Quin tipus de mel és bona per a l'estómac

Quin tipus de mel és bona per a l'estómac

Si voleu nodrir el vostre estómac i prevenir alguns problemes gastrointestinals, el mètode de condicionament correcte és una dieta científica, i hi ha alguns mètodes dietètics per a la cura de la salut que són més beneficiosos.

1. Seleccioneu "Dazhong Mi"

Algunes varietats de mel fresca al mercat, com la mel de lligabosc i la mel d'àloe, poden haver estat barrejades perquè aquests cultius rarament es cultiven a gran escala. Es recomana comprar mels populars com ara mel de flor de llagosta i mel de flor de jujub, i no sigueu supersticiosos amb la mel funcional.

2. Beure suplement energètic al matí

Beure mel al matí no només pot nodrir el yin i humitejar la sequedat, sinó que també pot reposar ràpidament l'energia física. El millor és prendre mel 1-1,5 hores abans dels àpats o 2-3 hores després dels àpats per evitar irritar l'estómac i els intestins. És especialment important tenir en compte que les persones amb melsa i estómac febles no haurien de beure mel amb l'estómac buit. Poden untar mel al pa o als panets al vapor i menjar-los per retenir completament els nutrients de la mel.

3. L'aigua freda hidrata els intestins, l'aigua tèbia nodreix

La temperatura de l'aigua per preparar la mel no ha de superar els 50 graus centígrads, en cas contrari els nutrients es perdran fàcilment. Si es pren amb aigua bullida tèbia (al voltant de 40 graus centígrads), tindrà un millor efecte nutritiu si es pren amb aigua bullida freda (temperatura ambient), tindrà un efecte més significatiu en la humectació dels intestins i la promoció dels moviments intestinals.

4. Eviteu el contacte amb objectes metàl·lics durant l'emmagatzematge

La mel és àcida Quan l'emmagatzemeu, no feu servir recipients metàl·lics per evitar reaccions químiques. A més, la cristal·lització de la mel és normal i no té res a veure amb la qualitat. Després del consum, l'envàs s'ha de mantenir hermètic. La mel té una forta humitat i propietats d'absorció d'olors, de manera que s'ha d'evitar l'entrada d'humitat i olor, que faria que la mel fermenta i es deteriori. No emmagatzemeu a una temperatura massa elevada per evitar la destrucció dels nutrients.

<<:  Hipertensió pulmonar: classificació i tractament

>>:  Què causa la tos seca sense flema? Compte amb 12 factors

Recomanar articles

Quins són els símptomes de l'endomiocarditis?

A poc a poc, l'endomiocarditis s'ha conve...

Què fer si teniu diarrea viral? Com curar-ho?

La diarrea és un símptoma que sovint experimentem...

Què vol dir la lluna a les ungles?

Si mirem bé les ungles, trobarem que sovint hi ha...

Què he de fer si la meva pell es torna al·lèrgica de sobte?

Molts amics no saben que tenen al·lèrgies a la pe...

Símptomes d'al·lèrgia a la injecció de Danshen

Crec que molts de nosaltres hem experimentat al·l...

Què causa els tumors de cèl·lules dels illots pancreàtics

El carcinoma de cèl·lules de l'illot és una m...

Quins són els efectes de la formalina?

Crec que tothom està familiaritzat amb la formali...

Què fer si teniu fetge gras

Entre moltes malalties clíniques, el fetge gras é...

Quins són els efectes del coixí ambre

Alguna vegada has dormit sobre un coixí ambre? De...

Què causa la micció freqüent?

La micció freqüent és una malaltia comuna a la vi...

Què he de fer si les meves sabates de cuir blanques es tornen grogues?

Es pot dir que el blanc és el color preferit de t...

La injecció de doxofalè té alguna reacció adversa?

El doxolol per injecció s'utilitza principalm...