La salut és l'objectiu que tothom persegueix al llarg de la seva vida. Per tant, la gent sempre prova diversos mètodes per fer que la seva roba, menjar, habitatge i transport compleixin els estàndards de salut. Entre ells, menjar és un factor clau. En la nostra vida diària, hi ha molts aliments deliciosos que mereixen la nostra atenció. Aquests aliments poden fer que els nostres cossos siguin més saludables i saludables.
Soci 1: Espinacs Sense anèmia: els espinacs són rics en ferro, que és una de les matèries primeres per a la producció de sang humana i és un bon aliment per a les dones durant la menstruació. Les persones que mengen sovint espinacs tenen la pell rosada i radiant i poden mantenir-se allunyades de l'anèmia per deficiència de ferro. Físic fort: els espinacs conté proteïnes considerables, que poden ajudar el cos a desenvolupar-se i augmentar l'energia. Bona pell: vitamina K, que manca en moltes verdures i fruites. Per tenir un cabell brillant i una pell clara i brillant, les persones necessiten no només les vitamines A, B i C, sinó també la vitamina K. Desintoxicació: els espinacs poden eliminar la calor i les toxines dels intestins i l'estómac humans, evitar el restrenyiment i mantenir una excreció suau. Els espinacs també són baixos en calories, de manera que no us haureu de preocupar per augmentar de pes si els mengeu sovint. Protegiu la vista: sabem que la manca de vitamina A pot causar ulls secs i visió "borrosa". El carotè dels espinacs es converteix en vitamina A al cos, la qual cosa pot reduir el risc de degeneració de la retina. Hauria de ser de gran ajuda per a les persones que utilitzen sovint ordinadors. Estabilitzeu el vostre estat d'ànim: les riques vitamines A, B i C dels espinacs us poden ajudar a sortir d'un estat d'ansietat, allunyar la tensió i millorar el vostre estat d'ànim deprimit. Donar a llum un nadó sa: l'àcid fòlic dels espinacs és molt important per a les futures mares. La suplementació adequada d'àcid fòlic durant l'embaràs no només pot evitar donar a llum nadons amb defectes del desenvolupament, sinó també reduir la probabilitat que els nounats pateixin leucèmia, cardiopaties congènites i altres malalties.
Soci 2: Tomàquet Anticàncer: el licopè dels tomàquets té un alt efecte antioxidant, pot protegir les cèl·lules del dany, reparar les cèl·lules danyades i inhibir i eliminar els radicals lliures del cos humà. Protegeix el sistema cardiovascular, redueix la incidència de malalties del cor i la pressió arterial alta, i té certs efectes en la prevenció i el tractament del càncer. Doneu-vos bona gana: els tomàquets contenen Energètic: menjar tomàquets amb pa pot millorar la resistència si es menja amb rovells d'ou i cansalada, també pot millorar l'energia. Blanqueig: La vitamina P que conté és una substància indispensable per al metabolisme cel·lular normal Pot esvair els pigments de la pell i les taques fosques i prevenir la pigmentació.
Soci 3: Xocolata Tenir felicitat: la xocolata té un efecte calmant, i el seu sabor i textura poden estimular el centre del plaer del cervell, fent feliç a la gent. Protecció de les dents: la desmineralització provoca la formació de càries i la xocolata pot frenar aquest procés.
Soci 4: Patates Protegiu la melsa i l'estómac: les persones que viuen en climes secs poden menjar més patates per alleujar la sequedat i la calor, el restrenyiment, i també nodrir la melsa i l'estómac, vigoritzar el qi i humitejar els intestins. Elimineu les bosses dels ulls: poseu-vos rodanxes de patata als ulls per reduir les bosses dels ulls i també tenir un efecte sobre les arrugues fines. Es diu que l'aplicació de suc de patata a les ungles pot fer que les ungles siguin més delicades i suaus.
