Si voleu nodrir el vostre estómac i prevenir alguns problemes gastrointestinals, el mètode de condicionament correcte és una dieta científica, i hi ha alguns mètodes dietètics per a la cura de la salut que són més beneficiosos. 1. Seleccioneu "Dazhong Mi" Algunes varietats de mel fresca al mercat, com la mel de lligabosc i la mel d'àloe, poden haver estat barrejades perquè aquests cultius rarament es cultiven a gran escala. Es recomana comprar mels populars com ara mel de flor de llagosta i mel de flor de jujub, i no sigueu supersticiosos amb la mel funcional. 2. Beure suplement energètic al matí Beure mel al matí no només pot nodrir el yin i humitejar la sequedat, sinó que també pot reposar ràpidament l'energia física. El millor és prendre mel 1-1,5 hores abans dels àpats o 2-3 hores després dels àpats per evitar irritar l'estómac i els intestins. És especialment important tenir en compte que les persones amb melsa i estómac febles no haurien de beure mel amb l'estómac buit. Poden untar mel al pa o als panets al vapor i menjar-los per retenir completament els nutrients de la mel. 3. L'aigua freda hidrata els intestins, l'aigua tèbia nodreix La temperatura de l'aigua per preparar la mel no ha de superar els 50 graus centígrads, en cas contrari els nutrients es perdran fàcilment. Si es pren amb aigua bullida tèbia (al voltant de 40 graus centígrads), tindrà un millor efecte nutritiu si es pren amb aigua bullida freda (temperatura ambient), tindrà un efecte més significatiu en la humectació dels intestins i la promoció dels moviments intestinals. 4. Eviteu el contacte amb objectes metàl·lics durant l'emmagatzematge La mel és àcida Quan l'emmagatzemeu, no feu servir recipients metàl·lics per evitar reaccions químiques. A més, la cristal·lització de la mel és normal i no té res a veure amb la qualitat. Després del consum, l'envàs s'ha de mantenir hermètic. La mel té una forta humitat i propietats d'absorció d'olors, de manera que s'ha d'evitar l'entrada d'humitat i olor, que faria que la mel fermenta i es deteriori. No emmagatzemeu a una temperatura massa elevada per evitar la destrucció dels nutrients. |
<<: Hipertensió pulmonar: classificació i tractament
>>: Què causa la tos seca sense flema? Compte amb 12 factors
A l'estiu calorós, tot i que la temperatura é...
De fet, això és el que anomenem les dents del sen...
La poma és coneguda com la rei de les fruites i é...
Per mantenir les seves belles corbes de pit, algu...
Un mal estómac és una malaltia molt freqüent i in...
1. Pastís - sens dubte engreixarà Els aliments es...
Els músculs del panxell afectaran la forma de les...
La tintura de iode i la povidona de iode són desi...
Molta gent té molta caspa, però no saben què fer....
Què és el lloc web de Dia_Dia Tiantian? Dia (Distr...
Els pacients diabètics generalment presenten símp...
Quan es produeix un entumiment a la punta dels di...
Els punts negres són un problema de pell comú en ...
L'angiografia és un mètode d'examen relat...
Un humidificador és un electrodomèstic que pot au...