Quin tipus de meló és el meló del nord?

Quin tipus de meló és el meló del nord?

El beizu, que és una cosa que podem aconseguir fàcilment a la nostra dieta diària, és un ingredient alimentari ric en proteïnes, carotè i vitamines, per tant, si el menges correctament, no només podràs gaudir del seu deliciós sabor, sinó que també és un bon complement per a la nutrició del cos.

1. Característiques morfològiques: És una herba enfiladera anual del gènere Cucurbitaceae. La tija té pèls aspres translúcids. Vells bifurcats. Fulles papereres, triangulars o ovades-triangulars. Les flors són monoiques, solitàries i grogues. La forma del fruit varia segons la varietat, i les llavors són blanques.

2. Distribució de l'hàbitat: Cultivat arreu del món.

Usos: La fruita s'utilitza com a verdura. Es tracta d'una varietat de carbassons i també es pot utilitzar amb finalitats ornamentals.

Introducció: "Beigua" és una planta semi-salvatge pel seu baix rendiment, i la manca de dolçor de la síndria, la fragància del meló d'hivern i l'alt rendiment de la carbassa.

3. El meló del nord té forma de carabassa però més petita. És de naturalesa dolça i suau, no tòxica i té l'efecte d'humitejar els pulmons i alleujar l'asma. El poble xinès l'utilitza sovint per tractar l'asma, segons un agricultor de la ciutat de Shuangcheng que ven carabasses del nord, a causa del seu baix rendiment, no són aptes per al cultiu a gran escala Entre els ciutadans els va vendre a un iuan per quilo, i en menys d'una setmana es van exhaurir les desenes de quilograms de carabasses del nord cultivades a casa. Segons ell, la carbassa es pot menjar crua, es pot fer en plats freds i en plats sofregits. La diferència entre el meló del nord i la síndria és que la polpa del meló del nord és groga i té un gust lleugerament dolç amb una fragància fresca.

4. Valor terapèutic

El meló d'hivern conté midó, proteïnes, carotè, vitamina B, vitamina C, calci, fòsfor i altres ingredients.

5. Molta gent cuina farinetes

a. Carbassa dolça i farinetes de mill: Renteu la carabassa dolça (la pell és comestible) i talleu-la a trossos petits, no massa petits, quan l'arròs estigui gairebé cuit, poseu la carbassa dolça a l'olla. Es cuinarà en 10 minuts. Agafeu un trosset i proveu-lo Quan estigui cuit, podeu beure les farinetes de mill de carbassa.

b Carbassa al vapor: Rentar la carbassa (la pell és comestible), tallar-la a trossos i cuinar-la al vapor en uns 20 minuts i és ben dolça. Si voleu sofregir, només cal tallar-lo a trossos i afegir una mica de carn magra per sofregir.

A les zones rurals del centre de Hunan, Jiangxi, Hebei i el nord d'Anhui, algunes persones anomenen la carbassa actual meló del nord.

<<:  Els tomàquets cherry estan modificats genèticament?

>>:  Què he de fer si no puc orinar després d'aguantar la meva orina?

Recomanar articles

Què tal el grup Hanwha? Ressenyes del grup Hanwha i informació del lloc web

Què és el lloc web de Hanwha Group? Hanwha Group (...

Quina és la causa principal de la disminució de la funció hepàtica?

Si la funció hepàtica disminueix, provocarà una d...

Tenyeix-te els cabells de negre?

Si tenyir-se el cabell de negre es veu bé o no, n...

Quin medicament he de prendre per a la faringitis greu i la tos?

La faringitis és causada per una infecció del tra...

Consells de seguretat per als nadons

El creixement d'un nadó no és només una respo...

Està bé aplicar llet a la cara?

La llet té molts beneficis i un alt valor nutrici...

Com treure la pintura de la roba

Per als amics que es dediquen a la decoració d...

Com fer un ènema de cafè

L'ènema de cafè és una teràpia de desintoxica...

Quan és el millor moment per cremar moxa?

La fumigació i la moxibustió és un mètode de trac...

El picar el nas és perjudicial per a la salut

El nas és la porta d'entrada a les vies respi...