Eight Treasure Porridge nodreix l'estómac?

Eight Treasure Porridge nodreix l'estómac?

Eight Treasure Porridge és en realitat un mètode de cocció de grans diversos molt comú. Els productes acabats de Eight Treasure Porridge també es venen al mercat, però aquests productes acabats tindran definitivament additius, de manera que si els amics ho volen menjar, poden fer-los ells mateixos. Eight Treasure Porridge en realitat té un cert efecte nutritiu per a l'estómac per als amics que pateixen problemes estomacals, perquè els ingredients principals de Eight Treasure Porridge són grans gruixuts, que són fàcils de digerir i absorbir pel cos humà.

1. Vuit farinetes del tresor

Eight Treasure Porridge és el més adequat per a persones que necessiten nodrir el seu estómac. Això és perquè Eight Treasure Porridge conté una gran quantitat de cacauets, ametlles, sucre blanc, etc., i les calories també són molt altes. Els cacauets frescos també contenen una gran quantitat de proteïnes, greixos i altres substàncies, que poden protegir eficaçment l'estómac i els intestins.

Ingredients : 50 grams cadascun d'arròs glutinós, mongetes vermelles, cacauets, carn de castanya, llavors de lotus, dàtils vermells, carn de longan i pastís daurat, i la quantitat adequada de sucre blanc.

Mètode : Rentar la carn de la castanya i tallar-la a trossos petits, remullar les llavors de lotus en aigua alcalina per treure el nucli verd, rentar els dàtils vermells i treure el cor, rentar els cacauets amb aigua calenta i pelar-los, i picar la carn de longan. Renteu les mongetes vermelles, afegiu-hi aigua i deixeu-ho coure fins que estiguin mig cuites, afegiu-hi l'arròs glutinós rentat, després de bullir, afegiu-hi la carn de la castanya, els cacauets i les llavors de lotus i deixeu-ho coure junts.

2. Mongeta vermella, arròs negre i farinetes d'osmanthus

L'arròs negre té els efectes de nutrir el yin i els ronyons, reomplir el qi i enfortir el cos, enfortir la melsa i la gana, nodrir el fetge i millorar la vista, nutrir l'essència i enfortir el cos. El consum regular d'arròs negre té un bon efecte nutritiu en pacients crònics, pacients convalescents i nens petits. Osmanthus té els efectes de dissipar el fred, trencar l'estancament, resoldre la flegma i promoure la salivació. L'arròs negre i les farinetes d'osmanthus són molt saludables i nutritives, especialment indicades per a persones grans i febles. Afegir mongetes vermelles també pot ajudar a eliminar la calor, desintoxicar, enfortir la melsa i beneficiar l'estómac.

Ingredients : 100 grams d'arròs negre, 50 grams de mongetes vermelles, 30 grams de llavors de lotus, 30 grams de cacauets, 20 grams d'osmanthus i la quantitat adequada de sucre de roca.

Mètode : Renteu l'arròs negre i deixeu-ho en remull durant 6 hores i deixeu-los en remull durant 1 hora, renteu els cacauets; Poseu l'olla al foc, poseu-hi arròs negre, mongetes vermelles i llavors de lotus, afegiu-hi 1000 grams d'aigua, deixeu-ho bullir a foc fort i després feu-ho a foc lent durant 1 hora i afegiu-hi els cacauets i continueu la cocció durant 30 minuts; Afegiu-hi l'osmanthus i el sucre de pedra, barregeu-ho bé i deixeu-ho coure durant 3 minuts.

3. Farits de blat de moro i carbassa

"Compendi de Materia Medica" afirma: "La carbassa és de naturalesa càlida, de sabor dolç i entra als meridians de la melsa i l'estómac. La pectina continguda a la carbassa pot protegir la mucosa gastrointestinal de l'estimulació dels aliments rugosos, afavorir la curació de les superfícies de les úlceres i és adequada per a pacients amb problemes d'estómac". Els ingredients continguts a la carbassa poden promoure la secreció de bilis i millorar la motilitat gastrointestinal. Ajuda a digerir els aliments.

Ingredients : 1/3 de carbassa, farina de blat de moro, farina d'arròs glutinós i sucre de roca en les quantitats adequades.

Mètode : Cuineu al vapor la carbassa pelada i tallada a daus en aigua bullint durant 8 a 10 minuts, després premeu la carbassa cuita en una pasta. Afegiu aigua freda a l'olla, poseu-hi la farina de blat de moro i la farina d'arròs glutinós i remeneu-ho uniformement, després enceneu el foc i comenceu a cuinar, afegiu-hi sucre de roca i remeneu de tant en tant per evitar que s'enganxi al fons de l'olla. Poseu la carbassa a l'olla quan bulli, continueu remenant fins que bulli i deixeu-ho coure durant 2 o 4 minuts més abans de treure-la de l'olla.

<<:  L'efecte de les farinetes de vuit tresors a les noies

>>:  Beure farinetes de vuit tresors engreixarà?

Recomanar articles

Què tal Allsole? Revisió d'Allsole i informació del lloc web

Què és Allsole? Allsole és un lloc web britànic es...

Què fer si el pebrot és massa picant

La cura de la salut i la preservació de la salut ...

Què causa la deficiència de la melsa?

Els pacients amb deficiència de la melsa sovint t...

Com evitar les seqüeles després de la cirurgia d'espondilosi cervical?

A causa del treball d'alta intensitat i la pr...

Com rentar la roba amb oli de fetge de bacallà

La manera correcta de prendre oli de fetge de bac...

Com eliminar les marques d'acne a l'esquena?

La pell és la part més important de les persones ...

Què causa sang al nas?

Crec que molta gent tindrà por quan aparegui sang...

Què causa la secreció excessiva d'oli corporal?

Si el cos secreta massa oli, la cara semblarà esp...

Què causa les articulacions dels dits negres?

Moltes persones s'han trobat amb el fenomen d...

Quins olis essencials són bons per perdre pes?

Moltes persones no tenen un concepte clar dels ol...

Quines són les causes de la personalitat dependent?

La personalitat dependent es desenvolupa en les p...

Com eliminar les taques de les dents?

Moltes persones no presten atenció a la salut de ...

Com convertir els cabells tenyits de groc negre

Moltes persones tenen els cabells groguencs, a mé...

Què és la dermatosi neutròfila febril aguda?

Com que la dermatosi neutròfila febril aguda no é...