Com eliminar l'escuma de sang quan es cuina la carn

Com eliminar l'escuma de sang quan es cuina la carn

Quan guisem carn o fem sopa, hi haurà una mica d'escuma de sang flotant a la carn. Això no només sembla poc higiènic, sinó que també és dolent per al cos.

1. Com eliminar l'escuma de sang de la carn bullida

Assegureu-vos d'utilitzar aigua freda per eliminar l'escuma de sang. Perquè durant el procés d'escalfament lent, l'aigua freda pot penetrar completament a l'interior de la carn i treure l'escuma de sang. Si utilitzeu aigua calenta, la proteïna de la superfície de la carn es reduirà ràpidament i l'escuma de sang serà difícil d'eliminar.

La sopa s'ha de guisar amb aigua freda per fer-la fresca, de manera que l'escuma de sang es pot treure més neta en guisar la sopa. Però és difícil de dir quan es tracta de fer carn a la brasa. Perquè es necessita aigua calenta per tenir la carn tendra. Si poseu la carn en aigua calenta abans de treure l'escuma de sang, l'efecte no serà bo. Per tant, tant si esteu guisant sopa o rostint carn, poseu els ingredients en aigua freda, escalfeu-los una estona lentament, espereu que surti una gran quantitat d'escuma de sang, traieu-la amb una cullera o canvieu l'aigua abans de cuinar.

En cuinar la carn, podeu posar uns quants trossos d'algues amb petits forats a l'olla. Poden absorbir la major part de l'escuma flotant.

2. El dany de l'escuma de sang de carn bullida

Hi ha molts capil·lars als músculs dels animals, i després de sacrificar-los, quedarà molta sang en aquests capil·lars. En cuinar la carn, la sang es dissol en el brou El greix i el colesterol que són insolubles en aigua es converteixen en líquids a causa de la calor i suren a la superfície del brou, formant escuma.

La sang s'encarrega de transportar l'oxigen i els nutrients, i els residus metabòlics també són transportats per la sang. Per tant, l'escuma del brou també conté molts residus metabòlics. La majoria dels residus metabòlics animals tenen efectes adversos sobre la salut humana, com els compostos que contenen nitrogen que augmenten la càrrega sobre el fetge i els ronyons. De vegades, pot haver-hi algunes substàncies tòxiques en l'alimentació animal. Després de ser absorbides pel cos humà, aquestes substàncies tòxiques entraran a la circulació sanguínia i finalment hauran de ser metabolitzades i desintoxicades pel fetge.

<<:  Enfocament diagnòstic de l'hemorràgia gastrointestinal superior

>>:  Com cuidar la pell envellida

Recomanar articles

Què he de fer si el meu fill d'un any té una febre de 38 graus?

La resistència dels nens és relativament baixa, e...

Què fer si et mossega un insecte

Molts de nosaltres hem estat "mossegats"...

Com prevenir i tractar les canes? Comença pel menjar!

Moltes persones tenen el cabell blanc a la part s...

Quins són els símptomes de l'èczema herpètic?

L'èczema herpètic és una malaltia de la pell ...

Quines són les funcions i els efectes dels aminoàcids?

Els aminoàcids són una substància indispensable p...

Com eliminar les taques d'oli de la roba?

Tenir cura d'un nadó és una cosa que provoca ...

Què fer si teniu una intoxicació per alcohol

Què s'ha de fer si està enverinat per l'a...

Causes de l'aspergil·losi pulmonar al·lèrgica al micoplasma

Els pulmons són un òrgan important per ser al·lèr...

L'oli essencial de gerani pot alleujar els rampes?

L'oli essencial de gerani ens pot ajudar a al...

Quins són els beneficis del ginseng vermell?

El ginseng vermell és un suplement nutricional mo...

Cordyceps Kidney Gold

Els homes són l'eix vertebrador d'una fam...