Quines verdures contenen vitamina D?

Quines verdures contenen vitamina D?

Si les persones volen créixer de forma sana, no poden prescindir d'una varietat de nutrients, les vitamines són una d'elles, especialment la vitamina D. Hi ha pocs aliments a la nostra dieta diària que contenen vitamina D, de manera que les persones haurien de rebre més llum solar per complementar la vitamina D. Al mateix temps, també haurien de prestar atenció a algunes verdures que contenen vitamina D i menjar-ne més al llarg de la seva vida.

1. Salmó

Les dades de l'American Natural Health Alliance mostren que el salmó té el contingut de vitamina D més alt de tots els aliments naturals. A més del salmó, la tonyina també és rica en vitamina D. Tant si és fresc, congelat o enllaunat, el contingut és molt elevat.

2. Llet

L'Institut de Nutrició Linus Pauling ha descobert que tant la llet sencera com la desnatada contenen vitamina D natural, i moltes llets del mercat s'han enriquit amb vitamina D.

3. Ous

L'Institut de Nutrició Linus Pauling ha descobert que els ous són un poderós reservori de nutrients. Els rovells d'ou contenen molta vitamina D i les clares d'ou també contenen moltes proteïnes d'alta qualitat.

4. Bolets

Un nou estudi als Estats Units va trobar que la vitamina D dels bolets blancs rodons es va multiplicar per quatre després d'estar exposats a la llum ultraviolada durant diverses hores. Abans de menjar bolets, deixeu-los prendre el sol!

5. Gamba

Les dades de la base de dades nacional de nutrició natural del Departament d'Agricultura dels EUA mostren que les gambes són riques en àcids grassos omega-3 i riques en proteïnes, però baixes en greixos i calories.

Recordatori càlid: els aliments anteriors són deliciosos, però presteu atenció a la ingesta excessiva de vitamina D. L'editor recomana una dieta raonable. Per complementar la vitamina D, cal participar en més activitats a l'aire lliure, sempre que el cos humà rebi prou llum solar, el cos pot sintetitzar prou vitamina D. A excepció dels aliments enriquits, el contingut de vitamina D en els aliments naturals és generalment baix en els aliments d'origen animal, com ara peixos marins rics en greixos i ous de peix, ous, crema de llet i llet. en traces de vitamina D, mentre que les verdures, els cereals i els seus productes i les fruites contenen petites quantitats de vitamina D o gairebé cap activitat de vitamina D.

<<:  Quins són els perills d'una petita diferència de pressió de pols?

>>:  Saps per què la diferència de pressió del pols és gran?

Recomanar articles

És bo portar lents de contacte?

Els nens d'avui es tornen miopes des de l'...

Símptomes de dolor de cintura, el massatge pot ajudar a alleujar

L'esquinç lumbar, també conegut com a esquinç...

La suor a llarg termini és bona per al cos humà?

Molta gent ha sentit parlar de la suor al vapor d...

Quins són els últims mètodes per tractar la depressió?

Pel que fa al tema de la depressió, moltes person...

Els vuit socis de salut més importants a la vida

La salut és l'objectiu que tothom persegueix ...

Quins són els beneficis de prendre un bany regularment?

Prendre un bany no només és una manera de netejar...

Quant de temps es triga a curar la paràlisi facial viral?

La paràlisi facial viral tindrà efectes adversos ...

Quines són les causes de l'augment de l'hormona estimulant de la tiroide?

Els alts nivells d'hormona estimulant de la t...

Els perills del tint de cabell

El segle XXI és una època tranquil·la i pacífica....

Quins efectes màgics té Polygonum multiflorum sobre el cabell?

Polygonum multiflorum és una medicina xinesa comu...

Els 36 hàbits més efectius

Canviar hàbits és una de les habilitats més fonam...