L'oli de palma és un tipus d'oli a la nostra vida diària i moltes persones l'utilitzen com a oli de cuina diària. Llavors, quins són els perills de l'oli de palma? En realitat, hi ha molts tipus d'olis comestibles, com l'oli de colza, l'oli de soja, l'oli de cacauet, l'oli d'amanida, el llard de porc, l'oli de palma, etc. Aquests olis són consumits generalment per la gent.
Tanmateix, en comparació amb l'oli de colza, l'oli de soja i l'oli d'amanida, relativament poca gent consumeix llard de porc i oli de palma, perquè als ulls de la majoria de la gent, el llard i l'oli de palma no són olis segurs, però no saben quin és el problema específic. Per tant, parlem dels perills de l'oli de palma. L'oli de palma és un oli vegetal llenyós tropical. Actualment és la varietat d'oli vegetal més produïda, consumida i comercialitzada internacionalment. És conegut com els "tres olis vegetals principals del món" juntament amb l'oli de soja i l'oli de colza, i té una història comestible de més de 5.000 anys. En els últims anys, les empreses xineses han començat a augmentar la seva inversió en la indústria de l'oli de palma. Les empreses xineses representades per Tianjin Julong Group han obert plantacions aigües amunt de la cadena industrial del sud-est asiàtic, que s'ha convertit en un símbol important de la globalització de l'agricultura de la Xina i trencant el monopoli dels gegants internacionals de cereals i petroli. L'oli de palma és una barreja d'àcids grassos amb una longitud de cadena de carboni de 16-18. Es divideix en les següents categories segons el seu punt de fusió a la indústria, i els seus usos també són diferents: 1. L'oli de palma amb un punt de fusió superior a 40 graus s'utilitza per fer sabó i cosmètics i no es pot consumir amb 2. 3. L'oli de palma amb un punt de fusió de 24 graus es pot utilitzar per fregir aliments, com els fideus instantanis, o com a oli per a galetes i altres pastes contingut de l'oli, més alt és el seu punt de fusió, i el mateix passa amb l'oli de palma. De fet, l'oli de palma és un mentider, un mentider que destrueix la salut de les persones sota l'aparença d'oli vegetal. L'oli de palma més fàcilment disponible al mercat és el que té un punt de fusió de 24 graus, i el seu preu és molt més barat que altres olis vegetals similars, però el seu contingut d'àcids grassos saturats és efectivament superior al 50%, que és molt més alt que la mitjana d'olis vegetals. ser molt poc saludable, el contingut d'àcids grassos saturats és d'aproximadament el 43%. La conseqüència més directa de la ingesta excessiva d'àcids grassos saturats és l'obesitat, i després augmentarà el nivell de lipoproteïnes d'alta densitat (HLDL) al cos, i després us arribarà l'aterosclerosi, la hipertensió i les malalties del cor. Mitjançant la introducció detallada de l'oli de palma anterior, no és difícil descobrir alguns dels perills de l'oli de palma. Aquests perills solen ser més greus del que ens imaginàvem i, de vegades, poden danyar completament el nostre cos, així que intenteu no menjar oli de palma en el futur. A més, també hem d'utilitzar els nostres cercles socials per donar a conèixer els perjudicis de l'oli de palma per evitar que els altres siguin perjudicats. |
<<: La zona humida dels homes és més susceptible al càncer
>>: 4 maneres correctes de fer una migdiada a l'oficina
És millor saber beure aigua que beure més aigua M...
Les fruites són molt comunes i hi ha molts tipus ...
Tot i que la pressió de la vida no és tan gran co...
Quin és el lloc web de la Universitat Pedagògica E...
Quin és el lloc web de l'empresa alemanya Maus...
Què és Youdian.com? Amb una mica d'Internet i ...
Què és el lloc web dels Miami Marlins? Els Miami M...
Quan es tracta de tos, el primer que pensa la gen...
Lazard Corporation_Què és Lazard? Lazard Ltd. és u...
L'oli d'oliva i els ous són olis saludabl...
Quin lloc web és Kim So Hyun? Kim So Hyun (김소현; Ki...
Fumar és un comportament que molta gent odia, sob...
La funció dels glòbuls vermells la realitza princ...
La gent s'enfronta cada cop a més reptes, els...
L'estiu és l'estació amb els raigs ultrav...