Si les persones volen créixer de forma sana, no poden prescindir d'una varietat de nutrients, les vitamines són una d'elles, especialment la vitamina D. Hi ha pocs aliments a la nostra dieta diària que contenen vitamina D, de manera que les persones haurien de rebre més llum solar per complementar la vitamina D. Al mateix temps, també haurien de prestar atenció a algunes verdures que contenen vitamina D i menjar-ne més al llarg de la seva vida. 1. Salmó Les dades de l'American Natural Health Alliance mostren que el salmó té el contingut de vitamina D més alt de tots els aliments naturals. A més del salmó, la tonyina també és rica en vitamina D. Tant si és fresc, congelat o enllaunat, el contingut és molt elevat. 2. Llet L'Institut de Nutrició Linus Pauling ha descobert que tant la llet sencera com la desnatada contenen vitamina D natural, i moltes llets del mercat s'han enriquit amb vitamina D. 3. Ous L'Institut de Nutrició Linus Pauling ha descobert que els ous són un poderós reservori de nutrients. Els rovells d'ou contenen molta vitamina D i les clares d'ou també contenen moltes proteïnes d'alta qualitat. 4. Bolets Un nou estudi als Estats Units va trobar que la vitamina D dels bolets blancs rodons es va multiplicar per quatre després d'estar exposats a la llum ultraviolada durant diverses hores. Abans de menjar bolets, deixeu-los prendre el sol! 5. Gamba Les dades de la base de dades nacional de nutrició natural del Departament d'Agricultura dels EUA mostren que les gambes són riques en àcids grassos omega-3 i riques en proteïnes, però baixes en greixos i calories. Recordatori càlid: els aliments anteriors són deliciosos, però presteu atenció a la ingesta excessiva de vitamina D. L'editor recomana una dieta raonable. Per complementar la vitamina D, cal participar en més activitats a l'aire lliure, sempre que el cos humà rebi prou llum solar, el cos pot sintetitzar prou vitamina D. A excepció dels aliments enriquits, el contingut de vitamina D en els aliments naturals és generalment baix en els aliments d'origen animal, com ara peixos marins rics en greixos i ous de peix, ous, crema de llet i llet. en traces de vitamina D, mentre que les verdures, els cereals i els seus productes i les fruites contenen petites quantitats de vitamina D o gairebé cap activitat de vitamina D. |
<<: Quins són els perills d'una petita diferència de pressió de pols?
>>: Saps per què la diferència de pressió del pols és gran?
En realitat, la malaltia de l'anèmia es pot d...
Els àcids orgànics del iogurt poden millorar efic...
La bellesa sexy d'una dona no només es reflec...
Sovint sentim parlar d'infeccions bacterianes...
Quina és la pàgina web del Nuremberg Football Club...
Totes les dones que s'han maquillat saben que...
Hi ha molta radiació a les nostres vides i, tot i...
Quina és la pàgina web de la Federació Internacion...
Els cossos de moltes persones han acumulat moltes...
La cervesa és una beguda alcohòlica molt popular ...
Quin és el lloc web de Xie Kaiwen Law Firm? Kelvin...
Gua Sha és un tractament de la medicina tradicion...
La diferència de pulsació reflecteix l'elasti...
Si es compara el cos humà amb una empresa que fun...
L'acne és causat per una secreció excessiva d...