El vi té molts beneficis per al cos humà. Afavoreix la circulació de la sang, embelleix la pell i una copa de vi abans d'anar a dormir és bo per a dormir. És molt interessant fer vi a casa quan el raïm està madur. Fem una ullada. 1. Hi ha diversos motius principals pels quals el vi casolà es fa floridura 1. Perquè la pell del raïm està en contacte amb l'aire durant massa temps. Els bacteris creixen massa ràpidament i provoquen floridura. Mètode de tractament: Traieu les closques florides, vigilant que no entrin en contacte amb el vi. Remeneu 1 o 2 vegades al dia després de netejar-les per mantenir-les humides fins a la fermentació. 2. El raïm no fermentava gens, i el contingut en sucre era massa elevat, provocant que es fessin floridura. Mètode de processament: afegir llevat actiu. 3. Pot ser que hagi entrat en contacte amb l'oli durant el procés d'elaboració, o que el recipient no estigui net, provocant floridura. Mètode de tractament: després d'eliminar el motlle, no ho agiteu per treure la capa superior de vi. Després d'observar durant 2 dies, si no hi ha més motlle, podeu continuar la fermentació si es torna a florir, es declara un fracàs. 2. Coses a tenir en compte a l'hora de fer el teu propi vi . 1. Quan escolliu matèries primeres de raïm, intenteu eliminar els fruits podrits, florits i esquerdats. 2. Després de rentar el raïm amb aigua neta, assegureu-vos d'"assecar-lo a l'aire" perquè no quedi humitat. 3. La temperatura durant la fermentació ha d'estar entre 26 i 28 graus, i la fermentació ha d'iniciar ràpidament. 4. Després de 7 a 10 dies de fermentació primària, filtrar els residus (pells de raïm, llavors, lies, etc.) a temps. 5. Un mes després de la segona fermentació, filtrar els fangs a temps i assegurar-se que el dipòsit d'emmagatzematge del vi estigui ple (per evitar l'oxidació). 6. Després d'això, buidar els dipòsits regularment cada 3 o 5 mesos per treure les mares i omplir els dipòsits que contenen el vi. 7. El vi elaborat amb raïms de vi no especials es consumeix millor entre 4 mesos i 1 any després de finalitzar la fermentació secundària. 3. Recordatori Durant un procés de fermentació, un cop sentis que la fermentació s'ha aturat, pots afegir una mica de sucre per veure si el llevat s'ha descompost completament, intenta fer fermentar completament el llevat del raïm. |
>>: Es poden menjar porros i raïm junts?
Què és el lloc web d'Oliver Wyman? Oliver Wyma...
El tipus de malaltia de la síndrome de Mei és mol...
La pell de mandarina és la pell de taronja comuna...
Moltes persones han experimentat picor al voltant...
La cura del teu cos comença amb petites coses mol...
Què és CubaWeb? CubaWeb és un famós portal de turi...
La infusió és un mètode de tractament per a les m...
A la vida, sovint ens trobem que no hem patit cap...
A causa dels problemes de qualitat del cabell, le...
El limfedema, també conegut com a elefantiasi, és...
Les dents són molt importants per a nosaltres Un ...
El clima és calorós a l'estiu Si embolcalles ...
El nucli de la fruita de la serp generalment no e...
És inevitable que la roba tingui taques d'oli...
Què és CGI Group? CGI Group Inc. és una empresa ca...