És bona olla d'acer inoxidable per cuinar?

És bona olla d'acer inoxidable per cuinar?

A l'hora de cuinar, no podem ignorar la selecció d'alguns estris de cuina, i l'olla és molt important avui en dia, hi ha olles de diversos materials, com ara olles de ferro, olles d'acer inoxidable, la gent pot triar diferents olles d'acer inoxidable per cuinar.

Els avantatges de l'acer inoxidable són que és net, fàcil de rentar i no corrosiu, ja que està estampat amb acer inoxidable més prim, és més lleuger. El desavantatge és que la transferència de calor/absorció de calor/i la conservació de la calor són pitjors que el ferro brut. Si s'utilitza a casa, sens dubte té avantatges des de la perspectiva de comoditat/lleugeresa/bellesa/neteja/seguretat.

Com evitar la paella antiadherent a l'hora de cuinar

Posa l'olla d'acer inoxidable a l'estufa, escalfeu l'olla i afegiu-hi oli fred. Quan augmenti la temperatura de l'oli, poseu-hi la carn, les verdures, etc. No sofregiu l'olla de seguida, obriu la tapa i torneu a sofregir-la. Si esteu fregint aliments, primer eixugueu la paella i poseu-la a foc lent durant aproximadament 1 minut. Quan la paella estigui calenta, deixeu-hi caure unes gotes d'aigua a la paella, la temperatura de la paella ha arribat al requisit de fregir-hi el pollastre, o el peix. Si es tracta de carn magra que no produeix oli, només cal deixar caure unes gotes d'oli a la paella. D'aquesta manera no s'enganxarà a la paella. Si les gotes d'aigua de l'olla s'assequen immediatament, demostra que la temperatura no és prou alta i el menjar s'enganxarà fàcilment a l'olla.

Com netejar una olla d'acer inoxidable

Després de cuinar, afegiu una tassa petita d'aigua a l'olla calenta, després fregueu el fons de l'olla amb un fregall i després esbandiu-la amb aigua neta. Quan netegeu l'exterior de l'olla, afegiu unes gotes de netejador de campana mentre l'olla estigui calenta i, a continuació, netegeu-la amb un fregall. L'efecte de neteja és molt bo. Fa molts anys que tinc la meva paella i encara està com nova. Cada vegada que acabeu de cuinar, assegureu-vos d'utilitzar la calor residual de l'olla per netejar-la immediatament, cosa que us pot estalviar molt de temps i esforç.

Crec que tothom té clar si és bo cuinar en una olla d'acer inoxidable. Es pot veure que és molt convenient netejar una olla d'acer inoxidable. No serà tan negre i difícil de netejar com una olla de ferro.

<<:  Puc menjar abans de córrer?

>>:  Com tractar l'asma bronquial intrínseca?

Recomanar articles

Quins són els usos màgics de l'oli de cártam?

L'oli de cártam és un fàrmac que utilitzem cl...

Els nòduls tiroïdals requereixen cirurgia?

Si la cirurgia és necessària per als nòduls tiroï...

Els plàtans són un tresor des de la pell fins a la carn

Sabíeu que el plàtan s'anomena "fruit de...

Quins són els símptomes de la rinitis al·lèrgica i la conjuntivitis

El nas i els ulls són en general les parts a les ...

Què fer si et pica un mosquit

L'estiu és aquí i les amigues estaran molt co...

Quin tipus de pròtesis dentals és millor?

Només garantint la salut de les nostres dents pod...

La L-carnitina és útil per a la pèrdua de pes?

La corba en forma de S és la millor encarnació de...

9 habilitats màgiques que encara són útils després de cent anys!

1 Com treure els fragments de la ferida Utilitzeu...

Xoc sèptic

El xoc és una complicació habitual en la pràctica...

Com rentar el vi negre de la roba

Si hi ha taques de vi negre a la roba, en general...