Els ous d'ànec salats més deliciosos són sens dubte els que tenen més oli, que són boníssims amb arròs o farinetes. Encara que els ous d'ànec salats són fàcils de comprar al mercat, fer-los tu mateix és més segur i saludable. El mètode d'escabetx d'ous d'ànec salat no és difícil, sempre que dominis el mètode bàsic i el combines amb algunes habilitats, pots fer fàcilment ous d'ànec salats a casa. 1. Materials d'adob d'ous d'ànec salats Ous d'ànec frescos, embolcall de plàstic, sal refinada, licor fort 2. Passos d'escabetx d'ou d'ànec salat Pas 1: netegeu la superfície dels ous d'ànec i escorreu l'aigua o netegeu les taques d'aigua a la superfície dels ous d'ànec. Pas 2: exposar-se al sol durant una o dues hores (la clau de la greix). Pas 3: Aboqueu licor d'alta tensió en un recipient, poseu-hi els ous d'ànec i deixeu-los en remull durant dos o tres minuts (els poden posar en remull per torns, no cal posar tots els ous en remull alhora, la qual cosa faria malbé el licor). Pas 4: aboqueu sal fina en un bol i cobreixi uniformement els ous d'ànec remullats amb vi blanc amb una capa de sal al bol de sal (si us agrada el sabor de cinc espècies, podeu afegir tretze espècies o altres pols a la sal en una proporció d'1:2). Pas 5: Emboliqueu els ous d'ànec salats amb embolcall de plàstic (exposa els ous d'ànec embolicats al sol durant un dia. Aquest pas és opcional perquè han estat exposats al sol després del rentat. Si no han estat exposats al sol abans de remullar-los, aquest pas no es pot saltar. L'exposició al sol és la clau per a la producció d'oli. L'exposició a l'oli pot accelerar la producció d'oli gg rovell). Pas 6: poseu els ous d'ànec embolicats a una butxaca, lligueu-los fort i guardeu-los en un lloc fresc o a la nevera. La salada és just després de l'adobat durant uns 7 dies, el rovell d'ou és cruixent i té un bon gust. Quan es menja després de 30 dies, el rovell d'ou produeix molt bé i la clara és lleugerament salada. 3. Valor nutricional dels ous d'ànec salats Els ous d'ànec salats són una de les delícies especials. Estan fets a partir d'ous d'ànec frescos i tenen un sabor únic i són un gran acompanyament. El color, l'aroma i el sabor també són rics en diversos aminoàcids, calci, fòsfor, minerals, etc ges. |
<<: Què significa la contracció de la parpella esquerra?
>>: Com emmagatzemar les pomes de cera, aquests consells d'emmagatzematge
Amb la millora contínua dels nivells de vida, con...
Les marques d'acne i les fosses d'acne só...
La relació entre la sogra i la nora és la més dif...
Què és Hochtief? Hochtief (Hochtief; Borsa de Fran...
Moltes persones tenen la pell morta als peus, i n...
Pel que fa a l'acne, moltes persones se senti...
La llet materna és molt important per als nadons....
Ara, amb l'avenç continu de la tecnologia, el...
La leucoplasia vulvar és un problema greu que afe...
Si et despertes al matí després d'una nit de ...
Després de no rentar-se el cabell durant uns dies...
Parlant d'avellanes, crec que molts amics l...
La síndrome mielodisplàsica és una malaltia molt ...
El mal de queixal i les genives inflades poden se...
De fet, les estructures dels òrgans del nostre co...