Què he de fer si tinc molta mucositat ocular a causa d'una inflamació?

Què he de fer si tinc molta mucositat ocular a causa d'una inflamació?

Enfadar-se mostrarà símptomes d'excés de mucositat ocular, de manera que podem ajudar a tractar i millorar la situació a través de la dieta en la nostra vida diària. Per exemple, el meló amarg, l'api i el crisantem, etc., són molt efectius per ajudar a reduir la calor interna i millorar el problema de l'excés de mucositat ocular.

1. Meló amarg:

La medicina tradicional xinesa creu que el meló amarg té l'efecte d'eliminar la calor i alleujar la inquietud. Li Shizhen, un famós científic mèdic de la dinastia Ming, el va elogiar per la seva capacitat per "aclarir la ment, millorar la vista, vigoritzar el qi i alleujar la febre". L'amargor del meló amarg és pur i natural. Té un ingredient amarg únic que pot alleujar la calor, el que el fa especialment indicat per al consum a l'estiu.

Però, què passa si no us agrada el gust amarg del meló amarg, podeu tallar el meló amarg a rodanxes abans de cuinar-lo, posar-lo en remull amb aigua salada i esprémer l'aigua per reduir-ne l'amargor.

2. Api:

L'api té l'efecte de reduir la pressió arterial i els lípids sanguinis. Com que les seves arrels, tiges, fulles i llavors es poden utilitzar com a medicina, es coneixen com a "medicina a la cuina" i "api medicinal". Com que l'api és alt en calci i fòsfor, té un cert efecte calmant i protector dels vasos sanguinis, i també pot enfortir els ossos. Tanmateix, l'api és fresc i relliscós per naturalesa, de manera que les persones amb melsa i estómac febles haurien de menjar menys.

L'api es pot sofregir, barrejar cru, fer sopa o fer una beguda. Quan compreu api, heu de triar api amb tiges curtes i gruixudes i fulles verdes escasses. Les fulles d'api contenen més carotè i vitamina C que les tiges, així que no llenceu les fulles joves comestibles quan les mengeu. Si blanqueu l'api i després el renteu amb aigua freda, no només farà que el color sigui més verd, sinó que també reduirà el temps de cocció.

3. Crisantem:

També coneguda com a vegetal amarg, conté principalment nutrients com hidrats de carboni, vitamines del grup B, vitamina C i minerals. La medicina tradicional xinesa creu que les herbes amargues són de naturalesa amarga i freda i tenen efectes antibacterians, antipirètics, antiinflamatoris i que milloren la vista.

El sabor del crisantem amarg és lleugerament amarg i el color verd Es pot sofregir o menjar fred, i és especialment indicat per al consum a l'estiu.

4. Lotus daurat:

No és apte per beure a llarg termini i només és adequat per a persones amb mal de coll lleu. Es pot beure sol com a substitut del te, o es pot beure amb fulles de te, baies de llop, rodanxes de ginseng americà o llavors de lotus.

<<:  Què causa les fissures anals greus?

>>:  Què causa la secreció nasal després de dinar?

Recomanar articles

Què tal The Flash? Revisió de notícies de Lightning i informació del lloc web

Què és el lloc web de Flash News? Blesk és el diar...

Què tal Aristoc? Comentaris d'Aristoc i informació del lloc web

Què és Aristoc? Aristoc és una famosa marca britàn...

Coses a tenir en compte a l'hora de fer SPA

Com que les condicions de vida de les persones só...

Quina és la raó del so brunzit a les orelles?

Molts amics trobaran un brunzit a les seves orell...

Què causa els blat de moro als peus?

Els blat de moro són una malaltia de la pell molt...

10 emocions que canviaran la teva vida

1. Gràcies Aquesta és probablement l'emoció p...

Apreneu aquests 5 trucs per allunyar els mosquits durant tot l'estiu

Pel que fa als mosquits, crec que a ningú li agra...

Els perills de la radiació informàtica

El fenomen de la radiació informàtica afectarà di...

Dolor muscular després d'un exercici intens

Molts amics a qui no els agrada l'esport ja h...