Com adobar els ous d'ànec salats i com fer-los produir oli?

Com adobar els ous d'ànec salats i com fer-los produir oli?

Els ous d'ànec salats més deliciosos són sens dubte els que tenen més oli, que són boníssims amb arròs o farinetes. Encara que els ous d'ànec salats són fàcils de comprar al mercat, fer-los tu mateix és més segur i saludable. El mètode d'escabetx d'ous d'ànec salat no és difícil, sempre que dominis el mètode bàsic i el combines amb algunes habilitats, pots fer fàcilment ous d'ànec salats a casa.

1. Materials d'adob d'ous d'ànec salats

Ous d'ànec frescos, embolcall de plàstic, sal refinada, licor fort

2. Passos d'escabetx d'ou d'ànec salat

Pas 1: netegeu la superfície dels ous d'ànec i escorreu l'aigua o netegeu les taques d'aigua a la superfície dels ous d'ànec.

Pas 2: exposar-se al sol durant una o dues hores (la clau de la greix).

Pas 3: Aboqueu licor d'alta tensió en un recipient, poseu-hi els ous d'ànec i deixeu-los en remull durant dos o tres minuts (els poden posar en remull per torns, no cal posar tots els ous en remull alhora, la qual cosa faria malbé el licor).

Pas 4: aboqueu sal fina en un bol i cobreixi uniformement els ous d'ànec remullats amb vi blanc amb una capa de sal al bol de sal (si us agrada el sabor de cinc espècies, podeu afegir tretze espècies o altres pols a la sal en una proporció d'1:2).

Pas 5: Emboliqueu els ous d'ànec salats amb embolcall de plàstic (exposa els ous d'ànec embolicats al sol durant un dia. Aquest pas és opcional perquè han estat exposats al sol després del rentat. Si no han estat exposats al sol abans de remullar-los, aquest pas no es pot saltar. L'exposició al sol és la clau per a la producció d'oli. L'exposició a l'oli pot accelerar la producció d'oli gg rovell).

Pas 6: poseu els ous d'ànec embolicats a una butxaca, lligueu-los fort i guardeu-los en un lloc fresc o a la nevera. La salada és just després de l'adobat durant uns 7 dies, el rovell d'ou és cruixent i té un bon gust. Quan es menja després de 30 dies, el rovell d'ou produeix molt bé i la clara és lleugerament salada.

3. Valor nutricional dels ous d'ànec salats

Els ous d'ànec salats són una de les delícies especials. Estan fets a partir d'ous d'ànec frescos i tenen un sabor únic i són un gran acompanyament. El color, l'aroma i el sabor també són rics en diversos aminoàcids, calci, fòsfor, minerals, etc ges.

<<:  Què significa la contracció de la parpella esquerra?

>>:  Com emmagatzemar les pomes de cera, aquests consells d'emmagatzematge

Recomanar articles

Què he de fer si els meus vedells no són rectes? Com ​​els puc corregir?

Com que la manera de caminar és diferent, el grau...

Quin xampú utilitzar per tractar la caiguda del cabell?

De fet, moltes vegades la causa de la caiguda del...

Dietètica per a la bronquitis asmàtica

La bronquitis asmàtica és una malaltia bronquial ...

El cogombre pot reduir els porus?

L'anomenat cogombre també s'anomena cucum...

Hi ha algun dany en el massatge elèctric del cos humà?

El massatge elèctric del cos humà és un mètode de...

Què tal GreenBee? Revisions de la xarxa GreenBee i informació del lloc web

Què és GreenBee? Green-Buzz és un bloc mediambient...

Mètodes de neteja i manteniment de canonades de fums d'oli

Per a la nostra cuina, normalment fem servir camp...

Què tal no esclatar-lo? No us punxeu les ressenyes i la informació del lloc web

No desveleu quin lloc web és? Vols posar a prova e...

Què tal Air Madagascar? Revisions d'Air Madagascar i informació del lloc web

Què és el lloc web d'Air Madagascar? Air Madag...

Aquesta és la raó per la qual hi ha sediments al vi negre

El vi negre és un tipus d'alcohol comú a la v...

Què causa la floridura del vi casolà?

El vi té molts beneficis per al cos humà. Afavore...

Puc anar a dormir després de sopar?

Moltes persones poden sentir-se molt cansades i v...

Què causa mals de cap quan fa mal l'espatlla esquerra?

Alguns amics primer experimenten dolor a l'es...