L'all remullat en vinagre té molts efectes beneficiosos, pot hidratar la pell i millorar la qualitat de la pell, i també pot prevenir la formació de taques de pigmentació, sobretot a l'estiu, quan la pell és vulnerable als danys i la llum solar, l'all sucat en vinagre es pot convertir en un protector solar. 1. El vinagre pot hidratar la pell, prendre 1-2 cullerades de vinagre i mel cadascuna amb aigua tèbia, 2-3 vegades al dia. 2. El vinagre pot prevenir la formació de taques de pigmentació. L'estiu és l'època en què la pell és més vulnerable als danys. La llum solar és molt llarga. A més, la gent porta menys roba i la major part de la pell està exposada a les substàncies protectores de la pell: el sèu i la humitat s'evaporen, fent que la pell sembli rugosa i seca. Barregeu la meitat d'oli d'oliva i la meitat de vinagre d'arròs, remeneu bé per fer el vostre propi protector solar, apliqueu-lo uniformement a la pell per protegir-vos de les cremades UV. 3. Remull l'all en vinagre: remulla els grans d'all nets i pelats en aigua durant la nit i deixa'ls en remull durant 50 dies abans de menjar. Menjar 2-3 grans d'all sucats en vinagre i beure el suc de vinagre diluït 3 vegades al dia pot alleujar la febre i el refredat, prevenir els refredats i enfortir el cos. Els pacients amb rinitis poden utilitzar una ampolla petita amb una boca petita per omplir-la amb suc de vinagre d'all i olorar-la amb el nas mentre miren la televisió cada nit. L'efecte serà evident després de mig mes. 4. És ben sabut que l'all pot matar els bacteris L'allicina s'utilitza en la pràctica clínica com a tractament antimicrobià. El component principal del vinagre és l'àcid acètic, que també té un efecte bactericida. No obstant això, consumir-ne massa pot provocar fàcilment un augment de la concentració d'àcids estomacals. Per tant, menjar més alls sucats en vinagre no és necessàriament millor; 5. Encara que l'all té efectes evidents en la reducció dels lípids sanguinis i en la prevenció de malalties coronàries i arteriosclerosi, també pot prevenir la formació de coàguls sanguinis. Pot induir l'activitat dels enzims de desintoxicació de cèl·lules hepàtiques i protegir el fetge, pot bloquejar la síntesi de carcinògens de nitrosamina i prevenir l'aparició de càncer. Menjar all regularment també pot retardar l'envelliment i prevenir eficaçment la intoxicació per plom. |
<<: Quins són els símptomes de l'autisme d'alt funcionament?
>>: Què fer amb les berrugues de les ungles? Aquest tractament és efectiu
Quin és el lloc web oficial de la banda WANDS? WAN...
Què és el lloc web de South African Telkom? Telkom...
Què és Fackelman? Fackelmann GmbH & Co. KG és ...
És possible que no sàpigues molt sobre la síndria...
La majoria de la gent pensaria que la sauna és un...
La sang a les femtes és molt comú en la pràctica ...
Quin és el lloc web del Ministeri de Situacions d&...
Crec que tothom sap la importància de la columna ...
Què és la Universitat de Friburg? La Universitat d...
Quin és el lloc web d'Isetan Japan? Isetan (いせ...
Una nutrició equilibrada, l'exercici i deixar...
La qualitat del cabell de cadascú és diferent. El...
Tots sabem que els nadons són propensos a la infe...
Què és el lloc web de Gibson Law Firm? Gibson, Dun...
Què és MobiFone? MobiFone (Vietnam Mobile Telecom ...