Quan guisem carn o fem sopa, hi haurà una mica d'escuma de sang flotant a la carn. Això no només sembla poc higiènic, sinó que també és dolent per al cos. 1. Com eliminar l'escuma de sang de la carn bullida Assegureu-vos d'utilitzar aigua freda per eliminar l'escuma de sang. Perquè durant el procés d'escalfament lent, l'aigua freda pot penetrar completament a l'interior de la carn i treure l'escuma de sang. Si utilitzeu aigua calenta, la proteïna de la superfície de la carn es reduirà ràpidament i l'escuma de sang serà difícil d'eliminar. La sopa s'ha de guisar amb aigua freda per fer-la fresca, de manera que l'escuma de sang es pot treure més neta en guisar la sopa. Però és difícil de dir quan es tracta de fer carn a la brasa. Perquè es necessita aigua calenta per tenir la carn tendra. Si poseu la carn en aigua calenta abans de treure l'escuma de sang, l'efecte no serà bo. Per tant, tant si esteu guisant sopa o rostint carn, poseu els ingredients en aigua freda, escalfeu-los una estona lentament, espereu que surti una gran quantitat d'escuma de sang, traieu-la amb una cullera o canvieu l'aigua abans de cuinar. En cuinar la carn, podeu posar uns quants trossos d'algues amb petits forats a l'olla. Poden absorbir la major part de l'escuma flotant. 2. El dany de l'escuma de sang de carn bullida Hi ha molts capil·lars als músculs dels animals, i després de sacrificar-los, quedarà molta sang en aquests capil·lars. En cuinar la carn, la sang es dissol en el brou El greix i el colesterol que són insolubles en aigua es converteixen en líquids a causa de la calor i suren a la superfície del brou, formant escuma. La sang s'encarrega de transportar l'oxigen i els nutrients, i els residus metabòlics també són transportats per la sang. Per tant, l'escuma del brou també conté molts residus metabòlics. La majoria dels residus metabòlics animals tenen efectes adversos sobre la salut humana, com els compostos que contenen nitrogen que augmenten la càrrega sobre el fetge i els ronyons. De vegades, pot haver-hi algunes substàncies tòxiques en l'alimentació animal. Després de ser absorbides pel cos humà, aquestes substàncies tòxiques entraran a la circulació sanguínia i finalment hauran de ser metabolitzades i desintoxicades pel fetge. |
<<: Enfocament diagnòstic de l'hemorràgia gastrointestinal superior
>>: Com cuidar la pell envellida
La resistència dels nens és relativament baixa, e...
Molts de nosaltres hem estat "mossegats"...
Moltes persones tenen el cabell blanc a la part s...
L'èczema herpètic és una malaltia de la pell ...
Què és el lloc web de la Biblioteca del Senat? La ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Música de...
Quin és el lloc web de la Universitat Sapienza de ...
Els aminoàcids són una substància indispensable p...
Tenir cura d'un nadó és una cosa que provoca ...
Què s'ha de fer si està enverinat per l'a...
Els pulmons són un òrgan important per ser al·lèr...
L'oli essencial de gerani ens pot ajudar a al...
Què és Austrian Friends? Austria's Friend és u...
El ginseng vermell és un suplement nutricional mo...
Els homes són l'eix vertebrador d'una fam...