La salsa de chili acabada té una certa vida útil Per tal d'augmentar la vida útil de la salsa de chili, hem de començar des de l'aspecte de la producció, i també hem de prestar atenció a una bona conservació. En primer lloc, hem de preparar una quantitat adequada d'envasos, i els envasos preparats han d'estar ben esterilitzats, per tal d'augmentar la vida útil, a més, a l'hora de fer-lo, hem d'afegir-hi una gran quantitat de vida útil. La salsa de xili acabada es refrigera millor a la nevera perquè es pugui emmagatzemar durant un període de temps. Com fer que la salsa de xili no vagi malament Assegureu-vos d'abocar l'oli de te escalfat a l'oli de xili preparat, després deixar-lo refredar i segellar-lo, de manera que es pugui mantenir durant molt de temps. També, afegiu all picat per matar els bacteris. No hi ha d'haver aigua crua als escuradents en obtenir-lo. Finalment, poseu-ho a la nevera. Com fer salsa de xili de vedella casolana 1. Rentar la carn de vedella i posar-la en una picadora per fer carn picada, després afegir una mica de midó 2. Aboqueu-hi vi de cuina i remeneu-ho uniformement, després renteu la ceba verda i el gingebre i talleu-los a trossos petits, després poseu els cacauets a l'olla i sofregiu-los fins que estiguin cuits. 4. Poseu-ho en una bossa de conservació, afegiu-hi llavors de sèsam blanc i negre cuites, nous cuites i ametlles, i després tritureu-les amb un corró. 5. Aboqueu l'oli a l'olla, escalfeu-lo, afegiu-hi el farcit de vedella i sofregiu-ho fins que quedi blanc, després aboqueu-hi el vi de la cocció. 6. Espolseu-hi una mica de pebre, afegiu-hi la ceba i el gingebre i sofregiu fins que estigui fragant, després afegiu-hi la pasta de soja i sofregiu-ho a foc lent. 7. Sofregim contínuament per evitar que s'enganxi la paella. A continuació, afegiu-hi la salsa de chili i sofregiu les molles de fruits secs contínuament. 8. Afegiu-hi una mica de sucre blanc, aboqueu-hi oli de sèsam, ruixeu una mica de pols de pollastre per condimentar, sofregiu uniformement i serviu. Mantingueu-lo a temperatura ambient durant aproximadament un mes i guardeu-lo en un lloc fresc durant uns dos mesos. Com evitar que la salsa de xili es faci malbé: Després que la salsa de xili s'hagi refredat, poseu-la en ampolles de conserves usades (netegeu-les prèviament) o en altres ampolles de vidre, i tapa-les amb les tapes quan estiguin plenes (si no hi ha tapa, podeu segellar la boca de l'ampolla amb paper plàstic o una bossa convenient, i lligar-la fermament amb una goma elàstica o una altra corda). D'aquesta manera te'l pots menjar quan vulguis. Com que l'ampolla de vidre que emmagatzema la salsa de xile està coberta amb una capa d'oli de xili, això pot protegir la salsa de xile del deteriorament i es pot emmagatzemar durant molt de temps. |
<<: Com obrir un coco i beure llet de coco
Les amigues sovint es troben amb alguns problemes...
El cor juga un paper extremadament important en l...
A causa dels seus efectes medicinals, la morfina ...
Hi ha moltes coses a les quals les amigues han de...
L'obstrucció intestinal pot causar un gran da...
La pancreatitis és una malaltia clínica freqüent ...
Quin és el lloc web del consolat general de la Rep...
En general, quan tens acne o punts negres, sovint...
Alguns dels fongs que es venen ara al mercat pode...
Els símptomes dolorosos de la periostitis tindran...
La sinovitis del canell és una sinovitis freqüent...
Si el cervell no es desenvolupa bé, és fàcil most...
La sal gran és un tipus de sal comú a la vida rea...
Què és la il·lusió? Illusion (イリュージョン) és una prod...
La ferida després d'una cremada necessita una...