Es pot utilitzar l'oli de lli per cuinar?

Es pot utilitzar l'oli de lli per cuinar?

L'oli de lli és un tipus d'oli comestible Molta gent pensa que l'oli de lli és el mateix que l'oli vegetal normal i es pot utilitzar per cuinar. Val la pena assenyalar que tot i que l'oli de lli es pot utilitzar per cuinar, no es recomana utilitzar oli de lli per cuinar. Les altes temperatures destruiran la composició nutricional de l'oli de llinosa, cosa que provocarà una ingesta nutricional poc saludable a la llarga.

1. Tres tabús en l'ús de l'oli de lli

1. Utilitzeu oli de llinosa per escalfar els aliments a alta temperatura. Els olis normals s'utilitzen per cuinar, però no cal escalfar l'oli de llinosa a altes temperatures per cuinar, perquè el principal component nutrient original de l'oli de lli - l'àcid a-linolènic (omega-3) és un àcid gras poliinsaturat molt actiu i un antioxidant natural molt rar l'àcid a-linolènic.

2. Guardeu l'oli de llinosa durant molt de temps després d'obrir l'ampolla. Després d'obrir l'ampolla d'oli de llinosa premsada en fred, el millor és consumir-la en 45-60 dies, perquè l'àcid a-linolènic té por de l'oxigen si s'emmagatzema durant molt de temps després d'obrir l'ampolla, s'oxidarà lentament, de manera que es perdran els nutrients.

3. Col·loqueu l'oli de llinosa on pugui estar exposat a la llum solar. L'àcid α-linolènic té por de la llum, de manera que l'oli de llinosa premsat en fred normal ha d'estar en una ampolla fosca perquè pot protegir de la llum. Ara una gran quantitat d'oli de llinosa al mercat s'envasa en ampolles de vidre transparent, cosa que no és gaire científica.

2. Com menjar millor l'oli de llinosa

1. Cocció a baixa temperatura: utilitzar-la sol o barrejar amb oli de cuina diari per a una cuina més saludable i deliciosa.

2. Condiment per a sopes delicioses: afegiu oli de llinosa a les farinetes o a la sopa per millorar el color i el sabor.

3. Prepara amb intel·ligència plats freds: utilitza oli de llinosa per preparar plats freds i amanides per millorar-ne ràpidament la deliciositat.

4. Pastissos per coure: Utilitzeu oli de llinosa en comptes de l'oli de cuina normal o mantega per coure pastissos, que tindran una agradable fragància.

5. Consum mixt: Afegiu oli de llinosa directament al iogurt i barregeu-los per al consum, una nova moda nutricional.

6. Consum directe: els adults haurien de prendre 15-20 ml al dia, i els nens han de reduir la ingesta a 5-10 ml per mantenir-se sans.

<<:  Què causa mals de cap quan fa mal l'espatlla esquerra?

>>:  Si tens aquests 5 hàbits quan et despertes al matí, moriràs abans que els altres

Recomanar articles

Què causa els ulls ennuvolats?

Moltes persones no saben què causa els ulls ennuv...

Quines són les causes del vitiligen?

El vitiligen és una malaltia comuna i freqüent qu...

Si pateixes espondilosi cervical, no toquis aquest tipus d'aliments!

L'espondilosi cervical és una malaltia òssia ...

La xocolata pot ajudar-vos a calmar-vos?

Moltes persones pensen que la xocolata pot ajudar...

Quins són els símptomes tardans de l'artritis gotosa?

L'artritis de la gota és molt perjudicial per...

Què he de fer si tinc porus grans i pell fosca?

Quan trobeu porus grans i pell fosca, és perquè n...

Tenir aquesta malaltia en realitat significa que viuràs més temps.

A mesura que passa el temps, el cos envellit es t...

Sis moments per protegir el teu cor

Els experts assenyalen que hi ha sis moments d...

Quins són els símptomes que els nadons no reben prou llet materna?

Moltes dones solen tenir poca secreció de llet a ...

Com tractar el papil·loma anal

Les malalties sovint envaeixen la part més vulner...

Quins són els perills de l'anestèsia quirúrgica per al cos humà?

La gent neix, envelleix, emmalalteix i mor No hi ...

Què tal AVAYA? Comentaris d'AVAYA i informació del lloc web

Què és AVAYA? AVAYA és una empresa nord-americana ...

Beneficis de l'extracte de caviar d'esturió

La salsa de caviar d'esturió és el peix més g...