Si les teves dents són deficients en calci, per descomptat, hauries de centrar-te en la suplementació de calci per consolidar la salut de les teves dents i la salut bucal. Per descomptat, a l'hora de suplementar calci, també hauries de prestar atenció a la suplementació de vitamina D, que serà més favorable a l'absorció. 1. Prendre vitamina D mentre pren calci Sense la participació de la vitamina D, l'absorció del calci dietètic per part del cos humà pot arribar a menys del 10%. A més, la vitamina D també té la funció d'afavorir la reabsorció del calci pels ronyons i de regular els nivells de calci en sang. Les fonts de vitamina D al cos humà provenen de la dieta o de la síntesi a través de la pell quan s'exposa als raigs ultraviolats de la llum solar. A l'hivern, la gent rarament surt a l'aire lliure, i la quantitat de vitamina D sintetitzada per la pell disminueix, per la qual cosa cal suplementar-la en quantitats adequades perquè l'organisme pugui absorbir el calci en la màxima mesura possible. Això és especialment important per a la gent gran. 2. No prengui calci actiu durant molt de temps El calci actiu és una barreja de calci extreta de petxines aquàtiques com les d'ostres a través de la combustió a alta i baixa temperatura. És principalment hidròxid de calci, té un alt nivell de metalls pesants i és relativament corrosiu. Algú va fer un experiment en què va alimentar ratolins amb calci actiu, que va provocar la seva mort. Després de l'autòpsia, es va trobar que els seus intestins estaven congestionats. Per tant, prendre dosis més grans de calci activat sovint provoca reaccions adverses com nàusees, vòmits i dolor d'estómac. Això demostra que l'ús a llarg termini de calci activat també reduirà la funció normal de l'estómac. 3. Els preparats de calci es prenen millor entre àpats En general, els aliments vegetals contenen més àcids grassos i àcid oxàlic, que es poden combinar amb ions de calci per formar sals de calci insolubles que no poden ser utilitzades pel cos humà i que s'excreten del cos. El menjar per a animals conté molt greix, i els àcids grassos excessius es poden combinar amb ions de calci per formar un focus de calci, que el cos humà no pot utilitzar. A causa dels dos motius anteriors, prendre preparats de calci durant els àpats reduirà la taxa d'absorció de calci del cos i causarà malbaratament, de manera que només prendre preparats de calci entre àpats pot garantir que el calci s'utilitza millor. |
<<: Què causa esquerdes a les dents?
>>: Fa mal blanquejar les dents amb llum freda?
Què és Grasshopper Zurich? El Grasshopper-Club Zür...
És normal que un nadó escupi, però hi ha molts mo...
Quina és la pàgina web d'HEC Paris? HEC Paris ...
L'eficàcia de Tremella i la sopa de dàtils ve...
És molt comú que molts nens tinguin problemes de ...
Amb la popularitat dels dispensadors d'aigua,...
Com tots sabem, el reumatisme és causat principal...
La lligabosa és una medicina tradicional xinesa a...
La colitis crònica és una malaltia anorectal comu...
Què és el lloc web de joguines de Transformers? Tr...
El tracte gastrointestinal és un òrgan molt impor...
De fet, cadascú té les seves pròpies característi...
La sopa de nori és un menjar habitual a moltes ta...
L'hipertiroïdisme és una malaltia de la tiroi...
Molts amics creuen que menjar nous fresques pot t...