Les vieires que compreu no es poden cuinar immediatament. Cal assegurar-vos de netejar-les correctament. No obstant això, per a moltes persones, la neteja de les vieires és difícil, així que cal parar atenció a alguns mètodes i tècniques de neteja. 1. A l'hora de seleccionar les vieires, les que tenen la closca ben tancada són generalment vieires vives, sense oblidar les que tenen la closca oberta que s'estrenyen immediatament quan es toquen amb la mà. Al contrari, si la closca està ben oberta i no hi ha cap reacció quan la toqueu, és naturalment morta. 2. Després de comprar vieires fresques, primer heu d'esbandir el fang i la sorra de les petxines amb aigua neta. 3. Utilitzeu un ganivet petit, es recomana un ganivet de taula d'estil occidental. Introduïu el ganivet a la closca i partiu-lo en dos, alhora que talleu la carn dins de la closca. En aquest punt veureu carn a banda i banda de la closca. 4. Torneu a utilitzar el ganivet de sopar, seguiu el fons de la closca i traieu completament la carn de la closca. En aquest pas, el ganivet s'ha de mantenir a prop del fons de la closca per treure la carn completa de la closca. 5. Separar la carn del marisc del marisc. Comencem netejant la carn dels mariscs i amb un ganivet retirem els òrgans interns de la carn dels mariscs, que és el material d'aspecte negre. A continuació, poseu tota la carn de marisc en un bol gran. Afegiu-hi una mica de sal, poseu-ho en remull en aigua salada durant dos o tres minuts, i feu girar la carn de marisc en el sentit de les agulles del rellotge amb escuradents L'objectiu d'això és que el fang i la sorra de la superfície de la carn de marisc s'enfonsin al fons del bol. 6. Traieu la carn del marisc, aboqueu l'aigua al bol gran, poseu una quantitat adequada de maizena al bol, després poseu la carn del marisc al bol i fregueu suaument la carn del marisc amb les mans. D'aquesta manera, la maizena eliminarà completament el fang i la sorra que queden a la carn del marisc. Finalment, es torna a rentar amb aigua neta i es processa la carn de marisc. 7. Si esteu fent fideixos amb all o vieires al vapor amb salsa de mongetes negres, també necessitem petxines com a base, així que podem utilitzar un raspall de truges fines o un raspall de dents per netejar bé el fang i la sorra de les petxines. Per tal d'evitar que la sorra escopida pels mariscs torni a ser xuclada al marisc, podeu posar els mariscs en una cistella de colador quan els remulleu, i després col·locar el cistell de colador a la conca, mantenint el cistell de colador a quatre o cinc centímetres de distància. D'aquesta manera, la sorra escopida pel marisc s'enfonsarà al fons de la conca i no serà xuclada cap enrere pel marisc. |
<<: Quins són els efectes secundaris de la goma de préssec
>>: És bo menjar massa xiclet de préssec?
L’insomni es refereix principalment a algunes per...
La cara és la primera part que veiem i també és l...
Què és la xarxa de llibres electrònics gratuïts? F...
Quin és el lloc web del Politecnico di Torino? Fun...
Avui, l'editor us ha aportat un avantatge esp...
Es diu que la vida està plena de diverses formes ...
Hi ha moltes raons per als llavis vermells i infl...
Els refredats i la tos són símptomes habituals de...
L'aparició d'anèmia aplàstica severa requ...
Què és Vietnam Bibi TV? Bibi és una famosa cadena ...
Què és Somerville College, Oxford? El Somerville C...
Quin és el lloc web de Sasol Sud-àfrica? Sasol Lim...
Què és la televisió austríaca? Austrian Television...
Sempre hi ha molts amics que els agrada beure un ...
Tothom ha sentit la dita "camina cent passos...