Tots sabem que el niu d'ocell és un tònic amb un valor nutritiu molt alt. Té grans beneficis per a la gent gran, els nens i les dones embarassades. Per tant, el preu de venda del niu d'ocells és extremadament elevat. De fet, la gelatina és una mena de proteïna que es fa bullint pells o ossos d'animals a l'aigua, i el preu de la gelatina no és car. Què és la gelatina La gelatina és una mescla de proteïnes solubles en aigua. Es produeix per hidròlisi parcial del col·lagen a la pell, els lligaments i els tendons amb àcid o àlcali o per ebullició en aigua. És incolora o lleugerament groguenca, en pols cruixent, s'infla en aigua a 35-40 °C per formar un gel propi. És una proteïna nutricionalment incompleta que manca de certs aminoàcids essencials, sobretot triptòfan. S'utilitza molt en l'alimentació i en la producció d'adhesius, films fotogràfics, filtres, etc. S'utilitza habitualment per fer gelees i altres postres, s'elabora amb ossos, pell i tendons d'animals bullits. Una alternativa és l'agar-agar, fet d'algues marines, una altra està feta amb arrel de kudzu. L'agar-agar venut generalment es presenta en tires semblants a fideus, pols o blocs llargs, i sovint és de color blanquinós. Com distingir la gelatina comestible de la gelatina industrial La diferència entre la gelatina industrial i la gelatina comestible no es nota. La manca de mètodes de detecció comporta la possibilitat de l'ús il·legal de gelatina industrial, igual que el fracàs anterior per detectar la melamina, el producte va passar la prova però no és segur. Com mantenir-se allunyat de la gelatina El paper de la gelatina La gelatina és soluble en aigua calenta per formar un gel termoreversible, que té propietats físiques extremadament excel·lents, com ara poder gelificant, afinitat, alta dispersibilitat, baixa viscositat, estabilitat de dispersió i retenció d'aigua. La gelatina té les propietats de recobriment, duresa i reversibilitat, per la qual cosa és un additiu alimentari important, com un agent gelificant i estabilitzador per als aliments. Agent espessidor, espumant. S'utilitzen àmpliament emulsionants, dispersants, clarificants, etc. A més dels usos industrials de la gelatina, també s'utilitzen àmpliament la gelatina comestible i la gelatina medicinal, excepte la gelatina que s'utilitza a les píndoles d'oli de fetge de tauró d'Olejian, altres productes sanitaris de tipus càpsula d'Olejian utilitzen bàsicament gelatina. |
<<: Què és la teràpia de desensibilització?
>>: La litotrícia làser és perjudicial per als ronyons?
La dieta és especialment important per als pacien...
Si apareixen coàguls de sang als vedells, és caus...
En primer lloc, no penseu que el reumatisme només...
També hi ha diferents tipus de podridura del peu....
Si pateix pulpitis, per descomptat, heu de presta...
Les persones modernes ocupades no tenen exercici ...
La clara d'ou és molt rica en nutrients com v...
Què és el lloc web de Lange Watch? A. Lange & ...
Què és el lloc web de Tom Cruise? Tom Cruise (àlie...
Gairebé tothom es refreda i els refredats greus s...
Què és el lloc web de la Universitat d'Islàndi...
Com a planta medicinal xinesa comuna, Luo Han Guo...
La fibrosi pulmonar és una malaltia mundial i mol...
La gastritis és una inflamació severa de l'es...
Durant les relacions sexuals, si l'estil de g...