Quan mira les etiquetes dels aliments, és possible que la majoria de la gent només conegui alguns ingredients senzills com l'aigua i la sacarosa, però no està molt familiaritzat amb alguns termes professionals. En aquest número, us explicaré aquells termes obscurs que sovint apareixen a les llistes d'ingredients. gelatina Es tracta d'un polipèptid de gran molècula que s'obté mitjançant la hidrolització del col·lagen contingut a la pell animal, ossos, lligaments, etc., que és el component principal de la gelea de pell de porc. En aliments, s'utilitza com a espessidor i s'utilitza àmpliament en aliments com el gelat, el iogurt i la gelea. Tot i que el protagonista de l'anteriorment sensacional incident de la "càpsula tòxica" també va ser la gelatina, en realitat era la gelatina industrial, que conté metalls pesants, la gelatina comestible és segura i no tòxica, i els consumidors la poden menjar amb confiança. Crema no làctia El seu sabor és semblant al de la llet, i també s'anomena crema en pols. Es fa un "acompanyant" per al cafè, el te negre i el te amb llet, o com a ingredient per a la gelatina i la gelatina de tortuga més, reduint així els costos per als productors. Els ingredients principals de la crema no làctia inclouen proteïna de la llet, lactosa, oli vegetal hidrogenat i maltodextrina. La hidrogenació parcial dels olis vegetals produirà àcids grassos trans, que s'ha demostrat que augmenten el risc de diverses malalties cròniques com l'aterosclerosi i les malalties coronàries. Els ingredients similars a la crema no làctia inclouen "mantega vegetal", "margarina", "escurçament", etc. Maltodextrina És un producte de descomposició del midó fet del midó mitjançant hidròlisi, refinat i assecat per atomització. La maltodextrina és més fàcil de digerir i absorbir que les macromolècules de midó Afegir-la a certs aliments nutricionals pot tenir certs beneficis per als pacients amb mala digestió després de la cirurgia. Molts fabricants l'afegeixen a aliments sense sucre com el midó, però de fet la maltodextrina augmenta els nivells de sucre en sang molt ràpidament i no és apta per a pacients diabètics ni per a aquells que estan intentant perdre pes. A més, la maltodextrina s'afegeix com a farciment a aliments com la pols de llavors de lotus i la pols de ñame, que reduirà la proporció d'ingredients naturals. Similars a la maltodextrina són el xarop de glucosa, el xarop de fructosa, el xarop de blat de moro i altres ingredients. |
<<: 6 maneres de comprovar si teniu hemorroides
>>: La "llista negra" de la salut a la vida quotidiana
Okra, també coneguda com a banya de dama, és orig...
El gust del pollastre guisat amb durian és molt b...
Els problemes del taló són un fenomen comú per a ...
Què és Proenza Schouler? Proenza Schouler és una f...
El sistema al·lèrgic és un fenomen que afecta la ...
L'oïda és un conjunt complex format per múlti...
Qinghuobao és un medicament que pot prevenir el r...
Quin és el lloc web de Nippon Shako Manufacturing ...
Cada cop hi ha més pacients amb diabetis avui dia...
Sovint sentim parlar del virus de l'hepatitis...
Sovint sentim que les plantes poden protegir cont...
Quin és el lloc web d'Arctic Fox_Fjallraven? F...
El forn de microones és un tipus d'aparell de...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Albany...
De fet, molts dels nostres amics pateixen una def...