L'oli de lli és un tipus d'oli comestible Molta gent pensa que l'oli de lli és el mateix que l'oli vegetal normal i es pot utilitzar per cuinar. Val la pena assenyalar que tot i que l'oli de lli es pot utilitzar per cuinar, no es recomana utilitzar oli de lli per cuinar. Les altes temperatures destruiran la composició nutricional de l'oli de llinosa, cosa que provocarà una ingesta nutricional poc saludable a la llarga. 1. Tres tabús en l'ús de l'oli de lli 1. Utilitzeu oli de llinosa per escalfar els aliments a alta temperatura. Els olis normals s'utilitzen per cuinar, però no cal escalfar l'oli de llinosa a altes temperatures per cuinar, perquè el principal component nutrient original de l'oli de lli - l'àcid a-linolènic (omega-3) és un àcid gras poliinsaturat molt actiu i un antioxidant natural molt rar l'àcid a-linolènic. 2. Guardeu l'oli de llinosa durant molt de temps després d'obrir l'ampolla. Després d'obrir l'ampolla d'oli de llinosa premsada en fred, el millor és consumir-la en 45-60 dies, perquè l'àcid a-linolènic té por de l'oxigen si s'emmagatzema durant molt de temps després d'obrir l'ampolla, s'oxidarà lentament, de manera que es perdran els nutrients. 3. Col·loqueu l'oli de llinosa on pugui estar exposat a la llum solar. L'àcid α-linolènic té por de la llum, de manera que l'oli de llinosa premsat en fred normal ha d'estar en una ampolla fosca perquè pot protegir de la llum. Ara una gran quantitat d'oli de llinosa al mercat s'envasa en ampolles de vidre transparent, cosa que no és gaire científica. 2. Com menjar millor l'oli de llinosa 1. Cocció a baixa temperatura: utilitzar-la sol o barrejar amb oli de cuina diari per a una cuina més saludable i deliciosa. 2. Condiment per a sopes delicioses: afegiu oli de llinosa a les farinetes o a la sopa per millorar el color i el sabor. 3. Prepara amb intel·ligència plats freds: utilitza oli de llinosa per preparar plats freds i amanides per millorar-ne ràpidament la deliciositat. 4. Pastissos per coure: Utilitzeu oli de llinosa en comptes de l'oli de cuina normal o mantega per coure pastissos, que tindran una agradable fragància. 5. Consum mixt: Afegiu oli de llinosa directament al iogurt i barregeu-los per al consum, una nova moda nutricional. 6. Consum directe: els adults haurien de prendre 15-20 ml al dia, i els nens han de reduir la ingesta a 5-10 ml per mantenir-se sans. |
<<: Què causa mals de cap quan fa mal l'espatlla esquerra?
>>: Si tens aquests 5 hàbits quan et despertes al matí, moriràs abans que els altres
Què és el lloc web dels Oakland Raiders? Els Oakla...
Moltes persones no saben què causa els ulls ennuv...
El vitiligen és una malaltia comuna i freqüent qu...
L'espondilosi cervical és una malaltia òssia ...
Moltes persones pensen que la xocolata pot ajudar...
L'artritis de la gota és molt perjudicial per...
Quan trobeu porus grans i pell fosca, és perquè n...
A mesura que passa el temps, el cos envellit es t...
Els experts assenyalen que hi ha sis moments d...
Moltes dones solen tenir poca secreció de llet a ...
Les malalties sovint envaeixen la part més vulner...
La gent neix, envelleix, emmalalteix i mor No hi ...
El nombre elevat de glòbuls vermells és un fet ha...
Què és AVAYA? AVAYA és una empresa nord-americana ...
La salsa de caviar d'esturió és el peix més g...