Quin tipus de mel és bona per a l'estómac

Quin tipus de mel és bona per a l'estómac

Si voleu nodrir el vostre estómac i prevenir alguns problemes gastrointestinals, el mètode de condicionament correcte és una dieta científica, i hi ha alguns mètodes dietètics per a la cura de la salut que són més beneficiosos.

1. Seleccioneu "Dazhong Mi"

Algunes varietats de mel fresca al mercat, com la mel de lligabosc i la mel d'àloe, poden haver estat barrejades perquè aquests cultius rarament es cultiven a gran escala. Es recomana comprar mels populars com ara mel de flor de llagosta i mel de flor de jujub, i no sigueu supersticiosos amb la mel funcional.

2. Beure suplement energètic al matí

Beure mel al matí no només pot nodrir el yin i humitejar la sequedat, sinó que també pot reposar ràpidament l'energia física. El millor és prendre mel 1-1,5 hores abans dels àpats o 2-3 hores després dels àpats per evitar irritar l'estómac i els intestins. És especialment important tenir en compte que les persones amb melsa i estómac febles no haurien de beure mel amb l'estómac buit. Poden untar mel al pa o als panets al vapor i menjar-los per retenir completament els nutrients de la mel.

3. L'aigua freda hidrata els intestins, l'aigua tèbia nodreix

La temperatura de l'aigua per preparar la mel no ha de superar els 50 graus centígrads, en cas contrari els nutrients es perdran fàcilment. Si es pren amb aigua bullida tèbia (al voltant de 40 graus centígrads), tindrà un millor efecte nutritiu si es pren amb aigua bullida freda (temperatura ambient), tindrà un efecte més significatiu en la humectació dels intestins i la promoció dels moviments intestinals.

4. Eviteu el contacte amb objectes metàl·lics durant l'emmagatzematge

La mel és àcida Quan l'emmagatzemeu, no feu servir recipients metàl·lics per evitar reaccions químiques. A més, la cristal·lització de la mel és normal i no té res a veure amb la qualitat. Després del consum, l'envàs s'ha de mantenir hermètic. La mel té una forta humitat i propietats d'absorció d'olors, de manera que s'ha d'evitar l'entrada d'humitat i olor, que faria que la mel fermenta i es deteriori. No emmagatzemeu a una temperatura massa elevada per evitar la destrucció dels nutrients.

<<:  Hipertensió pulmonar: classificació i tractament

>>:  Què causa la tos seca sense flema? Compte amb 12 factors

Recomanar articles

Què he de fer si les meves dents del seny es tornen tortes?

De fet, això és el que anomenem les dents del sen...

Els avantatges i els inconvenients de menjar pomes

La poma és coneguda com la rei de les fruites i é...

Compte amb cinc mals hàbits que fan que els teus pits siguin més petits

Per mantenir les seves belles corbes de pit, algu...

Què menjar per millorar ràpidament d'un mal estómac

Un mal estómac és una malaltia molt freqüent i in...

La ingesta excessiva d'aquests 6 aliments et convertirà en un monstre lleig

1. Pastís - sens dubte engreixarà Els aliments es...

Què he de fer si tinc massa muscular del vedell?

Els músculs del panxell afectaran la forma de les...

Quina diferència hi ha entre iode i tintura de iode?

La tintura de iode i la povidona de iode són desi...

Xampú anticaspa i picor

Molta gent té molta caspa, però no saben què fer....

Com és Dia_Dia cada dia? Dia_Dia ressenyes diàries i informació del lloc web

Què és el lloc web de Dia_Dia Tiantian? Dia (Distr...

Menjar peres pot reduir el sucre en la sang?

Els pacients diabètics generalment presenten símp...

Per què la punta dels dits té 10 signes de malaltia?

Quan es produeix un entumiment a la punta dels di...

Què són els punts negres a les orelles?

Els punts negres són un problema de pell comú en ...

És dolorós fer-se una angiografia? Procediment d'angiografia

L'angiografia és un mètode d'examen relat...

Com funcionen els humidificadors

Un humidificador és un electrodomèstic que pot au...