La hipertensió és una de les malalties més comunes de la vida moderna Les persones que pateixen hipertensió trobaran grans dificultats en la dieta, perquè la hipertensió té uns requisits molt elevats d'ingredients alimentaris, que no poden ser massa picants, el contingut de sal no pot ser massa elevat, etc. Per tant, hi ha molt pocs ingredients comestibles. Els musclos poden reduir els lípids en sang elevats, la pressió arterial alta i reduir la càrrega del cor. A més, no guanyaràs pes si menges musclos durant molt de temps Això es deu al fet que aquestes delícies contenen un contingut molt baix de greix, de manera que són eficaços per perdre pes. 1. Qui és apte per menjar musclos? És adequat per a persones de mitjana edat i gent gran amb constitució feble, qi insuficient i desnutrició per a persones amb hipertensió, arteriosclerosi, tinnitus i marejos, per a persones amb mal d'esquena, impotència, suors nocturns, orina residual i leucorrea excessiva per deficiència de ronyó i goll; 2. Qui no és apte per menjar musclos? La majoria de la gent pot menjar cloïsses, però cal tenir en compte que si teniu antecedents d'al·lèrgies als mariscs, és millor menjar menys per evitar les al·lèrgies. 3. Valor nutricional dels musclos Els musclos tenen un alt valor nutricional i un cert valor medicinal. El contingut de proteïnes dels musclos arriba al 59%, inclosos 8 aminoàcids essencials per al cos humà, i el contingut de greix és del 7%, la majoria dels quals són àcids grassos insaturats. A més, els musclos són rics en calci, fòsfor, ferro, zinc, vitamina B, niacina, etc. 4. Com menjar musclos Abans de menjar-les, poseu les cloïsses seques en un bol, afegiu-hi aigua calenta per escaldar-les fins que quedin fluixes i toves, traieu els budells negres peluts que hi ha al centre de les cloïsses, traieu la sorra, renteu-les amb aigua neta, després poseu-les en una olla, afegiu-hi aigua neta i deixeu-les coure a foc lent fins que estiguin toves. Els musclos secs són deliciosos guisats amb costelles de porc o pollastre. Els musclos fregits amb raves tenen un sabor especial Fregiu les cloïsses seques en una paella d'oli fins que es tornen grogues i les coeu en sopa, que no té menys gust que la sopa de gambes. També es pot utilitzar per fer sopa amb créixens i ossos de porc. |
<<: Puc menjar fauces de peix si tinc pressió arterial alta?
>>: Tractament de l'otitis mitjana i la mastoiditis, el que els pacients han de saber
Si us creix un nus al cos, potser no tingueu mass...
Molts amics veuen que creixen molts punts negres ...
Encara que rentar-te la cara amb llet pot fer que...
La pedra de lluna és molt comuna, i hi ha moltes ...
Quan parlem d'ozó, el que ens ve al cap és la...
Quin és el lloc web de la Universitat Federal del ...
Tothom té gustos estètics diferents. A algunes pe...
Què és el lloc web de la Universitat d'Arizona...
La síndrome de Sjögren és un problema que no es p...
Es diu que el llapis de llavis és l'ànima d...
El problema de la vesiculitis seminal sempre ha e...
Hi ha molts tipus de ferides que s'han de sut...
La mitja lluna blanca també s'anomena "m...
Què és el lloc web noruec d'Aftenpost? Aftenpo...
Crec que moltes dones han sentit parlar de l'...