El vi té molts beneficis per al cos humà. Afavoreix la circulació de la sang, embelleix la pell i una copa de vi abans d'anar a dormir és bo per a dormir. És molt interessant fer vi a casa quan el raïm està madur. Fem una ullada. 1. Hi ha diversos motius principals pels quals el vi casolà es fa floridura 1. Perquè la pell del raïm està en contacte amb l'aire durant massa temps. Els bacteris creixen massa ràpidament i provoquen floridura. Mètode de tractament: Traieu les closques florides, vigilant que no entrin en contacte amb el vi. Remeneu 1 o 2 vegades al dia després de netejar-les per mantenir-les humides fins a la fermentació. 2. El raïm no fermentava gens, i el contingut en sucre era massa elevat, provocant que es fessin floridura. Mètode de processament: afegir llevat actiu. 3. Pot ser que hagi entrat en contacte amb l'oli durant el procés d'elaboració, o que el recipient no estigui net, provocant floridura. Mètode de tractament: després d'eliminar el motlle, no ho agiteu per treure la capa superior de vi. Després d'observar durant 2 dies, si no hi ha més motlle, podeu continuar la fermentació si es torna a florir, es declara un fracàs. 2. Coses a tenir en compte a l'hora de fer el teu propi vi . 1. Quan escolliu matèries primeres de raïm, intenteu eliminar els fruits podrits, florits i esquerdats. 2. Després de rentar el raïm amb aigua neta, assegureu-vos d'"assecar-lo a l'aire" perquè no quedi humitat. 3. La temperatura durant la fermentació ha d'estar entre 26 i 28 graus, i la fermentació ha d'iniciar ràpidament. 4. Després de 7 a 10 dies de fermentació primària, filtrar els residus (pells de raïm, llavors, lies, etc.) a temps. 5. Un mes després de la segona fermentació, filtrar els fangs a temps i assegurar-se que el dipòsit d'emmagatzematge del vi estigui ple (per evitar l'oxidació). 6. Després d'això, buidar els dipòsits regularment cada 3 o 5 mesos per treure les mares i omplir els dipòsits que contenen el vi. 7. El vi elaborat amb raïms de vi no especials es consumeix millor entre 4 mesos i 1 any després de finalitzar la fermentació secundària. 3. Recordatori Durant un procés de fermentació, un cop sentis que la fermentació s'ha aturat, pots afegir una mica de sucre per veure si el llevat s'ha descompost completament, intenta fer fermentar completament el llevat del raïm. |
>>: Es poden menjar porros i raïm junts?
Quina és la web d'El País Costa Rica? La Nació...
L'HCG és principalment l'hormona de les v...
El ritme de vida a la societat moderna és cada co...
Què és Pomilet? Pomellato és una nova marca italia...
Què és el web de la Universitat de Girona? La Univ...
A les nostres vides, molts dels nostres amics enc...
Recentment, l'incident que l'ús de forns ...
A la tardor i a l'hivern, la pell és propensa...
La magrana i el raïm són fruites comuns. Tots dos...
Què és United International Pictures? United Inter...
El tinnitus és una de les malalties més freqüents...
Les amigues que estimen la bellesa han d'have...
Un nas sec pot causar alguns altres tipus de mala...
Les sopes cuinades en una olla de fang morat tene...
Com que l'insomni és un problema que preocupa...