Els cogombres de mar són rics en valors nutritius, són rics en nutrients i rics en energia. Són especialment adequats per a les dones embarassades i després del part, i són beneficiosos per a la recuperació de l'organisme. No tots els mariscs són tabú per als pacients amb gota La gota es coneix mèdicament com a "hiperuricèmia". És un trastorn en el metabolisme de les substàncies puríniques en el cos humà, que provoca un augment de la síntesi o una disminució de l'excreció d'àcid úric, provocant una hiperuricèmia, quan la concentració d'àcid úric en sang es diposita a les articulacions, els cartílags i els ronyons en forma d'alliberament d'àcid úric Si es diposita en els teixits tous com les membranes sinovials o els tendons, farà que el sistema immunitari del cos es torni al·lèrgic i provoqui inflamació. "Però això és un fet incomplet. Els mariscs conté nivells elevats de purina, però el contingut de purines en desposses d'animals, aliments d'origen vegetal i productes de soja també és elevat, Xu Lai, editor en cap de Guokr.com, un cop analitzat quan es va refutar la teoria de la "incompatibilitat alimentària". Un altre aspecte unilateral d'aquest fet és que no tots els mariscs són tabú per als pacients amb gota. Les meduses, el cogombre de mar, etc. contenen només 4-5 mg de purina per cada 100 grams, que és inferior al contingut de purina de l'arròs (18,1 mg per cada 100 grams). Els cogombres de mar i les meduses tenen el contingut de purines més baix entre els mariscs El nutricionista Gu Zhongyi va dir que la ingesta diària normal de purines per a les persones és d'uns 600-1000 mg. Per als pacients en l'etapa aguda de la gota, la ingesta total de purines s'ha de controlar en 150 mg i la proteïna bàsica s'ha de satisfer amb ous i llet. Després del tractament, quan l'àcid úric en sang es pot mantenir a nivells normals durant molt de temps, la ingesta es pot augmentar adequadament. Tot i que els mariscs i la carn tenen un alt contingut en purines, clínicament, "al cap i a la fi, fins i tot una dieta restringida en purines només pot reduir l'àcid úric sèric entre 0,5 i 1,5 mg/dl. Així que, en comptes de dejunar i provocar desnutrició, és millor parar atenció als mètodes de cuina i menjar selectivament, membre del Comitè de Nutrició de la Xina Yu Renwen, membre de l'Associació de Nutrició i nutrició xinesa de Gourmet". L'Hospital General de la Força Aèria, va dir que els mariscs s'han de veure de dues maneres. El contingut de purines de diverses desposses d'animals, com els intestins, l'estómac, el cor, el fetge, els pulmons, etc. és bàsicament el mateix que el de les gambes dels mariscs. |
<<: Malignitat amigdal·lar, símptomes primerencs
>>: Què és la fosfatasa alcalina?
Avui en dia, moltes famílies utilitzen paelles an...
Algunes persones pensen que per rentar les verdur...
Què és Fashion Aggregation Network? Hypebeast és u...
Tot i que tots donem molta importància a la netej...
Qualsevol que sàpiga beure vi negre sap que cal d...
Els amics masculins haurien de fer més exercicis ...
Els crancs es poden dividir en crancs mascles i c...
Molts pacients solen experimentar marejos, cada v...
Treballar a un escriptori durant llargs períodes ...
Avui en dia, els nens sempre fan servir la ploma ...
El trastorn d'ansietat no és estrany a moltes...
L'exercici és una manera important de manteni...
Quina és la pàgina web de Cozan Company? Cosan és ...
Quina és la web de l'INSA de Tolosa? INSA DE T...
El mal alè també s'anomena halitosi, que es r...