Moltes persones no saben que es rentaran directament la taula de tallar que s'han comprat amb aigua neta i, després, l'utilitzaran directament després que estiguin seques el mantenim? Remull amb aigua salada : podeu utilitzar aigua salada (no necessàriament salada, és millor posar-la en remull completament durant 3-4 dies, no s'esquerdarà fins i tot després d'uns quants anys, la sal també ho és) una vegada o en combinació amb aigua salada. Remullar la superfície neta i ja està llest per al seu ús, tenint cura d'evitar l'exposició a aigua salada lleugerament concentrada. Motiu: la sal pot augmentar la densitat dels productes de fusta i descompondre el greix dins de la majoria dels productes de fusta, fent que la superfície sigui menys probable que s'assequi i sigui més fàcil de netejar. Remull en oli : apliqueu oli de cuina a les superfícies superior i inferior i a la zona circumdant de la taula de tallar, espereu que l'oli s'assequi i després torneu-ho a aplicar tres o quatre vegades i es pot utilitzar després que l'oli s'assequi. Com que l'oli té un fort poder de penetració i no és fàcil d'evaporar, pot hidratar la fusta durant molt de temps, de manera que la taula de tallar és duradora i no és fàcil de trencar o podrir-se. A més, per evitar que la taula de tallar s'esquerde, aneu amb compte de no sobreexposar la taula de tallar al sol per evitar la corrosió, assegureu-vos de netejar-la després d'utilitzar-la i penjar-la per assecar-la 1. Netegeu la taula de tallar de bambú després de cada ús, netegeu les taques d'aigua amb una tovallola seca i, a continuació, pengeu-la en un lloc ventilat, mantenint els dos costats secs. 2. Les taules de tallar de bambú no s'han d'exposar al sol, al vapor o remullades amb aigua durant molt de temps, ni s'han de col·locar en un esterilitzador per a l'esterilització a alta temperatura. A més, no és apte per a rentavaixelles. 3. Aplicar de tant en tant una capa d'oli a la superfície de la taula de tallar per hidratar la fibra de bambú i allargar-ne la vida útil. 4. Després de tallar la carn amb una forta olor de peix, renteu-la amb llimona i sal gruixuda per eliminar l'olor i matar els bacteris. 5. Després de manipular ingredients molt greixos, la taula de tallar no és fàcil de netejar No utilitzeu objectes com ara llana d'acer per fregar-la. 6. Es recomana utilitzar diferents taules de tallar per tallar carn cuita, carn crua, fruites i verdures. 7. Hi ha una gran diferència de temperatura entre el nord i el sud del meu país, l'enfocament principal és prevenir el mildiu, el que significa mantenir la taula de tallar de bambú seca al nord, l'objectiu principal és prevenir l'esquerda, la qual cosa significa que la taula de tallar de bambú s'ha de mantenir a una determinada temperatura quan estigui en ús. 8. Si hi ha taques de floridura a la taula de tallar de bambú, podeu barrejar vinagre blanc en una proporció d'1:2, esperar que bulli i utilitzar-lo per remullar les taques de floridura o aplicar-lo directament a les taques de floridura i després aplicar una capa d'oli de cuina després de l'assecat. |
<<: El mètode correcte i l'eficàcia de remull en aigua de la cançó de pany
Si la mucosa gàstrica del cos humà s'aprima, ...
Què és el lloc web de l'Associació Mèdica Amer...
En l'etapa tardana del càncer de fetge, hi ha...
Què és el lloc web de Jun Ji-hyun? Jun Ji-hyun (an...
En rentar-se els cabells, moltes persones trobara...
Hi ha molts tipus de medicaments i no podeu triar...
L'espasme gàstric es coneix comunament com a ...
Or líquid: rosa Un oli essencial imprescindible p...
Moltes causes de butllofes als peus es deuen a le...
La pèrdua de pes és una tendència molt popular en...
En termes generals, molts nens augmentaran de pes...
El refredat, la febre i la tos són algunes malalt...
Moltes persones pateixen de pressió arterial alta...
Moltes persones trobaran que després d’un llarg p...
L'entrenament de la respiració abdominal ens ...