Batre les clares és un mètode habitual per fer pastissos i postres. Si voleu batre les clares en un estat cremós, primer heu de preparar les eines adequades. A més, el recipient per muntar ha d'estar net i sense oli per evitar que s'augmenti la dificultat de batre a causa de la presència d'oli. Com muntar les clares d'ou en nata 1. Primer revisa les eines per batre les clares. El bol i la batedora d'ou han d'estar nets, sense oli i aigua, sinó augmentarà la dificultat de batre. 2. Ara batem les clares! Primer afegiu una cullerada petita de sal al bol de la clara, que és molt útil per muntar les clares! Comenceu a batre... fins que les clares estiguin espumoses i escumoses Això només triga 1 minut. 3. Ara podeu afegir 1/3 del sucre preparat a les clares i seguir batent... fins que les clares formen bombolles relativament petites. En aquest moment, les clares encara són aquoses. Això pot trigar fins a 3 minuts. 4. Afegiu-hi la 1/2 part restant del sucre i bateu fins que les clares quedin blanques. En aquest moment, encara es poden veure petites bombolles a les clares, però s'han tornat semilíquides. Si feu un pastís de menjar d'àngel o un pastís de gasa, això estarà bé. Es diu "bombolla humida". En aquest moment, quan utilitzeu una batedora d'ou per remenar les clares, les clares baixaran en gotes grans. Això trigarà uns 4 minuts. 5. Finalment, poseu tot el sucre que quedi al bol En una paraula: bateu-lo ràpidament i la vostra mà s'haurà tornat semi-gelatinosa i podreu repartir les clares a un racó del bol. Això s'anomena "escuma seca" i és el més adequat per a bescuits. Amb dos minuts n'hi ha prou! Aquests són els passos per triar ous: 1. Identificació sensorial de closques d'ou Els ous frescos de bona qualitat tenen closques d'ou netes, completes i avorrides amb una capa de gelada blanca a les closques i un color brillant. Els ous frescos de qualitat inferior tenen esquerdes i abollaments a la closca de l'ou està danyada, la clara d'ou està desbordada o hi ha petites taques de floridura a l'exterior de la closca. Les closques dels ous frescos inferiors són fosques, la superfície de la closca està trencada amb grans esquerdes i la major part de la clara d'ou ha sortit. Els ous frescos de mala qualitat tenen la gelada en pols a la superfície de la closca de l'ou, el color de la closca és brillant, gris fosc o negre fosc, amb taques de floridura més o més grans; 2. Identificació per tacte Els ous frescos de bona qualitat tenen la closca rugosa i tenen un pes moderat. Els ous frescos de baixa qualitat tenen esquerdes, abollaments o trencaments a la closca de l'ou i se senten suaus al tacte. És lleuger a la mà quan es gira l'ou al palmell de la mà, sempre mira un costat cap avall (ou enganxat a la closca). Els ous frescos de mala qualitat se senten suaus al tacte i se senten massa lleugers o massa pesats quan es pesen. 3. Identificació per escolta Els ous frescos de bona qualitat fan un so nítid quan es toquen, però un ou no fa cap so quan l'agites a la mà. Els ous de qualitat inferior fan un so sord quan xoquen contra altres ous (ous trencats) i el contingut se sent fluid quan s'agita amb la mà. Els ous frescos de mala qualitat faran un soroll (ous per incubar) o un so buit (ous esquitxats) quan es xoquen entre ells. Quan agiteu l'ou, el contingut fa un so de batre. 4. Identificació del nas i l'olfacte És a dir, bufar una alenada d'aire calent a la closca de l'ou amb la boca, i després olorar-la amb el nas. Els ous frescos de bona qualitat tenen una lleugera olor a cal viva. Els ous frescos de qualitat inferior tenen una lleugera olor de calç viva o floridura suau. Els ous frescos de mala qualitat tenen males olors com la floridura, l'àcid i l'olor. |
<<: Per què no es pot muntar la clara d'ou?
>>: Com fer clara d'ou d'arròs glutinós
Què és Match? Match és el lloc web de cites més gr...
Les persones que els agrada la pesca no són estra...
Amb l'augment de l'edat i l'accelerac...
El trasplantament autòleg de cèl·lules mare és un...
Els ganglis limfàtics són els òrgans immunitaris ...
Crec que tots sabem sobre el vi negre i, a la nos...
L'embriaguesa, el singlot, el mal de queixal,...
Quin és el lloc web oficial de Burj Khalifa? El Bu...
El geoànec també és un marisc molt comú en la nos...
Els nutrients dels aliments són elements essencia...
Què heu de fer si teniu ulleres sota els ulls Si ...
El fetge és un dels òrgans més importants del cos...
Les pastilles d'alliberament sostingut de clo...
Maxell_Què és el lloc web de Maxell? Maxell és una...
Què és la Universitat Internacional d'Andalusi...