Per què no es pot muntar la clara d'ou?

Per què no es pot muntar la clara d'ou?

A l'hora de fer pastissos, batre les clares és un pas relativament important. Si les clares no es baten amb èxit, sovint afectarà el sabor del pastís, i no serà prou suau. Hi ha molts motius que afecten el fracàs de batre les clares, com ara problemes de temperatura, problemes de batuda, etc.

Diversos factors que afecten el muntatge de les clares: Les clares són més fàcils de muntar quan la temperatura està entre 170 i 220 ºC, per la qual cosa els ous refrigerats s'han d'escalfar abans d'utilitzar-los. Acidesa i alcalinitat: les clares d'ou són més fàcils de batre en un ambient lleugerament àcid, i com més temps s'emmagatzemen, més forta serà l'alcalinitat, més fàcil serà de batre. Com més temps quedi l'ou després d'haver estat trencat, més àcida serà la clara i més fàcil serà de muntar. Aigua i oli Tant l'oli com l'aigua destruiran les bombolles que s'han format, així que assegureu-vos que el recipient i les eines per batre les clares no contenen oli i els rovells d'ou també contenen oli, així que aneu amb compte de no barrejar-los amb els rovells dels ous És útil per protegir les bombolles durant el remenat posterior. Podeu afegir 20 grams de sucre per cada clara d'ou.

Procés de muntar les clares: 1. Batre les clares ràpidament fins que es formin bombolles gruixudes, després afegiu 1/3 de sucre i continueu batent 2. Quan les bombolles estiguin relativament fines, afegiu-hi un altre 1/3 de sucre i continueu batent. 3. Batre fins que l'escuma quedi espessa i deixi rastres quan la batedora hi passa, afegiu-hi la resta de sucre i maizena (si cal) i continueu batent. 4. Continueu batent fins que les clares formin cantonades corbes quan aixequeu la batedora. Això s'anomena "escuma humida". 5. Continueu batent fins que les clares formin cantonades verticals quan s'aixequi la batedora. Això és "escuma seca" o "escuma dura".

Comparteix: 1A temperatura refrigerada, les clares i els rovells d'ou són fàcils de separar, per això es recomana separar els ous després de treure'ls de la nevera i batre'ls quan arribin a temperatura ambient. 2 Una merenga reeixida és llisa, brillant i estable i no canviarà en un curt període de temps, però si es deixa durant molt de temps les bombolles es tornaran fràgils si no s'utilitza immediatament, es pot refrigerar durant un temps curt per evitar que es desinfle, però també s'ha d'utilitzar el més aviat possible per evitar que el merengue es faci al forn La merenga que s'ha desinflat per haver-se deixat durant molt de temps no es pot tornar al seu estat original batejant de nou. 3 A mesura que es baten les clares, les bombolles es tornaran cada cop més petites, l'estructura es tornarà més i més estable i cada cop serà més difícil de remenar. Si continues batejant la merenga després d'arribar a l'escuma seca, anirà perdent la seva brillantor i es tornarà semblant al cotó. En aquest moment, la merenga tindrà molts grumolls i serà difícil barrejar-la amb altres ingredients. 4. Com més ràpida sigui la velocitat de batuda, més grans són les bombolles i més gran és el volum de la massa d'ou, però l'estabilitat també és lleugerament pitjor. Podeu reduir adequadament la velocitat de batuda quan la massa d'ou estigui gairebé acabada per concentrar les bombolles per a una major estabilitat.

<<:  Quina és la causa de la tos, les sibilàncies i l'esput?

>>:  Com muntar les clares d'ou en nata

Recomanar articles

Què tal el grup E.ON? Revisions del grup E.ON i informació del lloc web

Què és el lloc web del Grup E.ON? E.ON és una soci...

La diferència entre jaca vermella i groga

La jaca és ara una fruita relativament comuna, i ...

Com eliminar les taques de te de les tasses termo?

La Xina és un gran país productor de te, i la cul...

Quins són els efectes de la medicina tradicional xinesa Tongcao

El valor medicinal de la medicina xinesa Tongcao ...

Què he de fer si tinc acne als llavis i la barbeta?

Si trobeu que sovint teniu acne al voltant dels l...

L'olla recoberta de pedra mèdica és bona?

A la nostra vida diària, potser hem sentit parlar...

Com eliminar les taques d'oli

Normalment, les taques d'oli apareixen a la r...

Quins són els símptomes de l'apendicitis?

L'apendicitis es divideix en apendicitis agud...

Símptomes d'intoxicació per arsènic

L'arsènic és un dels verins més antics utilit...

Què he de fer si els meus ulls sempre se senten cansats?

Els ulls són les finestres de l'ànima, i toth...

La diferència entre ous falsos i ous, t'ensenya a distingir

Els ous són un aliment habitual en la vida diària...

Què tal Halle Berry? Ressenyes de Halle Berry i informació del lloc web

Quin és el lloc web de Halle Berry? Halle Berry és...

Què he de fer si em fa mal la gola per fumar massa?

Zhou Yan pot tenir un gran impacte a la gola, cau...