Quan fa calor, moltes persones es refreden, que són refredats de calor del vent, principalment a causa de l'alt contingut de calor en el cos, juntament amb el fred provocat pel vent i el fred. En general, després que es produeixi aquest tipus de refredat, la majoria dels pacients tindran pèrdua de gana i sovint se sentiran incapaços de menjar. , i pot ajudar a molts pacients amb pèrdua de gana a obrir la gana. El més important és que el contingut d'elements a la llet és relativament elevat. Calories (54,00 kcal), proteïnes (3,00 g), greixos (3,20 g), hidrats de carboni (3,40 g), vitamina A (24,00 micrograms), tiamina (0,03 mg), riboflavina (0,14 mg), niacina (0,10 mg), vitamina C (1,00 mg), vitamina E (0,0,10 mg), calci (0,0,10 mg), calci ), sodi (37,20 mg), magnesi (11,00 mg), ferro (0,30 mg), zinc (0,42 mg), seleni (1,94 micrograms), coure (0,02 mg), manganès (0,03 mg), potassi (109,00 mg), colesterol (15,00 mg). El valor nutritiu de la llet és molt elevat, i conté una gran varietat de minerals, a més del calci que tots coneixem, també conté molt fòsfor, ferro, zinc, coure, manganès i molibdè. El més valuós és que la llet és la millor font de calci per al cos humà, i la relació calci-fòsfor és molt adequada, la qual cosa afavoreix l'absorció de calci. Els tipus són complexos, amb almenys 100 tipus, i els components principals són aigua, greixos, fosfolípids, proteïnes, lactosa, sals inorgàniques, etc. Els components químics principals de la llet general són els següents: Llet (15 làmines) Contingut d'aigua: 87,5% Greix: 3,5-4,2% Proteïnes: 2,8-3,4% Lactosa: 4,6-4,8% Sal inorgànica: aproximadament 0,7% Hi ha 20 tipus d'aminoàcids que formen la proteïna humana, 8 dels quals no poden ser sintetitzats pel propi cos humà (9 per als nadons, i un més que per als adults és la histidina). Si la proteïna que mengem conté tots els aminoàcids essencials, s'anomena proteïna completa. La proteïna de la llet és proteïna completa. Les sals inorgàniques de la llet també s'anomenen minerals. La llet conté cations com Ca2+, Mg2+, K+, Fe3+ i anions com PO43-, SO42-, Cl- a més, hi ha oligoelements com I, Cu, Zn, Mn, etc. El calci a la natura existeix en estat químic Només després d'haver estat absorbit passivament per les plantes per formar calci biològicament actiu, el cos humà l'absorbeix i l'utilitza millor. La llet és rica en calci actiu i és una de les millors fonts de calci per als humans. Un litre de llet fresca conté uns 1.250 mg de calci actiu, ocupant el primer lloc entre molts aliments, és unes 101 vegades la de l'arròs, 75 vegades la de la carn magra de porc i 110 vegades la de la carn magra de porc, però no només té un alt contingut de calci. taxa d'orció de fins a un 98%, regulant així el metabolisme del calci al cos, mantenint la concentració sèrica de calci i afavorint la calcificació òssia. Una bona absorció és especialment important per a la suplementació de calci. Per tant, l'afirmació que "la llet pot complementar el calci" té una base científica. |
<<: Puc menjar pinya si tinc sucre en la sang alt Quins són els beneficis?
>>: Puc menjar porros si tinc sucre en la sang alt Quins són els efectes dels porros?
L'infart lacunar és en realitat un tipus d...
La pigmentació de la pell és un fenomen comú en a...
Què és el lloc web de C&A? C&A és una marc...
A la vida, moltes persones grans sovint no tenen ...
Sempre ens agrada fer broma que una determinada e...
Els fesols vermells, també coneguts com a fesols,...
L'exercici és la millor manera de mantenir el...
Per als amics que volen perdre pes, si volen perd...
En circumstàncies normals, els llavis de les pers...
Moltes persones no saben quines són les vies de t...
Els joves d'avui dia tenen una gran càrrega d...
La grip és una malaltia comuna i hi ha moltes man...
Moltes persones han experimentat símptomes de dol...
Si el raquitisme es produeix al cos, sol ser caus...
Quin és el lloc web de PricewaterhouseCoopers (PwC...