El refredat és un refredat comú, els principals símptomes inclouen esternuts, secreció nasal, tos, etc. Si els símptomes són lleus, el pacient no necessita prendre medicació i es pot tractar amb dietoteràpia, que tindrà un millor efecte del tractament. 1. Gingebre El gingebre és de naturalesa càlida i de sabor picant. Té els efectes de dissipar el fred, induir la suor, alleujar els símptomes exteriors i expulsar el vent. La gent sovint utilitza 3 llesques de gingebre, una quantitat adequada de sucre moreno i aigua bullint per preparar-lo, comunament conegut com a te de gingebre i sucre moreno. Beure aigua de gingebre i sucre moreno pot alleujar el fred provocat pel vent i el fred. En aquest moment, el millor és pelar el gingebre. La pell del gingebre evita que el gingebre exerceixi plenament el seu efecte picant i calent de diaforesi i efecte antitranspirant, que va en contra del principi de tractament de la suor i els refredats. 2. Cebolleta El blanc de cebolleta és de naturalesa càlida i de sabor picant. Pot regular la temperatura corporal, fer que les glàndules sudorípares funcionin amb normalitat i reduir i prevenir l'aparició de refredats. Apte per a persones que pateixen refredats i grips. Si pateix un refredat provocat pel vent i el fred, pots prendre la següent recepta: 5 seccions de cebolleta, 9 grams de mongetes negres fermentades lleugerament i 3 rodanxes de gingebre, decotats amb aigua. 3. Xile El pebrot és molt picant i picant pot dispersar la calor, i el calent pot dissipar el fred, per tant, té la funció de dispersar el fred i induir la sudoració, i és especialment adequat per a refredats i calfreds. "Yao Xing Kao" assenyala que el pebrot "escalfa el mig i dissipa el fred, elimina el vent i indueix la suor". Per tant, convé menjar xiles per als refredats provocats pel vent i el fred, però el millor és no menjar-ne per als refredats provocats pel vent i la calor. Beure sopa feta amb pebrots i gingebre pot tractar els refredats i és especialment indicada per a pacients amb indigestió. 4. Coriandre La medicina tradicional xinesa creu que el coriandre és de naturalesa picant i càlida, entra als meridians del pulmó i la melsa i té les funcions d'induir la sudoració, netejar les erupcions, digerir els aliments i alleujar els gasos. És adequat per als refredats, el xarampió o la rubèola, l'estancament dels aliments, la indigestió, etc. El "Food Classic" diu que "regula els aliments i alleuja els gasos". "Compendi de Matèria Mèdica per a Teràpia Alimentària" diu que "beneficia els cinc òrgans interns, reposa els tendons i les venes, ajuda a digerir els aliments i tracta el vent intestinal". |
<<: Què és un refredat i quins són els símptomes
>>: Els tomàquets cherry t'ajuden a perdre pes?
Què és el lloc web del Consell de Turisme de Luxem...
El vi negre és un tipus de vi que agrada beure a ...
Els mosquits a l'estiu són molt molests. Molt...
Les palmes són una part que la gent passa per alt...
Encara que hi ha una gran varietat de bolígrafs i...
Cada any, 1,8 milions de persones moren per consu...
Quina és la pàgina web de Two Cubes of Sugar? &quo...
La cura de la salut sempre ha estat el nostre obj...
Si podem dedicar un temps cada dia a practicar io...
Crec que moltes persones tenen la pell grassa. Le...
L'estiu farà que moltes noies amb pèl de came...
L'hemocoagulasa de l'escurçó injectable s...
Hem de menjar una varietat de coses cada dia, esp...
El restrenyiment és un problema comú per a moltes...
Avui en dia, la gent està realment acostumada a m...