A l'hora de fer pastissos, batre les clares és un pas relativament important. Si les clares no es baten amb èxit, sovint afectarà el sabor del pastís, i no serà prou suau. Hi ha molts motius que afecten el fracàs de batre les clares, com ara problemes de temperatura, problemes de batuda, etc. Diversos factors que afecten el muntatge de les clares: Les clares són més fàcils de muntar quan la temperatura està entre 170 i 220 ºC, per la qual cosa els ous refrigerats s'han d'escalfar abans d'utilitzar-los. Acidesa i alcalinitat: les clares d'ou són més fàcils de batre en un ambient lleugerament àcid, i com més temps s'emmagatzemen, més forta serà l'alcalinitat, més fàcil serà de batre. Com més temps quedi l'ou després d'haver estat trencat, més àcida serà la clara i més fàcil serà de muntar. Aigua i oli Tant l'oli com l'aigua destruiran les bombolles que s'han format, així que assegureu-vos que el recipient i les eines per batre les clares no contenen oli i els rovells d'ou també contenen oli, així que aneu amb compte de no barrejar-los amb els rovells dels ous És útil per protegir les bombolles durant el remenat posterior. Podeu afegir 20 grams de sucre per cada clara d'ou. Procés de muntar les clares: 1. Batre les clares ràpidament fins que es formin bombolles gruixudes, després afegiu 1/3 de sucre i continueu batent 2. Quan les bombolles estiguin relativament fines, afegiu-hi un altre 1/3 de sucre i continueu batent. 3. Batre fins que l'escuma quedi espessa i deixi rastres quan la batedora hi passa, afegiu-hi la resta de sucre i maizena (si cal) i continueu batent. 4. Continueu batent fins que les clares formin cantonades corbes quan aixequeu la batedora. Això s'anomena "escuma humida". 5. Continueu batent fins que les clares formin cantonades verticals quan s'aixequi la batedora. Això és "escuma seca" o "escuma dura". Comparteix: 1A temperatura refrigerada, les clares i els rovells d'ou són fàcils de separar, per això es recomana separar els ous després de treure'ls de la nevera i batre'ls quan arribin a temperatura ambient. 2 Una merenga reeixida és llisa, brillant i estable i no canviarà en un curt període de temps, però si es deixa durant molt de temps les bombolles es tornaran fràgils si no s'utilitza immediatament, es pot refrigerar durant un temps curt per evitar que es desinfle, però també s'ha d'utilitzar el més aviat possible per evitar que el merengue es faci al forn La merenga que s'ha desinflat per haver-se deixat durant molt de temps no es pot tornar al seu estat original batejant de nou. 3 A mesura que es baten les clares, les bombolles es tornaran cada cop més petites, l'estructura es tornarà més i més estable i cada cop serà més difícil de remenar. Si continues batejant la merenga després d'arribar a l'escuma seca, anirà perdent la seva brillantor i es tornarà semblant al cotó. En aquest moment, la merenga tindrà molts grumolls i serà difícil barrejar-la amb altres ingredients. 4. Com més ràpida sigui la velocitat de batuda, més grans són les bombolles i més gran és el volum de la massa d'ou, però l'estabilitat també és lleugerament pitjor. Podeu reduir adequadament la velocitat de batuda quan la massa d'ou estigui gairebé acabada per concentrar les bombolles per a una major estabilitat. |
<<: Quina és la causa de la tos, les sibilàncies i l'esput?
>>: Com muntar les clares d'ou en nata
Els productes per a la cura de la pell i els cosm...
El te Luobu Ma Pearl té els efectes de netejar la...
El col·lagen és una substància del cos humà que p...
La glàndula tiroide és una glàndula important en ...
Quin és el lloc web del Four Seasons Hotel George ...
Les nostres vides són cada cop millor, i els alim...
La cornamenta de cérvol és un producte nutritiu m...
Per als amics que tenen dolor al pit quan es desp...
Si sempre hi ha moc ocular als ulls, és clar que ...
A moltes persones els agrada menjar gambes de riu...
Les causes habituals de la neurosi inclouen la ge...
Què és el lloc web de G4S? G4S és un proveïdor de ...
A mesura que envellim, l'envelliment sembla i...
El xampú és un element habitual a les nostres vid...
Què és el lloc web dels Kansas City Chiefs? Els Ka...