament: després d'eliminar el motlle, no ho agiteu per treure la capa superior de vi. Després d'observar durant 2 dies, si no hi ha més motlle, podeu continuar la fermentació si es torna a florir, es declara un fracàs.

2. Coses a tenir en compte a l'hora de fer el teu propi vi .

1. Quan escolliu matèries primeres de raïm, intenteu eliminar els fruits podrits, florits i esquerdats.

2. Després de rentar el raïm amb aigua neta, assegureu-vos d'"assecar-lo a l'aire" perquè no quedi humitat.

3. La temperatura durant la fermentació ha d'estar entre 26 i 28 graus, i la fermentació ha d'iniciar ràpidament.

4. Després de 7 a 10 dies de fermentació primària, filtrar els residus (pells de raïm, llavors, lies, etc.) a temps.

5. Un mes després de la segona fermentació, filtrar els fangs a temps i assegurar-se que el dipòsit d'emmagatzematge del vi estigui ple (per evitar l'oxidació).

6. Després d'això, buidar els dipòsits regularment cada 3 o 5 mesos per treure les mares i omplir els dipòsits que contenen el vi.

7. El vi elaborat amb raïms de vi no especials es consumeix millor entre 4 mesos i 1 any després de finalitzar la fermentació secundària.

3. Recordatori

Durant un procés de fermentació, un cop sentis que la fermentació s'ha aturat, pots afegir una mica de sucre per veure si el llevat s'ha descompost completament, intenta fer fermentar completament el llevat del raïm.

<<:  Com conservar el vi?

>>:  Es poden menjar porros i raïm junts?

Recomanar articles

valor de referència hcg

L'HCG és principalment l'hormona de les v...

Què fer quan tens una pressió de treball alta

El ritme de vida a la societat moderna és cada co...

Què tal Pomerol? Revisions de Pomilot i informació del lloc web

Què és Pomilet? Pomellato és una nova marca italia...

La paella antiadherent és tòxica?

A les nostres vides, molts dels nostres amics enc...

Radiació dels forns de microones

Recentment, l'incident que l'ús de forns ...

Què he de fer si la meva pell és fosca, groga i seca?

A la tardor i a l'hivern, la pell és propensa...

Es poden menjar magranes i raïm junts?

La magrana i el raïm són fruites comuns. Tots dos...

Per què hi ha tinnitus a una orella?

El tinnitus és una de les malalties més freqüents...

Rentar-se la cara amb llet té un efecte hidratant?

Les amigues que estimen la bellesa han d'have...

Què fer si el nas està sec

Un nas sec pot causar alguns altres tipus de mala...

És bo fer servir una olla de fang morat per cuinar la sopa?

Les sopes cuinades en una olla de fang morat tene...

Música que t'ajuda a dormir, la música lleugera és més efectiva

Com que l'insomni és un problema que preocupa...