Els tipus d'intoxicació alimentària comuns inclouen l'enverinament per bacteris, la intoxicació per a animals i les plantes i l'enverinament químic pot causar símptomes com mareigs, nàusees i vòmits, com beure molta aigua i provocar vòmits. 1. Mesures d'emergència que es poden adoptar: (1) Beure aigua. Beveu immediatament molta aigua neta per diluir les toxines. (2) Induir el vòmit. Utilitzeu els dits per comprimir la gola i intenteu buidar l'estómac tant com sigui possible. (3) Segell. Segellar els aliments menjats per evitar que més persones es facin malbé. (4) Demaneu ajuda. Demaneu ajuda immediatament al centre d'emergències Com més aviat aneu a l'hospital, més fàcil serà el rescat Si han passat més de 2 hores, el verí s'absorbirà a la sang i el tractament serà més difícil. 2. Intoxicació alimentària bacteriana (1) Causes de la malaltia: una és una infecció aguda causada per la reproducció massiva de bacteris en els intestins. Els bacteris comuns inclouen Salmonella, Escherichia coli, Proteus i Clostridium difficile dium botulinum. (2) Auto-rescat in situ: els principals mètodes de tractament in situ són els vòmits i la catarsi que es poden realitzar amb solució de permanganat de potassi (1:5000) o aigua tèbia. Quan vomita, el cap de la persona enverinada s'ha d'inclinar cap a un costat per evitar la inhalació a les vies respiratòries. Presta atenció a la substitució de líquids i evita la deshidratació. Pots prendre sopa d'arròs amb sal o sucre i aigua salada per via oral. En casos greus, aneu a l'hospital per rebre tractament d'urgència. 3. Intoxicació per mongetes Les mongetes verdes són una verdura de consum habitual, però sovint la gent pateix una intoxicació després de menjar-les a causa d'una cocció inadequada. (1) Components i mecanismes tòxics: en general es creu que els components tòxics relacionats amb la intoxicació dels fesols són les saponines i les hemaglutinines que contenen els fesols, que tenen un efecte de coagulació. (2) Causes d'enverinament i prevenció: Això es deu principalment a que els aliments no es cuinen a fons, la qual cosa provoca intoxicació després de menjar. Les mongetes verdes són millor estofades, no siguis massa llamineres per a que estiguin ben escalfades. (3) Símptomes d'intoxicació: el període d'incubació oscil·la entre mitja hora i tres hores, i pot arribar fins a 15 hores en la gent gran. Després de menjar, les persones poden experimentar nàusees, vòmits, dolor abdominal, diarrea, marejos i mal de cap. Algunes persones poden experimentar opressió al pit, palpitacions, suors freds, entumiment de les extremitats i calfreds. (4) Mesures d'autoajuda i ajuda mútua: normalment no es requereix cap tractament i el pacient es recuperarà ràpidament després de vòmits i diarrea. Les persones amb vòmits i diarrea greus poden rebre un tractament simptomàtic, mentre que les que tenen una intoxicació lleu poden recuperar-se soles després del descans Beure una quantitat adequada de regalèssia i mongetes vermelles, ja que el te pot tenir un cert efecte desintoxicant. Les persones greument intoxicades haurien d'anar a l'hospital per rebre tractament d'urgència. |
<<: Què fer si el lligament del turmell s'esquinça? Resulta que són aquests tres passos
>>: Tractament làser per als roncs
Moltes noies no tenen coneixements sobre les tova...
Moltes persones que encara tenen hemorroides inte...
Què és Benali University College? Binary Universit...
El líquid oral de Jinhua té l'efecte de tract...
Diversos dolors crònics com ara dolors articulars...
L'estenosi esofàgica no només és dolorosa fís...
Els experts diuen que si el nivell de sucre en la...
Si vols saber quins són els símptomes d'un re...
La gastritis superficial també és un tipus de mal...
Els ulls enfonsats són molt molestos per a moltes...
Què és el lloc web de l'Hospital General de Ch...
Reumatoide és l'abreviatura d'artritis re...
Què pots fer en 3 minuts mentre esperes l'aut...
La mort és un resultat inevitable per a tothom, p...
Per determinar és una paraula xinesa comuna, que ...