Com adobar els ous d'ànec salats i com fer-los produir oli?

Com adobar els ous d'ànec salats i com fer-los produir oli?

Els ous d'ànec salats més deliciosos són sens dubte els que tenen més oli, que són boníssims amb arròs o farinetes. Encara que els ous d'ànec salats són fàcils de comprar al mercat, fer-los tu mateix és més segur i saludable. El mètode d'escabetx d'ous d'ànec salat no és difícil, sempre que dominis el mètode bàsic i el combines amb algunes habilitats, pots fer fàcilment ous d'ànec salats a casa.

1. Materials d'adob d'ous d'ànec salats

Ous d'ànec frescos, embolcall de plàstic, sal refinada, licor fort

2. Passos d'escabetx d'ou d'ànec salat

Pas 1: netegeu la superfície dels ous d'ànec i escorreu l'aigua o netegeu les taques d'aigua a la superfície dels ous d'ànec.

Pas 2: exposar-se al sol durant una o dues hores (la clau de la greix).

Pas 3: Aboqueu licor d'alta tensió en un recipient, poseu-hi els ous d'ànec i deixeu-los en remull durant dos o tres minuts (els poden posar en remull per torns, no cal posar tots els ous en remull alhora, la qual cosa faria malbé el licor).

Pas 4: aboqueu sal fina en un bol i cobreixi uniformement els ous d'ànec remullats amb vi blanc amb una capa de sal al bol de sal (si us agrada el sabor de cinc espècies, podeu afegir tretze espècies o altres pols a la sal en una proporció d'1:2).

Pas 5: Emboliqueu els ous d'ànec salats amb embolcall de plàstic (exposa els ous d'ànec embolicats al sol durant un dia. Aquest pas és opcional perquè han estat exposats al sol després del rentat. Si no han estat exposats al sol abans de remullar-los, aquest pas no es pot saltar. L'exposició al sol és la clau per a la producció d'oli. L'exposició a l'oli pot accelerar la producció d'oli gg rovell).

Pas 6: poseu els ous d'ànec embolicats a una butxaca, lligueu-los fort i guardeu-los en un lloc fresc o a la nevera. La salada és just després de l'adobat durant uns 7 dies, el rovell d'ou és cruixent i té un bon gust. Quan es menja després de 30 dies, el rovell d'ou produeix molt bé i la clara és lleugerament salada.

3. Valor nutricional dels ous d'ànec salats

Els ous d'ànec salats són una de les delícies especials. Estan fets a partir d'ous d'ànec frescos i tenen un sabor únic i són un gran acompanyament. El color, l'aroma i el sabor també són rics en diversos aminoàcids, calci, fòsfor, minerals, etc ges.

<<:  Què significa la contracció de la parpella esquerra?

>>:  Com emmagatzemar les pomes de cera, aquests consells d'emmagatzematge

Recomanar articles

Consells de conducció per a principiants a la carretera, els heu memoritzat?

Amb la millora contínua dels nivells de vida, con...

Com eliminar les marques d'acne i els pous d'acne

Les marques d'acne i les fosses d'acne só...

El marit és massa important en la relació entre la sogra i la nora

La relació entre la sogra i la nora és la més dif...

Què tal Hochtief? Ressenyes de l'empresa Hochtief i informació del lloc web

Què és Hochtief? Hochtief (Hochtief; Borsa de Fran...

Quines són les maneres correctes d'eliminar la pell morta dels peus?

Moltes persones tenen la pell morta als peus, i n...

Quines són les causes i els tractaments de l'acne a les celles?

Pel que fa a l'acne, moltes persones se senti...

Quins són els perills de l'àcid hialurònic

Ara, amb l'avenç continu de la tecnologia, el...

La leucoplàkia vulvar és fàcil de curar en les primeres etapes?

La leucoplasia vulvar és un problema greu que afe...

Com tractar el mal alè i la flegma al matí amb la dieta?

Si et despertes al matí després d'una nit de ...

Quin xampú és bo per al cabell amb picor i com tenir-ne cura

Després de no rentar-se el cabell durant uns dies...

Què són les avellanes?

Parlant d'avellanes, crec que molts amics l&#...

Aquests tres passos poden resoldre fàcilment la síndrome mielodisplàstica

La síndrome mielodisplàsica és una malaltia molt ...

Quin és el costat dret del cor?

De fet, les estructures dels òrgans del nostre co...