Soci 5: bolets Ric en nutrició: el contingut de proteïnes dels bolets és superior al 30%, que és molt superior al de les verdures i fruites normals. Conté una varietat de vitamines i minerals rics com el calci i el ferro. El més important és que també conté 8 aminoàcids essencials que el cos humà no pot sintetitzar per si sol. Millorar la immunitat: després d'exposar-se al sol, les substàncies especials que contenen els bolets shiitake es convertiran en vitamina D, que ajuda a millorar la immunitat després de ser absorbides pel cos humà. Els bolets shiitake també poden estimular el cos humà per produir més interferó i eliminar els virus del cos. Per tant, els bolets shiitake també tenen un cert efecte en la prevenció dels refredats. Pèrdua de pes: Els bolets contenen una gran quantitat de substàncies inorgàniques, vitamines, proteïnes i altres nutrients rics, però les calories són molt baixes i no guanyaràs pes encara que en mengis sovint. Els bolets també contenen alts nivells de fibra vegetal, que pot prevenir el restrenyiment i reduir els nivells de colesterol en sang. El contingut de vitamina C dels bolets és molt més gran que el de les fruites normals, que poden afavorir el metabolisme humà.
Soci 6: Soja Inhibició dels tumors: les isoflavones i la genisteïna de les mongetes són potents antioxidants, que són molt útils per reduir el càncer de mama i el càncer de coll uterí en les dones. Manteniu-vos lluny de les malalties coronàries: el greix de la soja és majoritàriament àcids grassos insaturats, que són un bon aliment per prevenir les malalties coronàries, la hipertensió i l'arteriosclerosi. Retard l'envelliment: les mongetes negres no només tenen un fort efecte en la prevenció de l'arteriosclerosi, sinó que també poden eliminar els radicals lliures del cos i retardar l'envelliment.
Soci 7: Noguera Salut cerebral: el valor nutricional d'una lliura de nous és equivalent a 5 lliures d'ous o 9 lliures de llet. La proteïna de les nous conté lisina, que és extremadament important per al cos humà i és molt beneficiosa per al cervell. Per tant, les persones que experimenten símptomes com mareig, oblit i palpitacions a causa de la pressió laboral poden voler provar de menjar nous. Hidratant: Menja unes quantes nous cada dia, o beu farinetes amb nous Si persisteixes durant un període de temps, sentiràs que la teva pell està més suau i hidratada.
Soci 8: Taronja Anticàncer: una taronja de mida mitjana pot proporcionar el requeriment diari de vitamina C d'una persona i millorar la capacitat del cos per resistir la invasió bacteriana. Les taronges poden eliminar els radicals lliures del cos que són perjudicials per a la salut i inhibir el creixement de cèl·lules tumorals. De totes les fruites, els cítrics contenen la quantitat més alta d'antioxidants, inclosos més de 60 flavonoides i 17 carotenoides. Els flavonoides tenen efectes antiinflamatoris, enfortint els vasos sanguinis i inhibidors de la coagulació. Els carotenoides tenen fortes propietats antioxidants. Aquests ingredients fan que les taronges tinguin un efecte inhibidor sobre l'aparició de molts càncers. El suc de taronja no pot substituir les taronges fresques: les taronges contenen vitamina A, vitamina B1, magnesi, zinc, calci, ferro, potassi i altres minerals i sals inorgàniques, així com fibra i pectina si només beu suc de taronja, els beneficis per a la salut es reduiran molt. Perquè en el procés de suc es perd quasi tota la fibra, i també es perden en gran mesura vitamina C, flavonoides, carotenoides, etc. |
<<: El paper de les plantes aquàtiques
Els àcars són un organisme habitual en la nostra ...
L'enverinament no és fàcil en circumstàncies ...
Dormir tard a la nit, no aixecar-se al matí i aga...
Hi ha moltes persones que es cremen accidentalmen...
Moltes dones encara desenvoluparan nòduls d'h...
Una vegada que una dona sexualment activa experim...
El rentador en pols és un element imprescindible ...
El remull dels peus és una manera de gaudir de la...
Moltes parelles han viscut junts durant molts any...
Què és Freescale? Freescale (NYSE: FSL) és una emp...
Què és el lloc web de Kenya Airways? Kenya Airways...
Crec que tothom ha d'haver sentit a parlar d&...
Què és Match Fashion? Matches Fashion és un conegu...
Què és el lloc web de la Universitat Noruega de Ci...
La gent sempre diu que hi ha coneixement a tot ar...