Els ous d'arròs glutinós són una delicadesa que agrada a molta gent. Es fa principalment amb rovells d'ou d'ànec i s'ha d'afegir-hi una mica de clares d'ou calen ous La clara d'ou d'ànec restant s'ha d'utilitzar a temps per evitar el malbaratament. Què fer amb la clara d'ou sobrant dels ous d'arròs glutinós: 1. La millor manera és sofregir directament el tubercle de mostassa en escabetx i afegir una mica de pernil ratllat per doblar el gust. La salinitat de la clara d'ou i la mostassa en vinagre són diferents, i totes dues tenen una olor lleugerament a peix que només la mostassa en vinagre pot superar. En cas contrari, tot el que sofregiu tindrà una olor de peix. És millor que sigui súper salat que súper peix, oi, a més, el tubercle de mostassa en escabetx no és massa salat. Després de fregir, es pot utilitzar com a escabetx, condiment, i també és ideal per a l'arròs fregit i altres plats. 2. Podeu afegir ous d'ànec frescos i cuinar-los al vapor. També podeu fer creps de rave triturades Substituïu la clara d'ou per clara d'ou no cal afegir sal, quedarà més saborosa. Com fer ous d'arròs glutinós i ous d'ànec: 1. Ous d'ànec crus en escabetx, n'he fet servir 11, els neteja i els reservem. 2. Talleu a daus els bolets i la vedella. Per a les pastanagues, les mongetes verdes i els grans de blat de moro, he comprat verdures del jardí congelades, només cal esbandir-les amb aigua calenta i escórrer-les per utilitzar-les posteriorment, o bé les podeu preparar per separat. Vaig comprar carn de vedella cuita per als daus de vedella, però també podeu fer servir la panceta de porc crua. Talleu la vedella a daus petits i la marineu amb sal, vi de cuina, salsa de soja fosca i essència de pollastre. Podeu triar qualsevol plat o quantitat segons les vostres preferències. 3. Remullar l'arròs glutinós rodó (també es pot utilitzar arròs glutinós llarg) amb aigua amb 4,5 hores d'antelació. Els ous d'ànec s'han de netejar. 4. Escorreu l'aigua de l'arròs glutinós rodó abans d'utilitzar-lo Utilitzeu un bol gran per abocar-hi tots els ingredients tallats A continuació, afegiu-hi sal, salsa de soja fosca, essència de pollastre i sucre (opcional). 5. Feu un petit forat a l'ou d'ànec. L'ou no es pot utilitzar si està completament trencat. Aboqueu la clara d'ou. 6. Utilitzeu una cullera per posar suaument els ingredients de l'arròs glutinós barrejats de manera uniforme a la closca d'ou. 7. Després de posar l'arròs, agafeu-lo amb una mà i agiteu-lo suaument amb l'altra mà. L'arròs s'enfonsarà i l'efecte farciment quedarà bé. Simplement ompliu-lo gairebé fins a la boca petita. 8. Embolicar-lo amb paper d'alumini i cuinar-lo al vapor durant 45 minuts. 9. Els deliciosos ous d'arròs glutinós de colors estan a punt. 10. Tens ganes de menjar-te? El rovell d'ou és oliós, l'arròs glutinós és deliciós i s'acompanya amb una varietat de verdures del jardí. Per què emboliquem els ous d'arròs glutinós amb paper d'alumini: 1. El paper d'alumini té una bona conductivitat tèrmica. 1. Embolicar els ous d'arròs glutinós amb paper d'estany pot fer que els ous d'arròs glutinós s'escalfin uniformement per evitar que un costat dels ous d'arròs glutinós es cremi és garantir un escalfament uniforme, i l'altre és evitar que el vapor entri i afecti el gust. Per què els ous d'arròs glutinós s'emboliquen amb paper d'alumini? Què fer amb la clara d'ou restant? |
<<: Com muntar les clares d'ou en nata
>>: Com batre les clares d'ou ràpidament
El mal de queixal és una cosa molt problemàtica. ...
Quin és el lloc web de Partnership Reinsurance Com...
El teules és una malaltia de la pell de transmiss...
Què és BedBath & Beyond? BedBath & Beyond ...
Moltes persones són propenses a la congestió nasa...
El dany de la funció hepàtica és un tipus d'h...
La periartritis de l'espatlla és una malaltia...
Els problemes dentals afectaran seriosament la no...
A moltes persones els agrada el kiwi. El valor nu...
Quin és el lloc web de la Korea Koshin University?...
En termes generals, la causa del mal alè és la hi...
Els perills de la pintura en aerosol de xapa són ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Kíev a Uc...
Normalment hi ha un revestiment interior a la tet...
Què és Oats Studio? Oats Studio és una productora ...