El refredat és un refredat comú, els principals símptomes inclouen esternuts, secreció nasal, tos, etc. Si els símptomes són lleus, el pacient no necessita prendre medicació i es pot tractar amb dietoteràpia, que tindrà un millor efecte del tractament. 1. Gingebre El gingebre és de naturalesa càlida i de sabor picant. Té els efectes de dissipar el fred, induir la suor, alleujar els símptomes exteriors i expulsar el vent. La gent sovint utilitza 3 llesques de gingebre, una quantitat adequada de sucre moreno i aigua bullint per preparar-lo, comunament conegut com a te de gingebre i sucre moreno. Beure aigua de gingebre i sucre moreno pot alleujar el fred provocat pel vent i el fred. En aquest moment, el millor és pelar el gingebre. La pell del gingebre evita que el gingebre exerceixi plenament el seu efecte picant i calent de diaforesi i efecte antitranspirant, que va en contra del principi de tractament de la suor i els refredats. 2. Cebolleta El blanc de cebolleta és de naturalesa càlida i de sabor picant. Pot regular la temperatura corporal, fer que les glàndules sudorípares funcionin amb normalitat i reduir i prevenir l'aparició de refredats. Apte per a persones que pateixen refredats i grips. Si pateix un refredat provocat pel vent i el fred, pots prendre la següent recepta: 5 seccions de cebolleta, 9 grams de mongetes negres fermentades lleugerament i 3 rodanxes de gingebre, decotats amb aigua. 3. Xile El pebrot és molt picant i picant pot dispersar la calor, i el calent pot dissipar el fred, per tant, té la funció de dispersar el fred i induir la sudoració, i és especialment adequat per a refredats i calfreds. "Yao Xing Kao" assenyala que el pebrot "escalfa el mig i dissipa el fred, elimina el vent i indueix la suor". Per tant, convé menjar xiles per als refredats provocats pel vent i el fred, però el millor és no menjar-ne per als refredats provocats pel vent i la calor. Beure sopa feta amb pebrots i gingebre pot tractar els refredats i és especialment indicada per a pacients amb indigestió. 4. Coriandre La medicina tradicional xinesa creu que el coriandre és de naturalesa picant i càlida, entra als meridians del pulmó i la melsa i té les funcions d'induir la sudoració, netejar les erupcions, digerir els aliments i alleujar els gasos. És adequat per als refredats, el xarampió o la rubèola, l'estancament dels aliments, la indigestió, etc. El "Food Classic" diu que "regula els aliments i alleuja els gasos". "Compendi de Matèria Mèdica per a Teràpia Alimentària" diu que "beneficia els cinc òrgans interns, reposa els tendons i les venes, ajuda a digerir els aliments i tracta el vent intestinal". |
<<: Què és un refredat i quins són els símptomes
>>: Els tomàquets cherry t'ajuden a perdre pes?
A la vida diària, les articulacions del turmell s...
Tots sabem que la resistència corporal és molt út...
El trastorn obsessiu-compulsiu és una malaltia me...
El cos humà acumula toxines en molts aspectes Si ...
El te té molts usos meravellosos en la vida diàri...
El cos dels nens és diferent del dels adults. Mol...
El vitiligo no és molt rara en la nostra vida act...
Crec que tothom ha sentit parlar de peus plans, e...
La bronquitis és una malaltia comuna i freqüent e...
Les malalties anals són molt comunes a la nostra ...
Els productes de iogurt són estimats per la major...
Per als amics que experimenten opressió al pit i ...
El que més volen les nenes és una pell tan llisa ...
La pols de perles és molt útil per a la bellesa d...
Quin és el lloc web de Biman Bangladesh Airlines L...