Com adobar els ous d'ànec salats i com fer-los produir oli?

Com adobar els ous d'ànec salats i com fer-los produir oli?

Els ous d'ànec salats més deliciosos són sens dubte els que tenen més oli, que són boníssims amb arròs o farinetes. Encara que els ous d'ànec salats són fàcils de comprar al mercat, fer-los tu mateix és més segur i saludable. El mètode d'escabetx d'ous d'ànec salat no és difícil, sempre que dominis el mètode bàsic i el combines amb algunes habilitats, pots fer fàcilment ous d'ànec salats a casa.

1. Materials d'adob d'ous d'ànec salats

Ous d'ànec frescos, embolcall de plàstic, sal refinada, licor fort

2. Passos d'escabetx d'ou d'ànec salat

Pas 1: netegeu la superfície dels ous d'ànec i escorreu l'aigua o netegeu les taques d'aigua a la superfície dels ous d'ànec.

Pas 2: exposar-se al sol durant una o dues hores (la clau de la greix).

Pas 3: Aboqueu licor d'alta tensió en un recipient, poseu-hi els ous d'ànec i deixeu-los en remull durant dos o tres minuts (els poden posar en remull per torns, no cal posar tots els ous en remull alhora, la qual cosa faria malbé el licor).

Pas 4: aboqueu sal fina en un bol i cobreixi uniformement els ous d'ànec remullats amb vi blanc amb una capa de sal al bol de sal (si us agrada el sabor de cinc espècies, podeu afegir tretze espècies o altres pols a la sal en una proporció d'1:2).

Pas 5: Emboliqueu els ous d'ànec salats amb embolcall de plàstic (exposa els ous d'ànec embolicats al sol durant un dia. Aquest pas és opcional perquè han estat exposats al sol després del rentat. Si no han estat exposats al sol abans de remullar-los, aquest pas no es pot saltar. L'exposició al sol és la clau per a la producció d'oli. L'exposició a l'oli pot accelerar la producció d'oli gg rovell).

Pas 6: poseu els ous d'ànec embolicats a una butxaca, lligueu-los fort i guardeu-los en un lloc fresc o a la nevera. La salada és just després de l'adobat durant uns 7 dies, el rovell d'ou és cruixent i té un bon gust. Quan es menja després de 30 dies, el rovell d'ou produeix molt bé i la clara és lleugerament salada.

3. Valor nutricional dels ous d'ànec salats

Els ous d'ànec salats són una de les delícies especials. Estan fets a partir d'ous d'ànec frescos i tenen un sabor únic i són un gran acompanyament. El color, l'aroma i el sabor també són rics en diversos aminoàcids, calci, fòsfor, minerals, etc ges.

<<:  Què significa la contracció de la parpella esquerra?

>>:  Com emmagatzemar les pomes de cera, aquests consells d'emmagatzematge

Recomanar articles

Puc extreure una dent si fa mal Matarà la polpa?

Si no prestes atenció a la cura de les dents diàr...

Què significa una prova positiva d'IgG del virus de l'herpes?

L'herpes és una malaltia contagiosa que norma...

Què és la tiña?

Recentment, molts pares han descobert que els cab...

Com reduir eficaçment els porus després d'esprémer els punts negres

Després d'esprémer els punts negres, els poru...

Quins són els efectes de la Morganita?

Moltes persones no saben gaire sobre la morganita...

El paper dels gangliòsids

És possible que no entenem del tot el significat ...

Quins són els símptomes de les berrugues genitals?

Les berrugues genitals són un problema que afecta...

WABCO_I WABCO? WABCO_WABCO Comentaris i informació del lloc web

WABCO_Quin és el lloc web de WABCO? WABCO Holdings...

Quina és la manera més eficaç de prevenir els mals de cap?

Crec que tothom ha experimentat mal de cap, no no...

Què he de fer si la gent gran té un bloqueig dels vasos sanguinis?

A mesura que la gent envelleix, és més probable q...

Com alleujar el dolor ocular, 5 consells per alleujar el dolor ocular

Crec que has d'haver experimentat dolor als u...