La majoria de la gent pensa que l'àloe vera és una planta. De fet, l'àloe vera és comestible i té certs efectes de bellesa. Molta gent vol saber si l'àloe vera es pot menjar amb la pell bullida. En termes generals, quan la gent menja àloe vera, menja la polpa dins de l'àloe vera. 1. Quantitat d'Aloe Vera Quan es preparen plats amb múltiples ingredients principals i auxiliars, cal destacar l'ingredient principal i afegir la polpa de fulla d'àloe vera com a ingredient auxiliar. Els experts japonesos d'àloe vera recomanen una dosi diària d'àloe vera japonès, que varia molt de persona a persona. La dosi estàndard és generalment de 15 grams de fulles crues al dia i 0,6 grams de fulles seques o en pols. El límit màxim és 10 vegades la dosi estàndard. El límit diari per als pacients amb restrenyiment és el doble, o fins i tot tres o quatre vegades la quantitat estàndard. El límit diari per als pacients amb diarrea és aproximadament la meitat de la quantitat estàndard. Mentre no tinguis diarrea, l'efecte de prendre-ne més serà molt més evident i no hi haurà efectes secundaris si la prens de manera continuada. 2. Com menjar Quan mengeu àloe vera, heu de triar la part de la polpa de la fulla. Quan traieu la pell d'àloe vera, també s'eliminen les substàncies amargues de l'àloe vera. Cremeu la part mesòfila de les fulles durant uns minuts per eliminar l'olor medicinal de la superfície i la unió del mesòfil, i després es pot utilitzar com a aliment. La superfície de la polpa de la fulla és enganxosa i conté moltes substàncies viscoses i gelatinoses. Les matèries primeres es poden tallar en trossos, rodanxes, tires, blocs, segments, grans i altres formes, no només és convenient per cuinar i condimentar els plats. 3. És important una alimentació adequada Quan mengeu àloe vera, heu de parar atenció a les diferents constitucions físiques de les persones que en mengen, així com al tipus d'àloe vera, el mètode de processament i la quantitat de consum. El millor és tallar el gel blanc d'àloe vera a trossos petits després de treure la pell de la fulla de l'àloe vera, blanquejar-lo amb aigua bullint durant 3 o 4 minuts i, després, cuinar-lo després de treure la sopa. Controlar la quantitat d'àloe vera consumida significa principalment controlar la quantitat d'àloe-emodina consumida a no més de 14,2 mg. Per primera vegada, comenceu amb una petita quantitat. Podeu consumir de 20 a 40 grams de gel processat (uns 3 a 5 cm de carn de fulla d'àloe). Si no hi ha reaccions gastrointestinals adverses després del consum, la dosi es pot augmentar gradualment. Si el voleu menjar amb la pell, heu de començar amb una petita quantitat després que l'estómac i els intestins s'hagin adaptat a la carn de la fulla. No en consumiu massa durant molt de temps. La quantitat d'aliments consumits varia d'una persona a una altra. Si us plau, utilitzeu la vostra pròpia reacció gastrointestinal com a referència i eviteu consumir massa alhora. |
>>: Es poden menjar peres de neu amb la pell? Fixeu-vos en aquestes coses
La febre, la fatiga i els esternuts són símptomes...
Quan fa calor, ens agrada suar molt, la qual cosa...
Si no fa uns dies de deposicions, pot ser causada...
Els tampons són un tipus de producte que absorbei...
La síndrome de Sjogren és un tipus d'autoimmu...
Quin és el lloc web de l'Església catòlica xin...
La cervesa és més popular a l'estiu, però beu...
L'urticària és una malaltia de la pell amb un...
Què és Sturmlug? Sturm, Ruger & Company, Incor...
A mesura que el clima es refreda, les persones qu...
Què és el lloc web del Museu d'Art de Filadèlf...
Quan tens cura del teu cos, pots utilitzar alguns...
Quants dies després de tenir relacions sexuals es...
Quin és el lloc web de India Force Motors? Force M...
Les varius a la part inferior de les cames són un...