Els ous són un aliment habitual en la vida diària. Amb el desenvolupament de la ciència en la societat real, han aparegut molts ous falsos que es fan per mitjans artificials i són molt diferents dels ous reals i són perjudicials per al cos humà. Com distingir els ous reals i falsos 1. En primer lloc, el preu. El preu dels ous reals, especialment els de cria en llibertat, serà sens dubte més alt. 2. Jutgeu observant l'aspecte dels ous. La closca d'ou d'un ou real és de color més fosc perquè hi ha una capa de pols semblant a la gelada a la closca de l'ou, però no és obvi. Les closques dels ous falsos contenen una petita quantitat de guix, de manera que són més brillants que els ous reals. 3. Quan toqueu un ou amb la mà, trobareu que la superfície d'un ou real té unes protuberàncies delicades i una sensació molt texturada. La superfície del pastís amb ou afegit té una textura rugosa i una textura desordenada. Se sent suau al tacte i és molt prima, i sembla que es trencarà si el pessiu. I els ous o els ous podrits, quan es sacsegen, hi haurà un so notable de líquid que flueix a l'interior. 4. Els ous reals tenen olor a peix, però els ous falsos no. Els ous falsos poden tenir ingredients químics suaus. El gust dels ous reals i dels falsos és molt diferent després de cuinar-los. Els ous falsos poden tenir una textura gelatinosa, mentre que el rovell d'un ou real es convertirà en pols quan es premeu els ous falsos són com la goma i són molt elàstics. La diferència entre ous artificials i ous reals La closca dels ous artificials no és gaire diferent de la dels ous reals, de manera que la gent confon els ous artificials amb els ous reals. Per permetre que tothom compri ous reals, primer entenem la diferència entre ous artificials i ous reals. 1. Primer, podeu posar els ous sota una llum forta i observar si hi ha porus a la closca de l'ou, si n'hi ha, és real i, si no, és fals. Si encara no sabeu la diferència de l'aparença, podeu obrir un ou i veure si hi ha una pel·lícula fina a la closca interna de l'ou, si n'hi ha, és un ou artificial. 2. La closca dels ous artificials és més brillant (però no es nota massa), mentre que la closca dels ous reals és més fosca. Després de pelar la closca després de cuinar, els ous falsos semblen rugosos, mentre que els ous reals són més suaus. Tasta-ho, els ous artificials tenen una olor química, mentre que els ous reals tenen una lleugera olor de peix. 3. També hi ha "ous artificials" amb perforacions als dos extrems de la closca de l'ou. 4. En fregir ous falsos, trobareu que el rovell de l'ou s'escamparà naturalment sense remenar. Això es deu al fet que la pel·lícula que cobreix el rovell d'ou artificial s'esquerda a causa de la calor. 5. Poc després d'obrir l'"ou artificial", el rovell i la clara es fonen junts. Això és degut a que el rovell i la clara estan fets amb les mateixes matèries primeres. 6. Toqueu suaument un ou real farà un so nítid, mentre que un ou fals farà un so sord. 7. Si l'ou artificial fa soroll quan es sacseja, és perquè desborda aigua del coagulant. |
<<: Com resoldre el problema de l'acne causat per trastorns endocrins masculins?
>>: Com tractar els grans grans vermells als braços?
Què és el lloc web de rellotges TAG Heuer? TAG Heu...
Els pares donen molta importància a les habilitat...
Ara és la temporada de Qingming, i moltes persone...
Sabem que les pors dels dilluns no només són habi...
El cogombre de mar, també conegut com "ginse...
Parlant de malalties cardiovasculars i cerebrovas...
Quin és el lloc web de la Universitat de Nova Gal·...
És rar que tinguin berrugues o berrugues al coll,...
El carbonat de calci és un compost que molta gent...
Les taques poden aparèixer a qualsevol part del c...
Moltes persones s'han trobat amb diversos pro...
La cura reproductiva és naturalment una cosa dolo...
Què és NHK Online? La Japan Broadcasting Corporati...
La solució de povidona iode és un fàrmac antisèpt...
La salut dels peus és un tema candent que preocup...