Tothom vol tenir un parell d'ulls grans i brillants, perquè els ulls grans semblen més bonics, però per diverses raons els ulls poden no ser tan brillants i alguns ulls poden semblar avorrits. Algunes persones volen millorar-ho amb la dieta. Però no sé què menjar per tenir els ulls foscos i brillants? La vitamina A en els aliments animals i el carotè en els aliments vegetals són les "píndoles màgiques" per protegir els ulls i mantenir una visió normal. Sense ells, els ulls es tornen avorrits i la visió es deteriora. Com que la vitamina A i el carotè estan directament implicats en la formació de rodopsina, una substància química que absorbeix la llum a la retina. 2. La vitamina A i el carotè també són els principals nutrients per mantenir el metabolisme normal del teixit epitelial humà. Una vegada que la vitamina A és deficient, es produiran ulls secs i queratomèlia. Això dóna a les persones una sensació de parpelles arrugues, ulls apagats i pèrdua d'aigua i esperit. 3. La vitamina B2 dels aliments també és un nutrient important per protegir els ulls. Un cop mancat, els ulls tindran por de la llum, secs, avorrits, es llagrimegen al vent i tindran una visió disminuïda, cosa que donarà a la gent una sensació d'ulls cansats i apagats. 4. Els aliments que contenen vitamina A són bons per als ulls Quan hi ha una manca de vitamina A, la capacitat d'adaptació dels ulls a ambients foscos. Les millors fonts de vitamina A són els fetges de diversos animals, l'oli de fetge de bacallà, la llet i els ous Els aliments vegetals, com ara pastanagues, amarant, espinacs, porros, pebrots verds, moniatos i fruites com taronges, albercocs, caquis, etc. 5. A més, el calci en pols és bo per als ulls, ja que pot eliminar la fatiga ocular. Per exemple, les mongetes, les verdures de fulla verda i les gambes seques són riques en calci. Els mètodes de cocció com la sopa de costelles de porc rostides, les costelles de porc agredolç amb bacallà poden augmentar el contingut de calci. 6. A més, has de prestar atenció a la incorporació d'aliments rics en vitamina C a la teva dieta diària, com diverses verdures i fruites fresques, entre les quals els pebrots verds, el cogombre, la coliflor, la col xinesa, els dàtils frescos, les peres crues i les taronges tenen el contingut més alt. |
<<: Introducció al tractament de l'epilèpsia amb la medicina tradicional xinesa
>>: L'hepatitis A és contagiosa? Quina és la via de transmissió?
Què és Fuji Media Holdings? Fuji Media Holdings, I...
Quan una persona arriba a una certa edat, apareix...
A la vida diària, hi ha molts motius que poden ca...
Què és Àustria avui? Austria Today és un conegut d...
Què és Miss Internacional? Miss International és u...
L'ascites és un símptoma relativament comú, q...
Què és l'Agència de Notícies Àrab de Síria? L&...
Què és la Biblioteca Nacional de la Dieta del Japó...
El cor és un òrgan molt important en el cos humà ...
Quan fa calor a l'estiu, moltes coses grasses...
Quin és el lloc web de la Biblioteca Nacional de C...
El tofu de peix és el favorit de moltes persones....
Què és el lloc web de Caymanian Compass? The Cayma...
En el nostre dia a dia, podem trobar fàcilment qu...
Com a medicina tradicional xinesa, moltes persone...