La ferida després d'una cremada necessita una cura acurada perquè pugui curar el més aviat possible. Si la ferida està infectada o es cura malament durant el període de cicatrització, pot provocar cicatrius o pigmentació antiestètica. Per tal de permetre que la ferida de la cremada cicatri de manera segura, es recomana començar amb la dieta i evitar menjar qualsevol aliment que pugui empitjorar la ferida, com ara el tofu i la salsa de soja. 1. Pots menjar tofu si t'han cremat? El millor és no menjar tofu si teniu cremades. Perquè menjar massa aliments de mongetes a les cremades pot causar cicatrius. 2. Què menjar després d'una cremada 1. Durant el període de cicatrització de ferides després d'una cremada, el millor és menjar aliments que afavoreixin la curació de ferides. Els aliments que són beneficiosos per a la cicatrització de ferides inclouen: pell de porc i peus de porc. Aquests aliments són rics en col·lagen, un element important per a la síntesi de cèl·lules de la pell. 2. Durant el període de prevenció de cicatrius després de les cremades, podeu menjar uns plàtans amb moderació per complementar les vitamines, evitar les fruites de colors i evitar la pigmentació. 3. La ingesta de proteïnes ha de ser d'1,2 a 1,5 vegades la quantitat habitual. Diverses carns, peixos, ous, llet i mariscs són molt adequats. 4. Menja més aliments antioxidants. La reparació de ferides requereix molts nutrients antioxidants, com ara taronges, mandarines, kiwis, guaiabes, papaies, pastanagues, moniatos, maracuyà, ostres, vedella, xai, bolets i fruits secs, que contenen nutrients com zinc, ferro i seleni necessaris per a la curació. 3. Què no menjar després de cremades 1. Després de cremar, eviteu els aliments picants o calents que augmenten el foc. Els pacients amb cremades tenen un excés de verí de foc al cos i han d'evitar els aliments picants i calents que augmenten el foc. Com ara els pebrots, la salsa picant, la ceba, el pebrot, etc. En cas contrari, ajudarà a generar calor i el pacient patirà el desavantatge del verí de foc que ataca el cor després de menjar. 2. Eviteu menjar fibra crua i aliments que produeixen gasos després de les cremades. Els aliments habituals inclouen brots de bambú, brots de bambú peluts, porros, api, pinyes, etc. Aquests aliments provocaran inflor i afectaran la digestió quan la funció gastrointestinal de l'escaldat és baixa. 3. Eviteu fregir, rostir o cuinar a la planxa els aliments després d'haver estat escaldats. Qualsevol menjar fregit o a la brasa pot provocar indigestió i pot provocar incendi. Com ara costelles de porc fregides, pollastre rostit, ànec rostit, creps, bastonets de massa fregida, etc. 4. Evita consumir aliments com l'api i el coriandre que puguin provocar pigmentació. 5. No mengis pell d'animal. És bo que hi hagi col·lagen a les pells dels animals, però el cos humà pot produir prou col·lagen per si mateix mitjançant proteïnes. |
>>: Els efectes i efectes secundaris de l'agall de serp
Quan es tracta de la temporada de blat de moro, a...
En aquesta època de l'abundància, l'alime...
La candidiasis és un tipus de malaltia oral que a...
La varicel·la és causada per factors ambientals e...
Quin és el lloc web de Plzen Victory? El FC Viktor...
La gent sovint associa "fred" i "f...
Si el mal de coll és greu, pot tenir un cert impa...
Quina és la pàgina web d'HEC Paris? L'ISC ...
Què és el lloc web de Red Chili Pepper? Red Pepper...
En temps sec, el cos humà sempre experimentarà al...
Què és el portal Esmas? Esmas és un portal web com...
Quina és la millor concentració d'aigua de so...
La hipertensió és una de les malalties més comune...
En el tractament de la hipertensió i l'arteri...
Quan el nadó és petit, perquè tots els aspectes d...