Cal prestar atenció als tabús dietètics de les malalties coronàries

Cal prestar atenció als tabús dietètics de les malalties coronàries

Els pacients han de prestar especial atenció a la seva dieta habitual, ja que qualsevol negligència agreujarà la malaltia coronària és una malaltia relativament greu a la nostra vida, a més d'un tractament mèdic oportun, també s'ha d'exercir el control corresponent. Aleshores, quins són els tabús dietètics per als pacients amb malaltia coronària?

1. Menja menys aliments rics en greixos i calories

Si continueu menjant una dieta rica en greixos i calories durant molt de temps, els lípids de la sang augmentaran encara més, la viscositat de la sang augmentarà, les plaques arterioscleròtiques es formaran fàcilment i, en última instància, provocarà la recurrència de la trombosi. Els aliments rics en greixos i colesterol, com la carn grassa, les desposses d'animals, els ous de peix, els cacauets, etc., s'han de menjar menys llet sencera, nata, rovell d'ou, carn de porc grassa, carn de vedella grassa, fetge, vísceres, mantega, mantega, sèu, oli de carn de coco, etc , o s'ha d'evitar la graella.

2. La ingesta de proteïnes ha de ser baixa

Molts ciutadans creuen que la proteïna és un nutrient essencial per mantenir la salut del cor i, per tant, mengen molts aliments proteics. Segons els experts, les proteïnes són difícils de digerir i poden augmentar fàcilment la càrrega del cor. Per tant, la ingesta de proteïnes ha de ser moderada i el contingut diari de proteïnes dels aliments no ha de superar 1 gram per quilogram de pes corporal. La llet, el iogurt, el peix i els productes de soja són beneficiosos per prevenir i tractar les malalties coronàries.

3. Evita menjar aliments crus, freds, picants o irritants

Aliments com el vi blanc, el pebre, l'olla picant i els aliments calents com el te fort, les mongetes mungos, el xai i la carn de gos no són adequats per a persones amb malaltia coronària.

4. Menjar en excés pot induir fàcilment angina de pit

Els experts rellevants recorden amablement que per als pacients amb estenosi de l'artèria coronària, quan l'estómac s'expandeix, provocarà un augment de la pressió arterial i un augment del consum d'oxigen del miocardi. Per tant, els pacients amb malaltia coronària han d'evitar menjar en excés.

<<:  Precaucions per a la malaltia coronària, que poden ajudar amb el tractament

>>:  De què protegeix la vacuna contra la diftèria, la tos ferina i el tètanus?

Recomanar articles

Escala termo

El termo en la vida diària és una eina habitual p...

Què tal el cafè LAVAZZA? Comentaris del cafè LAVAZZA i informació del lloc web

Què és el lloc web de LAVAZZA Coffee? LAVAZZA és l...

La forma correcta d'utilitzar les patates per eliminar les marques d'acne

Es pot dir que el problema de les cicatrius d'...

Quins són els efectes i les funcions de l'oli essencial de canyella?

La canyella és una planta d'espècies que s...

Què significa la contracció de la parpella esquerra?

A la vida moderna, la contracció de la parpella e...

Quines són les postures de Yin Yoga?

El ioga és ara el nou favorit de moltes amigues. ...

Com menjar xips de plàtan

En realitat, els xips de plàtan es fan tallant el...

El gingebre pot eliminar les cicatrius d'acne?

El gingebre té certs efectes sobre la bellesa i l...

Quins són els beneficis de l'interferó en el tractament de l'hepatitis B?

L'hepatitis B és una malaltia comuna causada ...

Quins són els efectes del pollastre guisat de ñame?

El ñame guisat amb pollastre és un plat casolà el...

Quins són els símptomes de l'apendicitis?

L'apendicitis és una malaltia clínica comuna ...

Quines són les tècniques de reanimació cardiopulmonar?

Com que el cor del pacient deixa de bategar per a...

Quins són els símptomes i els perills de la deficiència de potassi?

El problema de la deficiència de potassi no es po...