Quan guisem carn o fem sopa, hi haurà una mica d'escuma de sang flotant a la carn. Això no només sembla poc higiènic, sinó que també és dolent per al cos. 1. Com eliminar l'escuma de sang de la carn bullida Assegureu-vos d'utilitzar aigua freda per eliminar l'escuma de sang. Perquè durant el procés d'escalfament lent, l'aigua freda pot penetrar completament a l'interior de la carn i treure l'escuma de sang. Si utilitzeu aigua calenta, la proteïna de la superfície de la carn es reduirà ràpidament i l'escuma de sang serà difícil d'eliminar. La sopa s'ha de guisar amb aigua freda per fer-la fresca, de manera que l'escuma de sang es pot treure més neta en guisar la sopa. Però és difícil de dir quan es tracta de fer carn a la brasa. Perquè es necessita aigua calenta per tenir la carn tendra. Si poseu la carn en aigua calenta abans de treure l'escuma de sang, l'efecte no serà bo. Per tant, tant si esteu guisant sopa o rostint carn, poseu els ingredients en aigua freda, escalfeu-los una estona lentament, espereu que surti una gran quantitat d'escuma de sang, traieu-la amb una cullera o canvieu l'aigua abans de cuinar. En cuinar la carn, podeu posar uns quants trossos d'algues amb petits forats a l'olla. Poden absorbir la major part de l'escuma flotant. 2. El dany de l'escuma de sang de carn bullida Hi ha molts capil·lars als músculs dels animals, i després de sacrificar-los, quedarà molta sang en aquests capil·lars. En cuinar la carn, la sang es dissol en el brou El greix i el colesterol que són insolubles en aigua es converteixen en líquids a causa de la calor i suren a la superfície del brou, formant escuma. La sang s'encarrega de transportar l'oxigen i els nutrients, i els residus metabòlics també són transportats per la sang. Per tant, l'escuma del brou també conté molts residus metabòlics. La majoria dels residus metabòlics animals tenen efectes adversos sobre la salut humana, com els compostos que contenen nitrogen que augmenten la càrrega sobre el fetge i els ronyons. De vegades, pot haver-hi algunes substàncies tòxiques en l'alimentació animal. Després de ser absorbides pel cos humà, aquestes substàncies tòxiques entraran a la circulació sanguínia i finalment hauran de ser metabolitzades i desintoxicades pel fetge. |
<<: Enfocament diagnòstic de l'hemorràgia gastrointestinal superior
>>: Com cuidar la pell envellida
L'estreptococ és un bacteri comú, que és més ...
El massatge per a la salut és ara molt popular i ...
Què és Macedonia Daily? Dnevnik és el diari local ...
A la vida, els teus peus poden inflar-se si no te...
Amb la millora del nivell social de la societat c...
La castanya és un aliment que agrada molt a molte...
La formació d'hemorroides és un procés llarg....
La gent s'enfronta cada cop a més reptes, els...
Què és DeepMind? DeepMind és una empresa britànica...
Els tovallons higiènics no són estranys per a mol...
Què és el lloc web del Grup Saint-Gobain? Saint-Go...
En l'etapa tardana de la cirrosi hepàtica, el...
Després d'escaldar la pell, s'ha de tract...
Parlant del fenomen de la miopia, de fet, és molt...
Els quists pulmonars solen ser una malaltia congè...