Les vieires que compreu no es poden cuinar immediatament. Cal assegurar-vos de netejar-les correctament. No obstant això, per a moltes persones, la neteja de les vieires és difícil, així que cal parar atenció a alguns mètodes i tècniques de neteja. 1. A l'hora de seleccionar les vieires, les que tenen la closca ben tancada són generalment vieires vives, sense oblidar les que tenen la closca oberta que s'estrenyen immediatament quan es toquen amb la mà. Al contrari, si la closca està ben oberta i no hi ha cap reacció quan la toqueu, és naturalment morta. 2. Després de comprar vieires fresques, primer heu d'esbandir el fang i la sorra de les petxines amb aigua neta. 3. Utilitzeu un ganivet petit, es recomana un ganivet de taula d'estil occidental. Introduïu el ganivet a la closca i partiu-lo en dos, alhora que talleu la carn dins de la closca. En aquest punt veureu carn a banda i banda de la closca. 4. Torneu a utilitzar el ganivet de sopar, seguiu el fons de la closca i traieu completament la carn de la closca. En aquest pas, el ganivet s'ha de mantenir a prop del fons de la closca per treure la carn completa de la closca. 5. Separar la carn del marisc del marisc. Comencem netejant la carn dels mariscs i amb un ganivet retirem els òrgans interns de la carn dels mariscs, que és el material d'aspecte negre. A continuació, poseu tota la carn de marisc en un bol gran. Afegiu-hi una mica de sal, poseu-ho en remull en aigua salada durant dos o tres minuts, i feu girar la carn de marisc en el sentit de les agulles del rellotge amb escuradents L'objectiu d'això és que el fang i la sorra de la superfície de la carn de marisc s'enfonsin al fons del bol. 6. Traieu la carn del marisc, aboqueu l'aigua al bol gran, poseu una quantitat adequada de maizena al bol, després poseu la carn del marisc al bol i fregueu suaument la carn del marisc amb les mans. D'aquesta manera, la maizena eliminarà completament el fang i la sorra que queden a la carn del marisc. Finalment, es torna a rentar amb aigua neta i es processa la carn de marisc. 7. Si esteu fent fideixos amb all o vieires al vapor amb salsa de mongetes negres, també necessitem petxines com a base, així que podem utilitzar un raspall de truges fines o un raspall de dents per netejar bé el fang i la sorra de les petxines. Per tal d'evitar que la sorra escopida pels mariscs torni a ser xuclada al marisc, podeu posar els mariscs en una cistella de colador quan els remulleu, i després col·locar el cistell de colador a la conca, mantenint el cistell de colador a quatre o cinc centímetres de distància. D'aquesta manera, la sorra escopida pel marisc s'enfonsarà al fons de la conca i no serà xuclada cap enrere pel marisc. |
<<: Quins són els efectes secundaris de la goma de préssec
>>: És bo menjar massa xiclet de préssec?
L'oli de sèsam és un condiment comú a la vida...
En realitat, la grip és un refredat contagiós, si...
Sovint, beure està implicat en els àpats i les re...
Si vols quedar-te despert tota la nit sense tenir...
A la vida diària, si accidentalment tens taques d...
Tots sabem que tenir fills és una de les coses mé...
La diarrea és una condició inevitable a les nostr...
No es pot beure alcohol després de rebre cap vacu...
Quin és el lloc web del consolat general xinès a D...
Amb la nostra atenció creixent a la preservació d...
Molts dels nostres amics s'han trobat amb el ...
Si la intoxicació per alcohol no es tracta de man...
Auxin, un terme que escoltem sovint. L'auxina...
Amb el desenvolupament de la societat, la pressió...
Molta gent pensa que els llavis foscos són un pro...