A l'estiu i a la tardor, les persones són més propenses als refredats de calor del vent. Els símptomes més comuns dels refredats de calor del vent són la gola vermella, inflada i dolorosa i l'esput groc enganxós. Si els símptomes són lleugerament lleus, es pot utilitzar la dietoteràpia per alleujar-los i tractar-los, i l'efecte és molt bo. Què menjar per al fred i la calor del vent? 1. Castanyada d'aigua És apte per a persones amb fred, tos amb flema groga, mal de coll, boca seca i set. Té els efectes de netejar la calor, resoldre la flema i apagar la set. Es pot menjar cru, cuit o beure com a suc. Si el bulleu en aigua amb pell de medusa i el beu, el seu efecte de resoldre la flegma i alleujar la tos serà millor. 2. Mongetes Mung La mongeta mungo en si és una medicina tradicional xinesa, que té l'efecte d'eliminar la calor i desintoxicar. Si sou un pacient que pateix malalties febrils com ara la calor exògena del vent, l'erisipela i la invasió de la calor interna, també podeu prendre mongetes mung mentre preneu medicina xinesa, que té un bon efecte terapèutic. Per evitar menjar mongetes massa fredes, no cal beure sopa de mongetes. Podeu triar una altra manera de menjar-les, que és menjar farinetes de mongetes. 3. Meló amarg El meló amarg és amarg, no tòxic, de naturalesa freda i entra als meridians del cor, el fetge, la melsa i els pulmons. Té els efectes d'eliminar la calor i alleujar la calor de l'estiu, eliminar la calor i desintoxicar, alleujar la fatiga i netejar la ment, estimular el Qi i alleujar la fatiga, i beneficiar els ronyons i afavorir la micció. Si tens calor i set, o tens una calor espinosa al teu cos, pots provar d'afegir meló amarg al teu menú d'estiu. 4. Tofu Escollir proteïnes d'alta qualitat quan tens un refredat pot augmentar la capacitat del teu cos per reparar-se. La proteïna d'alta qualitat inclou el tofu. El tofu és ric en nutrients i es coneix com a "carn vegetal". El tofu té un gust dolç i lleugerament fred, i pot nodrir la melsa i l'estómac, eliminar la calor i humitejar la sequedat, afavorir la micció i alleujar la calor i les toxines. El tofu pot ser un plat autònom o utilitzar-se com a ingredient principal o com a guarnició. Es pot utilitzar en sopes, fregits o guisats. 5. Meló d'hivern La medicina tradicional xinesa creu que el meló d'hivern és fresc, dolç i de sabor lleuger, i entra als pulmons, l'intestí gros i els meridians de la bufeta. Quan feu la sopa de meló d'hivern, el millor és rentar la pell del meló d'hivern i posar-la a l'olla amb la pell i les llavors per cuinar la sopa, que tindrà un millor efecte diürètic. |
<<: Es poden esprémer els punts negres? Quin és el mètode correcte?
>>: Quines són les causes de la disminució de la immunitat?
La pulpitis és una malaltia inflamatòria que és m...
Quin és el lloc web de Hiroshima Toyo Carp? Hirosh...
Les esgarrapades causades per les ungles són difí...
Molts amics estan perduts quan els seus globus oc...
Si els homes tenen impotència o diverses disfunci...
A mesura que s'acosta l'estiu, és realmen...
Què és el lloc web d'Innisfree? Innisfree és l...
Què és Monde Selection? Monde Selection (Conferènc...
La noguera és un aliment càlid, la noguera pot no...
Hi ha un vell refrany que "la medicina i els...
Si pateix proctitis i desenvolupa úlceres, és una...
La magrana té un gust agre i dolç, mentre que l...
Quin és el lloc web del King's College Cambrid...
Moltes persones no saben molt sobre la creatina q...
L'arteritis trombòtica és una malaltia comuna...