Escollir vi és triar l'elegància. Com pot ser una vida de qualitat sense un vi deliciós? El vi afavoreix la circulació de la sang en el cos humà. El beure té un efecte embellidor en les dones i també pot ajudar a calmar l'estat d'ànim d'una persona. Aprenem-ho a continuació. 1. Com conservar el vi 1 Estireu pla És ideal col·locar el vi pla perquè el suro i el vi estiguin en contacte per mantenir-lo humit. En cas contrari, si el vi es posa en posició vertical durant massa temps, el suro es tornarà sec i trencadís, i no podrà tancar completament l'ampolla, provocant l'oxidació del vi. 2 Temperatura constant La temperatura de l'entorn d'emmagatzematge del vi s'ha de mantenir a una temperatura constant de 12-15 °C[15] En cas contrari, si la temperatura canvia massa, no només afectarà el cos del vi, sinó que també afectarà el suro a causa dels efectes de la contracció del fred i l'expansió tèrmica, provocant fuites de vi. Per tant, si l'entorn d'emmagatzematge del vi es pot mantenir a una temperatura d'entre 5-20 graus i amb una variació de ±2 graus, també és ideal. No obstant això, durant les altes temperatures de l'estiu, sense condicions auxiliars (armaris de temperatura constant, cellers, etc.), el vi s'ha d'emmagatzemar a una temperatura constant, com ara 26 graus, dins d'un rang de ±2 graus. Això garantirà que la qualitat del vi no es vegi molt afectada en uns mesos. Quan emmagatzemeu vi a casa, heu de tenir cura amb l'ús de l'aire condicionat. 3 Humitat constant Si l'entorn d'emmagatzematge del vi és massa humit, farà que el suro i l'etiqueta del vi es podriguin fàcilment. Si està massa sec, el suro perdrà fàcilment la seva elasticitat i no podrà tancar l'ampolla de manera hermètica. 4. Ventilació El vi, com una esponja, absorbirà les olors que l'envolten a l'ampolla. Per tant, a l'entorn d'emmagatzematge del vi, el millor és mantenir la ventilació, i també evitar col·locar coses amb olors fortes al mateix ambient, per no destruir el gust del vi. 5. Evita la llum El millor és no tenir llum a l'entorn d'emmagatzematge del vi, en cas contrari, el vi es deteriorarà fàcilment. En particular, la llum fluorescent pot provocar que el vi sofreixi canvis de reducció i emeti una olor forta i desagradable. 6 Absorció de xoc L'efecte de la vibració sobre el vi és impredictible. Les vibracions menors es poden ignorar, però la vibració violenta posarà el vi en un estat de xoc, destruint l'estructura molecular interna del vi, accelerant la maduració i l'envelliment del vi i fent que el gust del vi sigui avorrit i desordenat. En general, el vi que s'ha agitat fortament pot recuperar el seu gust anterior després de deixar-lo reposar durant un període de temps. |
<<: Quin valor nutricional tenen els dàtils cruixents?
>>: Què causa la floridura del vi casolà?
Avui en dia, la pressió del treball i la vida és ...
L'atàxia cerebral és una malaltia comuna entr...
Quan tingueu pintura a la vostra roba, hauríeu d&...
La congestió nasal i el mal de coll sovint són ca...
Moltes persones no saben que podeu utilitzar la p...
Què és el Swiss Ant Forum? Swissant Forum és una a...
Sota el sol abrasador a l'estiu, no hi ha res...
Sovint sentim que les plantes poden protegir cont...
Com tots sabem, la gota és molt perjudicial per a...
Moltes persones trobaran que tenen molta flema pe...
Avui en dia, moltes persones necessiten alimentar...
Què és LuckyLovers Dating? LuckyLovers Dating és u...
Què és l'informe Drudge? The Drudge Report és ...
Quin és el lloc web de la Reial Acadèmia Sueca de ...
Avui en dia, a moltes persones els agrada dedicar...