Si es vol augmentar la densitat òssia, són indispensables diversos nutrients, especialment els suplements de calci, als quals cal prestar especial atenció a la vitamina D i també s'han d'utilitzar científicament alguns productes de salut que poden augmentar la densitat òssia. 1. Si l'absorció de calci és normal, n'hi ha prou d'1,00 grams a 1,50 grams per dia. Entre diversos suplements de calci, el carbonat de calci és el més utilitzat. Per a persones majors de 65 anys, prengui 0,75 g a 2,5 g al dia. Per a aquells que tenen molts efectes secundaris de l'ús d'estrògens i poden desenvolupar càncer d'endometri, donar-los grans dosis de calci pot tenir el mateix efecte que l'ús d'estrògens. Els pacients amb càlculs renals no poden consumir grans quantitats de calci. 2. La vitamina D i els seus productes actius En el passat, es creia que els pacients grans amb osteoporosi sovint patien deficiència de vitamina D i, per tant, es recomanava donar més vitamina D. De fet, excepte els amb osteomalàcia (en termes generals, només els nens són propensos a l'osteomalàcia, com ara el raquitisme), l'absorció intestinal de calci no necessita una gran quantitat de vitamina D i la producció de suplements de vitamina D redueix que tinguin les tres condicions anteriors se'ls pot donar vitamina D al mateix temps. 3. Calcitonina La calcitonina pot reduir l'absorció òssia, reduir el calci a la circulació sanguínia i augmentar el contingut de calci als ossos Atès que la calcitonina pot reduir el calci en sang, la quantitat de calci s'ha de suplementar quan s'utilitza calcitonina per tenir un paper en el tractament de l'osteoporosi. 4. Fosfats Els fosfats per al tractament de l'osteoporosi s'han desenvolupat en els últims anys. Els fosfats poden promoure la formació d'os, inhibir la destrucció de les cèl·lules òssies i es poden utilitzar durant molt de temps. 5. Altres Actualment, les principals matèries primeres dels aliments saludables que augmenten la densitat òssia al mercat són principalment matèries primeres químiques i extractes de medicina xinesa, i les principals formes de dosificació són càpsules, comprimits, etc. Després d'introduir la nova normativa sobre aliments saludables, es plantejaran els requisits tècnics per a la investigació i desenvolupament d'aliments saludables. A partir de les funcions sanitàries declarades, es poden relaxar els límits de les matèries primeres i es poden utilitzar noves formes de dosificació. Això millorarà millor els efectes dels aliments saludables. |
<<: Quins són els ingredients nutricionals dels xips de plàtan
>>: Què significa la longitud del fèmur?
Què és HAL Institute? HAL Laboratory, Inc. és un d...
L'enverinament no és fàcil en circumstàncies ...
Què he de fer si m'afaito les barbes quan m...
Molts amics es trobaran amb excrements amb sang a...
Molta gent creu que beure ous crus pot reduir la ...
Parlant d'artritis reumatoide, és una malalti...
Recentment, s'han informat contínuament a la ...
La pols liofilitzada és un fàrmac que utilitza ce...
Què és el lloc web del Museu d'Art Ateneum? El...
Què és el lloc web de l'Acadèmia Americana d...
Pel que fa a les jaquetes de plomes que són difíc...
Si la pell de la cara d'una persona està ben ...
Com que molts pares fan malbé els seus fills, els...
La vida humana sempre està en moviment. Caminar t...
Encara es poden menjar fruites i verdures amb taq...