La hipertensió és una de les malalties més comunes de la vida moderna Les persones que pateixen hipertensió trobaran grans dificultats en la dieta, perquè la hipertensió té uns requisits molt elevats d'ingredients alimentaris, que no poden ser massa picants, el contingut de sal no pot ser massa elevat, etc. Per tant, hi ha molt pocs ingredients comestibles. Els musclos poden reduir els lípids en sang elevats, la pressió arterial alta i reduir la càrrega del cor. A més, no guanyaràs pes si menges musclos durant molt de temps Això es deu al fet que aquestes delícies contenen un contingut molt baix de greix, de manera que són eficaços per perdre pes. 1. Qui és apte per menjar musclos? És adequat per a persones de mitjana edat i gent gran amb constitució feble, qi insuficient i desnutrició per a persones amb hipertensió, arteriosclerosi, tinnitus i marejos, per a persones amb mal d'esquena, impotència, suors nocturns, orina residual i leucorrea excessiva per deficiència de ronyó i goll; 2. Qui no és apte per menjar musclos? La majoria de la gent pot menjar cloïsses, però cal tenir en compte que si teniu antecedents d'al·lèrgies als mariscs, és millor menjar menys per evitar les al·lèrgies. 3. Valor nutricional dels musclos Els musclos tenen un alt valor nutricional i un cert valor medicinal. El contingut de proteïnes dels musclos arriba al 59%, inclosos 8 aminoàcids essencials per al cos humà, i el contingut de greix és del 7%, la majoria dels quals són àcids grassos insaturats. A més, els musclos són rics en calci, fòsfor, ferro, zinc, vitamina B, niacina, etc. 4. Com menjar musclos Abans de menjar-les, poseu les cloïsses seques en un bol, afegiu-hi aigua calenta per escaldar-les fins que quedin fluixes i toves, traieu els budells negres peluts que hi ha al centre de les cloïsses, traieu la sorra, renteu-les amb aigua neta, després poseu-les en una olla, afegiu-hi aigua neta i deixeu-les coure a foc lent fins que estiguin toves. Els musclos secs són deliciosos guisats amb costelles de porc o pollastre. Els musclos fregits amb raves tenen un sabor especial Fregiu les cloïsses seques en una paella d'oli fins que es tornen grogues i les coeu en sopa, que no té menys gust que la sopa de gambes. També es pot utilitzar per fer sopa amb créixens i ossos de porc. |
<<: Puc menjar fauces de peix si tinc pressió arterial alta?
>>: Tractament de l'otitis mitjana i la mastoiditis, el que els pacients han de saber
Parlant d'hepatitis B, potser tothom no està ...
El dolor a la gola al deglutir és causat principa...
Pel que fa a la bronquiolitis, es tracta principa...
El fenomen de l'olor de l'orina es pot di...
Avui en dia, tothom està sotmès a molta pressió a...
Per què els treballadors de coll blanc moren sovi...
Si sospiteu que teniu malalties cardiovasculars i...
Amb el desenvolupament de la societat, el ritme d...
La moxibustió és una tècnica mèdica relativament ...
Què és el lloc web d'Aetna? Aetna (Aetna, Aetn...
La bronquièctasia és en realitat un problema rela...
Molts pacients no tenen una comprensió completa d...
El sèsam negre és un tipus d'aliment que meng...
Moltes persones sempre intenten estalviar problem...
Crec que molts pacients que pateixen de glaucoma ...