El refredat és un refredat comú, els principals símptomes inclouen esternuts, secreció nasal, tos, etc. Si els símptomes són lleus, el pacient no necessita prendre medicació i es pot tractar amb dietoteràpia, que tindrà un millor efecte del tractament. 1. Gingebre El gingebre és de naturalesa càlida i de sabor picant. Té els efectes de dissipar el fred, induir la suor, alleujar els símptomes exteriors i expulsar el vent. La gent sovint utilitza 3 llesques de gingebre, una quantitat adequada de sucre moreno i aigua bullint per preparar-lo, comunament conegut com a te de gingebre i sucre moreno. Beure aigua de gingebre i sucre moreno pot alleujar el fred provocat pel vent i el fred. En aquest moment, el millor és pelar el gingebre. La pell del gingebre evita que el gingebre exerceixi plenament el seu efecte picant i calent de diaforesi i efecte antitranspirant, que va en contra del principi de tractament de la suor i els refredats. 2. Cebolleta El blanc de cebolleta és de naturalesa càlida i de sabor picant. Pot regular la temperatura corporal, fer que les glàndules sudorípares funcionin amb normalitat i reduir i prevenir l'aparició de refredats. Apte per a persones que pateixen refredats i grips. Si pateix un refredat provocat pel vent i el fred, pots prendre la següent recepta: 5 seccions de cebolleta, 9 grams de mongetes negres fermentades lleugerament i 3 rodanxes de gingebre, decotats amb aigua. 3. Xile El pebrot és molt picant i picant pot dispersar la calor, i el calent pot dissipar el fred, per tant, té la funció de dispersar el fred i induir la sudoració, i és especialment adequat per a refredats i calfreds. "Yao Xing Kao" assenyala que el pebrot "escalfa el mig i dissipa el fred, elimina el vent i indueix la suor". Per tant, convé menjar xiles per als refredats provocats pel vent i el fred, però el millor és no menjar-ne per als refredats provocats pel vent i la calor. Beure sopa feta amb pebrots i gingebre pot tractar els refredats i és especialment indicada per a pacients amb indigestió. 4. Coriandre La medicina tradicional xinesa creu que el coriandre és de naturalesa picant i càlida, entra als meridians del pulmó i la melsa i té les funcions d'induir la sudoració, netejar les erupcions, digerir els aliments i alleujar els gasos. És adequat per als refredats, el xarampió o la rubèola, l'estancament dels aliments, la indigestió, etc. El "Food Classic" diu que "regula els aliments i alleuja els gasos". "Compendi de Matèria Mèdica per a Teràpia Alimentària" diu que "beneficia els cinc òrgans interns, reposa els tendons i les venes, ajuda a digerir els aliments i tracta el vent intestinal". |
<<: Què és un refredat i quins són els símptomes
>>: Els tomàquets cherry t'ajuden a perdre pes?
El lliri és un ingredient alimentari d'alt va...
Com desfer-se de les ratlles de sang vermella Les...
Què és CyArk? CyArk és una organització sense ànim...
Si teniu taques als ulls, primer haureu de presta...
De vegades, si menges massa ràpid o el menjar és ...
El fetge gras és una malaltia molt freqüent a la ...
Moltes persones saben que beure un got de suc fre...
L'oli de lli és un tipus d'oli comestible...
Cada any, quan les estacions canvien de primavera...
Moltes amigues es veuran més enèrgiques si s'...
Crec que tothom sap que el cabell és una part vit...
Per als homes, l'òrgan més important és el ro...
Creixer més alt és el desig de la majoria de la g...
Les màscares facials són habituals. Hi ha molts t...
Recentment, una mena d'ulleres ha estat circu...