Tothom està familiaritzat amb la mandioca, que és un ingredient alimentari comú a la vida i té molts usos, com ara la farina de mandioca comuna i el midó modificat de la mandioca. Entre ells, el midó modificat de la yuca és un tipus de midó processat a partir de la yuca que sovint s'afegeix a diverses postres o aliments congelats per mantenir la seva viscositat i estabilitat per a un fàcil emmagatzematge. Aquest article presenta breument les funcions del midó modificat de la mandioca. El midó de mandioca és una pols feta deshidratant i assecant la mandioca després de l'extracció del midó. El midó de mandioca té dues categories: midó natiu i midons modificats diversos, que s'utilitzen àmpliament en indústries alimentàries i no alimentàries. El midó modificat es pot personalitzar segons els requisits específics dels usuaris per adaptar-se a finalitats especials. Color : El midó de tapioca és de color blanc. Sense olor : el midó de mandioca no té olor i és adequat per a productes que requereixen un ajustament de l'olor, com ara aliments i cosmètics. Sabor suau : el midó de mandioca no té gust ni regust (com el blat de moro), per la qual cosa és més adequat per a productes que requereixen sabors refinats, com ara budins, pastissos i farcits de pastisseria farcida, etc. Pasta clara : La pasta formada després de cuinar el midó de la mandioca és clara i transparent, apta per acolorir amb pigments. Aquesta propietat també és important per a l'ús del midó de la mandioca en la mida de paper d'alta qualitat. Viscositat : com que la proporció d'amilopectina i amilosa en el midó de mandioca és tan alta com 80:20, té una viscositat màxima molt alta. Aquesta característica és adequada per a molts usos. Al mateix temps, el midó de la mandioca també es pot modificar per eliminar l'adhesió i produir una estructura solta, que és molt important en molts processaments d'aliments. Alta estabilitat de congelació-descongelació : la pasta de midó de mandioca presenta una reversibilitat relativament baixa, evitant així la pèrdua d'aigua durant els cicles de congelació-descongelació. Aquesta propietat es pot millorar encara més mitjançant modificacions. fabricació de paper L'aplicació de midó modificat a la indústria paperera pot millorar la qualitat del paper, augmentar la productivitat i la utilització de la pasta. El midó catiònic s'utilitza per flocular la polpa i millorar l'eficiència de deshidratació de l'extrem humit, donant lloc a velocitats més altes de la màquina de paper i una major utilització de la polpa. El midó que queda al paper acabat actua com a agent d'encolat intern per augmentar la resistència del paper. Els midons de baixa viscositat, com ara el midó oxidat, s'utilitzen com a agents de mida superficial per augmentar la resistència del paper i millorar l'absorció de la tinta per a la impressió i l'escriptura. El midó modificat també s'utilitza com a aglutinant en el recobriment de pigments per produir paper llis, blanc i d'alta qualitat. |
<<: Què causa entumiment als peus?
>>: Quins són els efectes i les funcions del suc d'espinacs
El peu és una de les quatre extremitats que supor...
Què és el lloc web de la Commonwealth? La Commonwe...
El pol·len d'abella és essencialment una espè...
Quina és la pàgina web del Grup SCA? SCA Group (SC...
Avui en dia, moltes persones pateixen articulacio...
La hidradenitis supurativa és causada principalme...
El massatge és una manera de relaxar-se, i és ben...
Algunes persones diuen que no és bo tenir un mira...
Molta gent ha d'haver vist el xampú de gingeb...
Quin és el meu lloc web de llista d'anime? My ...
Els peus són molt importants, però avui dia molta...
La dispèpsia funcional s'ha de tractar amb la...
Si voleu eliminar els punts negres, no heu de com...
Què és Sting? Sting (traducció al xinès: Sting; no...
Es pot congelar la llet fresca? Aquesta pregunta ...