Què he de fer si tinc molta mucositat ocular a causa d'una inflamació?

Què he de fer si tinc molta mucositat ocular a causa d'una inflamació?

Enfadar-se mostrarà símptomes d'excés de mucositat ocular, de manera que podem ajudar a tractar i millorar la situació a través de la dieta en la nostra vida diària. Per exemple, el meló amarg, l'api i el crisantem, etc., són molt efectius per ajudar a reduir la calor interna i millorar el problema de l'excés de mucositat ocular.

1. Meló amarg:

La medicina tradicional xinesa creu que el meló amarg té l'efecte d'eliminar la calor i alleujar la inquietud. Li Shizhen, un famós científic mèdic de la dinastia Ming, el va elogiar per la seva capacitat per "aclarir la ment, millorar la vista, vigoritzar el qi i alleujar la febre". L'amargor del meló amarg és pur i natural. Té un ingredient amarg únic que pot alleujar la calor, el que el fa especialment indicat per al consum a l'estiu.

Però, què passa si no us agrada el gust amarg del meló amarg, podeu tallar el meló amarg a rodanxes abans de cuinar-lo, posar-lo en remull amb aigua salada i esprémer l'aigua per reduir-ne l'amargor.

2. Api:

L'api té l'efecte de reduir la pressió arterial i els lípids sanguinis. Com que les seves arrels, tiges, fulles i llavors es poden utilitzar com a medicina, es coneixen com a "medicina a la cuina" i "api medicinal". Com que l'api és alt en calci i fòsfor, té un cert efecte calmant i protector dels vasos sanguinis, i també pot enfortir els ossos. Tanmateix, l'api és fresc i relliscós per naturalesa, de manera que les persones amb melsa i estómac febles haurien de menjar menys.

L'api es pot sofregir, barrejar cru, fer sopa o fer una beguda. Quan compreu api, heu de triar api amb tiges curtes i gruixudes i fulles verdes escasses. Les fulles d'api contenen més carotè i vitamina C que les tiges, així que no llenceu les fulles joves comestibles quan les mengeu. Si blanqueu l'api i després el renteu amb aigua freda, no només farà que el color sigui més verd, sinó que també reduirà el temps de cocció.

3. Crisantem:

També coneguda com a vegetal amarg, conté principalment nutrients com hidrats de carboni, vitamines del grup B, vitamina C i minerals. La medicina tradicional xinesa creu que les herbes amargues són de naturalesa amarga i freda i tenen efectes antibacterians, antipirètics, antiinflamatoris i que milloren la vista.

El sabor del crisantem amarg és lleugerament amarg i el color verd Es pot sofregir o menjar fred, i és especialment indicat per al consum a l'estiu.

4. Lotus daurat:

No és apte per beure a llarg termini i només és adequat per a persones amb mal de coll lleu. Es pot beure sol com a substitut del te, o es pot beure amb fulles de te, baies de llop, rodanxes de ginseng americà o llavors de lotus.

<<:  Què causa les fissures anals greus?

>>:  Què causa la secreció nasal després de dinar?

Recomanar articles

Per a què serveix la pell d'aranja?

El pomelo és molt comú a la vida diària. Moltes p...

Què és l'encefalitis aguda? Coneixeu la causa real de la malaltia?

El cervell humà rarament es posa malalt en circum...

Com s'ha de tractar la dermatitis fúngica?

La dermatitis fúngica és en realitat una malaltia...

Com tractar la incontinència urinària després de beure cervesa

Sempre hi ha homes que pateixen molèsties físique...

Rentar el cabell correctament per fer-lo net i fresc a l'instant

Si tens el cabell naturalment gras, pots saltar-t...

Per què menjar plàtans amb l'estómac buit provoca dolor d'estómac?

Algunes persones tindran mal d'estómac quan m...

Quines són algunes maneres d'adormir-se ràpidament?

La qualitat del son té un gran impacte en el cos,...

Neteja de microones

El forn de microones és un tipus d'aparell de...

El dany de beure aigua bullida durant molt de temps per al cos

Parlant d'aigua bullida, tothom la coneix, es...