Si les persones volen créixer de forma sana, no poden prescindir d'una varietat de nutrients, les vitamines són una d'elles, especialment la vitamina D. Hi ha pocs aliments a la nostra dieta diària que contenen vitamina D, de manera que les persones haurien de rebre més llum solar per complementar la vitamina D. Al mateix temps, també haurien de prestar atenció a algunes verdures que contenen vitamina D i menjar-ne més al llarg de la seva vida. 1. Salmó Les dades de l'American Natural Health Alliance mostren que el salmó té el contingut de vitamina D més alt de tots els aliments naturals. A més del salmó, la tonyina també és rica en vitamina D. Tant si és fresc, congelat o enllaunat, el contingut és molt elevat. 2. Llet L'Institut de Nutrició Linus Pauling ha descobert que tant la llet sencera com la desnatada contenen vitamina D natural, i moltes llets del mercat s'han enriquit amb vitamina D. 3. Ous L'Institut de Nutrició Linus Pauling ha descobert que els ous són un poderós reservori de nutrients. Els rovells d'ou contenen molta vitamina D i les clares d'ou també contenen moltes proteïnes d'alta qualitat. 4. Bolets Un nou estudi als Estats Units va trobar que la vitamina D dels bolets blancs rodons es va multiplicar per quatre després d'estar exposats a la llum ultraviolada durant diverses hores. Abans de menjar bolets, deixeu-los prendre el sol! 5. Gamba Les dades de la base de dades nacional de nutrició natural del Departament d'Agricultura dels EUA mostren que les gambes són riques en àcids grassos omega-3 i riques en proteïnes, però baixes en greixos i calories. Recordatori càlid: els aliments anteriors són deliciosos, però presteu atenció a la ingesta excessiva de vitamina D. L'editor recomana una dieta raonable. Per complementar la vitamina D, cal participar en més activitats a l'aire lliure, sempre que el cos humà rebi prou llum solar, el cos pot sintetitzar prou vitamina D. A excepció dels aliments enriquits, el contingut de vitamina D en els aliments naturals és generalment baix en els aliments d'origen animal, com ara peixos marins rics en greixos i ous de peix, ous, crema de llet i llet. en traces de vitamina D, mentre que les verdures, els cereals i els seus productes i les fruites contenen petites quantitats de vitamina D o gairebé cap activitat de vitamina D. |
<<: Quins són els perills d'una petita diferència de pressió de pols?
>>: Saps per què la diferència de pressió del pols és gran?
Les llavors de l'absenc són riques en nutrien...
Quan apareixen símptomes de mal de cap i marejos,...
Les deposicions freqüents que no constitueixen di...
Les persones amb espondilosi cervical han de sabe...
La tonyina té un gran valor d'aprofitament i ...
Els nivells de vida d'avui milloren constantm...
Les fruites ocupen un lloc important en la nostra...
Les persones que han patit problemes d'acne d...
La hipertensió és una malaltia difícil de reversi...
El fetge en si és l'òrgan de desintoxicació m...
L'esofagitis per reflux és una malaltia gastr...
Quina és la pàgina web de l'Acadèmia de Belles...
De fet, moltes persones acostumen a equivocar-se ...
Quin és el lloc web de Johnny Depp? Johnny Depp és...
Quina és la pàgina web del Stuttgart Football Club...