El greix de pollastre s'extreu del greix de la panxa del pollastre i pot millorar el color brillant durant la cocció. El procés d'extracció de l'oli de pollastre és molt senzill. Posa el greix de pollastre en aigua bullint per blanquejar-lo per eliminar la humitat i l'olor. A continuació, poseu-lo en una olla neta i refineu-lo a foc lent, però heu de parar atenció a la calor quan s'afina si la temperatura és massa alta, l'oli de pollastre es tornarà gris i tèrbol, i el seu sabor també es veurà afectat. El greix de pollastre és molt ric en nutrients i pot ser consumit per la població en general. No obstant això, els pacients amb malalties biliars, colecistitis i colelitiasi que pateixen sovint han d'evitar menjar-ne. Com que la digestió del greix de pollastre requereix la participació de la bilis, massa greix de pollastre estimularà la contracció de la vesícula biliar i provocarà fàcilment un atac de colecistitis que les persones amb àcid estomacal excessiu no haurien de menjar massa greix de pollastre. Com que el greix de pollastre pot estimular la secreció d'àcid gàstric, els pacients amb úlceres gàstriques, àcid gàstric excessiu o sagnat gàstric en general no haurien de menjar massa greix de pollastre. Per refinar l'oli de pollastre, escalfeu el greix de pollastre i poseu-lo en un bol i coeu-lo al vapor, traieu-lo i deixeu-lo assecar una mica de la superfície. En el passat, molts mestres utilitzaven aquest mètode per fer oli de pollastre. El mètode per refinar el greix del pollastre a la cuina cantonesa és afegir una gran quantitat d'oli d'amanida i ingredients fragants a la mateixa olla. La característica més important d'aquest mètode és que està ple de fragància i no té el gust gras de l'oli de pollastre normal. Funciona molt bé tant si s'utilitza com a oli de cuina per a plats d'aleta de tauró i d'alta gamma, sopes normals i guisats, o com a oli base per sofregir i saltejar frescos, així com per escalfar. Tot i que el greix de pollastre és molt ric en nutrients, les persones amb insuficiència renal no n'han de menjar massa. Els pacients amb insuficiència renal aguda o urèmia no poden metabolitzar fàcilment les proteïnes de molècules petites del greix de pollastre. Al mateix temps, aquí teniu un petit truc per dir-vos que l'oli de pollastre es pot utilitzar per tractar símptomes com la caiguda del cabell i l'alopècia areata. No obstant això, el greix de pollastre és molt alt en greix, per la qual cosa els que volen perdre pes haurien de menjar menys. |
<<: Quins són els usos màgics del suc de gingebre
>>: Quins són els usos màgics de la vinya de sang de pollastre
Quan canvien les estacions i el clima es torna mo...
Avui en dia tenim uns requisits molt alts per a l...
El virus de la immunodeficiència és una malaltia ...
Una vegada que un pollastre es refreda, es pot es...
A mesura que augmenten les pressions vitals i lab...
Què és el lloc web del British Council? El British...
Què és el lloc web del Servei Romanès d'Immigr...
Tot i que la fissura anal no és una malaltia greu...
És inevitable que el cos tingui alguns problemes ...
L'anus (comunament conegut com les natges) és...
El vitiligo, també conegut com a taques blanques,...
Les cebollines també són una mena de ceba. L'...
Moltes persones experimenten un dolor punxant qua...
Què és Pringles? Pringles és una marca americana d...
Què és Singapore Airlines Cargo? Singapore Airline...