La ceba és un aliment que mengem sovint a la vida diària, però poca gent sap com menjar ceba per baixar de pes. De fet, hi ha tres maneres d'utilitzar la ceba a la vida diària que poden aconseguir l'efecte de la pèrdua de pes. La més habitual és el plat casolà de ceba i ous remenats. Receptes per perdre pes de ceba: 1. Ous remenats amb ceba 1. Talleu la ceba a tires fines, trenqueu els ous en un bol, afegiu-hi vi blanc, afegiu-hi sal i barregeu-ho bé. 2. Escalfeu l'oli en una paella, afegiu-hi la ceba i sofregiu fins que estigui fragant 3. Tireu la ceba a un costat i aboqueu-hi el líquid d'ou 4. Sofregim fins que el líquid de l'ou estigui completament solidificat 5. Afegiu la quantitat adequada de salsa de soja i sofregiu uniformement. 6. Serviu en un plat i espolseu unes cebes verdes picades per a un gust més fragant (Els ous són un aliment ric en proteïnes, i les cebes + ous són una combinació nutricional perfecta.) 2. Pollastre Fregit amb Ceba 1. Talleu les cuixes de pollastre a trossos petits, afegiu-hi la salsa d'ostres, 1 culleradeta de vi de cocció i la maizena i deixeu-ho marinar 10 minuts. 2. Peleu la ceba i talleu-la a trossos petits 3. Escalfeu l'oli en una paella i sofregiu el pollastre fins que canviï de color. 4. Aboqueu-hi la salsa de soja lleugera, la salsa de soja fosca, el vi de cocció i el sucre, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure una estona 5. Afegir la ceba i sofregir fins que estigui cuita 6. Picar la ceba verda, espolvorear amb ceba verda i remenar bé. (El pollastre és relativament baix en greix, així que no us preocupeu per augmentar de pes.) 3. Macarrons de ceba i tomàquet 1. Rentar i tallar la ceba a tires i reservar 2. Rentar el filet de porc, tallar-lo a trossos petits i marinar-lo amb sal, vi de cocció i midó d'aigua durant 10 minuts. 3. Rentar els tomàquets, pelar-los, tallar-los a daus petits i barrejar-los amb la salsa de tomàquet per fer la salsa de tomàquet 4. Afegir aigua a l'olla de sopa, coure els macarrons, refredar-los amb aigua bullida freda i escórrer l'aigua. 5. Aboqueu oli d'oliva a la paella, escalfeu-la i afegiu-hi les trossos de ceba i sofregiu fins que estigui fragant. 6. Afegiu-hi la picada de porc marinada i sofregiu fins que estigui cuita, després afegiu-hi els macarrons cuits i sofregiu unes quantes vegades. 7. Afegir la salsa de tomàquet preparada i sofregir una estona, sal al gust i remenar bé. (Aquests macarrons poden augmentar la gana, ajudar a la digestió i millorar la regulació gastrointestinal). |
<<: Per què tallar pebrots et crema les mans? Aquest és el motiu
Avui en dia, l'spa d'aromateràpia s'h...
Les bosses d'emmagatzematge de la llet matern...
A l'estiu, el sol és abrasador Si no pares at...
Si una persona té ronyons pobres, el metabolisme ...
La insuficiència respiratòria és una malaltia com...
El dolor en les articulacions dels dits és un sím...
Les persones amb pell fosca estan molt preocupade...
El dolor d'estómac és molt comú. És un símpto...
És necessària la cirurgia per als ganglis limfàti...
El plaguicida és un fàrmac que s'utilitza en ...
El naixement de la nevera ens ha fet la vida molt...
La roba aquí es refereix a la roba que portes qua...
La bellesa amorosa és la naturalesa de totes les ...
Una cosa que més preocupa a moltes noies i nois g...
Els polls del pubis són un tipus de polls que es ...