El beizu, que és una cosa que podem aconseguir fàcilment a la nostra dieta diària, és un ingredient alimentari ric en proteïnes, carotè i vitamines, per tant, si el menges correctament, no només podràs gaudir del seu deliciós sabor, sinó que també és un bon complement per a la nutrició del cos. 1. Característiques morfològiques: És una herba enfiladera anual del gènere Cucurbitaceae. La tija té pèls aspres translúcids. Vells bifurcats. Fulles papereres, triangulars o ovades-triangulars. Les flors són monoiques, solitàries i grogues. La forma del fruit varia segons la varietat, i les llavors són blanques. 2. Distribució de l'hàbitat: Cultivat arreu del món. Usos: La fruita s'utilitza com a verdura. Es tracta d'una varietat de carbassons i també es pot utilitzar amb finalitats ornamentals. Introducció: "Beigua" és una planta semi-salvatge pel seu baix rendiment, i la manca de dolçor de la síndria, la fragància del meló d'hivern i l'alt rendiment de la carbassa. 3. El meló del nord té forma de carabassa però més petita. És de naturalesa dolça i suau, no tòxica i té l'efecte d'humitejar els pulmons i alleujar l'asma. El poble xinès l'utilitza sovint per tractar l'asma, segons un agricultor de la ciutat de Shuangcheng que ven carabasses del nord, a causa del seu baix rendiment, no són aptes per al cultiu a gran escala Entre els ciutadans els va vendre a un iuan per quilo, i en menys d'una setmana es van exhaurir les desenes de quilograms de carabasses del nord cultivades a casa. Segons ell, la carbassa es pot menjar crua, es pot fer en plats freds i en plats sofregits. La diferència entre el meló del nord i la síndria és que la polpa del meló del nord és groga i té un gust lleugerament dolç amb una fragància fresca. 4. Valor terapèutic El meló d'hivern conté midó, proteïnes, carotè, vitamina B, vitamina C, calci, fòsfor i altres ingredients. 5. Molta gent cuina farinetes a. Carbassa dolça i farinetes de mill: Renteu la carabassa dolça (la pell és comestible) i talleu-la a trossos petits, no massa petits, quan l'arròs estigui gairebé cuit, poseu la carbassa dolça a l'olla. Es cuinarà en 10 minuts. Agafeu un trosset i proveu-lo Quan estigui cuit, podeu beure les farinetes de mill de carbassa. b Carbassa al vapor: Rentar la carbassa (la pell és comestible), tallar-la a trossos i cuinar-la al vapor en uns 20 minuts i és ben dolça. Si voleu sofregir, només cal tallar-lo a trossos i afegir una mica de carn magra per sofregir. A les zones rurals del centre de Hunan, Jiangxi, Hebei i el nord d'Anhui, algunes persones anomenen la carbassa actual meló del nord. |
<<: Els tomàquets cherry estan modificats genèticament?
>>: Què he de fer si no puc orinar després d'aguantar la meva orina?
Què és el lloc web del govern islandès? Aquest llo...
Fins i tot si descobreixes que el sucre en la san...
La febre dels llavis es produeix generalment per ...
Què és Miu Miu? Miu Miu és una marca de moda casua...
En realitat, hi ha diferents tipus de maca, i la ...
A molta gent els agrada fer pasta de dátils verme...
Avui en dia, molts pares porten els seus fills a ...
Els fongs són generalment més freqüents a la Xina...
El peròxid d'hidrogen és una matèria primera ...
Què és el lloc web d'Akzo Nobel? AkzoNobel és ...
Avui en dia, moltes persones estan sota una gran ...
Què és la calcificació? El nom sembla que està es...
Per enriquir i protegir el fetge, de fet, a la vi...
Quin és el lloc web de Keliyan? La Colline és una ...
Crec que tothom està familiaritzat amb aliments c...