Necessito afegir llet per fer melmelada de maduixa? Les persones que han fet la seva pròpia melmelada de maduixa poden negar aquesta pregunta i pensar que la llet no és necessària. Però, de fet, la melmelada de maduixa també ha canviat molt ara, i s'han afegit molts elements nous per enriquir el gust de la melmelada de maduixa. Després d'acostumar-se a menjar melmelada de maduixa tradicional, estàs disposat a provar algunes maneres innovadores de fer melmelada de maduixa? 1. Com fer melmelada de maduixa (maduixa + llet) 1. Aboqueu la llet en una olla i escalfeu-la a foc fort. Agafeu una cullerada de melmelada de maduixa i afegiu-la a la llet per triturar la llet de maduixa (melmelada de maduixa) tant com sigui possible. 2. Escalfeu lentament a foc lent i remeneu per dissoldre al màxim la melmelada de maduixa. A continuació, veureu unes partícules de melmelada de maduixa sota la llet Com fer llet de maduixa (melmelada de maduixa). 3, i aleshores ja estàs. 2. Com fer melmelada de maduixa (maduixa + sucre moreno) 1. Remullar les maduixes en aigua lleugera salada durant mitja hora, netejar la pols de la superfície i tallar les tiges amb un ganivet. 2. Poseu totes les maduixes processades a l'olla a pressió elèctrica i afegiu-hi el suc de mitja llimona. 3. Seleccioneu baixa pressió - 6 minuts - inici. 4. Quan l'olla a pressió elèctrica comenci a fumar, obriu la tapa, afegiu-hi sucre gros i sucre moreno i premeu el botó auxiliar de cocció per cuinar fins que es fongui tot el sucre. 5. Abocar en una olla profunda i resistent a l'àcid (com una olla d'acer inoxidable), portar a ebullició a foc mitjà i eliminar l'escuma. 6. Continueu cuinant a foc mitjà fins que la melmelada quedi espessa i una mica transparent, després apagueu el foc (uns deu minuts, poseu-la en una ampolla tancada que s'hagi esterilitzat prèviament, tapa-la ben bé amb la tapa i gira-la cap per avall després que la melmelada es refredi a temperatura ambient, la donem la volta i la guardem a la nevera). 3. Com fer melmelada de maduixa (menta + kiwi + maduixa) 1. Rentar les maduixes, assecar-les i tallar-les pelar i picar les fulles de menta i reservar. 2. Afegiu mig bol d'aigua al sucre de roca i escalfeu-lo lentament fins que es fongui. Després, afegiu-hi la polpa de la fruita i deixeu-ho bullir a foc lent. 3. Després de refredar la melmelada, es pot embotellar i refrigerar. |
<<: Per què la sal al vapor de taronja alleuja la tos com utilitzar-la correctament
>>: Les pomes es consideren aliments fotosensibles? Puc menjar-les?
Els homes tenen molt més pèl al cos que les dones...
Què és Mark Boyle Photography? Mark Boyle Photogra...
A molta gent no li agrada el durian, però a molte...
Si experimenta tos, opressió al pit, dolor al pit...
Les dents de calç no són estranyes a moltes perso...
L'endometri és un teixit molt important Encar...
Crec que tothom està familiaritzat amb el fenomen...
Quan es produeixen símptomes de mal d'esquena...
Què és el lloc web dels Houston Astros? Els Housto...
La moxibustió és realment bona per a la nostra sa...
Avui en dia, cada vegada més persones pateixen d&...
El punt d'acupuntura de Yongquan és un punt d...
A la tardor i a l'hivern, la pell és propensa...
Si voleu tractar i resoldre eficaçment la neuràlg...
El zinc és un element important que necessita el ...